Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 101 / 246 oldal |
on-lány: Jobbulást kívánok!
Ez csak nekem nyeremény,de nekem az.Szerdán megműtöttek -petefészek-és ma már itthon lehetek.Negatív:4-5 évente vagyok táppénzen,de sikerült kivárnom az 50,ill 60 százalékost.
A Fa-Hűségprogramnak nagy pozitív. Írtam nekik tegnap délután, hogy kb. mikor írják jóvá az 1 hete feladott blokkjaimért a pontokat. 1 órán belül jött a mail, hogy hamarosan. 10 percre rá, hogy beválthatom a pontjaimat ajándékokra. Végre lesz egy bevásárlókosaram, mert mindenhol lemaradtam róla.
" alt="
">
És ráadásul bővítik a termékek listáját a kakaóvajas szappannal, mert írtam hogy van ilyen blokkom, de nem tudom feltölteni.
" alt="
">
És ráadásul bővítik a termékek listáját a kakaóvajas szappannal, mert írtam hogy van ilyen blokkom, de nem tudom feltölteni.
Pöttyösnek pozitív,elfogadták a 15-i blokkot!
én is beszéltem velük(Floriol),péntek reggel 8-kor már megvolt az első 100 beküldő,aki utánna küldte az már nem nyert táskát.
edus, goldwoman és akiket még érint: a tesco floriol játékkal kapcsolatban beszéltem a szervezőkkel és a fél 6 körül beküldött önkiszolgálós blokkal nyertem egy táskát, hiába hogy délután csak annyit írtak, h érvényes a pályázatunk.
A Pöttyösnek pozitív, pár órán belül válaszoltak, újra vizsgálják azokat a blokkokat, amiket nem fogadtak el. (Beszkenneltem nekik)
Telefon és e-mailek után most az én Pöttyös blokkjaimat is helyretették.
" alt="
">Remélem most már minden okés lesz és az ajándék átvétel is simán fog menni.
" alt="
">Remélem most már minden okés lesz és az ajándék átvétel is simán fog menni.A Pöttyös nekem is javította és elfogadta a feltöltött blokkomat.
" alt="
">
" alt="
">Folytatom én is
" alt="
">
egy Jeam Beam italt vettem ,egyszer regiztem és nyertem,végre
" alt="
">
pöttyös nem válaszolt,de beszkenneltem a blokkokat és reggelre jóváírták és berakták az előzőleg törölt ajándékokat és még csak délelőtt van
" alt="
">
" alt="
">
egy Jeam Beam italt vettem ,egyszer regiztem és nyertem,végre
" alt="
">
pöttyös nem válaszolt,de beszkenneltem a blokkokat és reggelre jóváírták és berakták az előzőleg törölt ajándékokat és még csak délelőtt van
" alt="
">Szaporítom ezt a topicot, úgyis olyan ritkán írunk ide
" alt="
">
A tegnap délután beküldött neutrogena blokkjaim reggelre fel lettek töltve,
szuper ez a gyorsaság, remélem a kiválasztott táska is hamar ideér
" alt="
">
A tegnap délután beküldött neutrogena blokkjaim reggelre fel lettek töltve,
szuper ez a gyorsaság, remélem a kiválasztott táska is hamar ideér
Globus
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Sehol,csak arra gondoltam,hogy nehezebb olyan blokkot találni a gyűjtögetőknek,amin mondjuk 5 db Globus konzerv van.Tehát így marad az egész játék pozitív.Hol állítottam az ellenkezőjét?
" alt="
">
" alt="
">sada!
De szerintem a Globus-nál 1 blokkon kell lennie az 5 terméknek,nem?Legalábbis nekem úgy rémlik,mikor tegnap olvastam.
De szerintem a Globus-nál 1 blokkon kell lennie az 5 terméknek,nem?Legalábbis nekem úgy rémlik,mikor tegnap olvastam.
én meg tegnap megvettem és így akkor csak termékek ,mert a blokk elseje előtti
" alt="
">))
" alt="
">))Tetszik a Globus is:
Blokk kell és akárhány pályázatot be lehet küldeni egy borítékban.
Bár a gyűjtögetők is tarolni fognak.
Blokk kell és akárhány pályázatot be lehet küldeni egy borítékban.
Bár a gyűjtögetők is tarolni fognak.
+
Már egy db elem sincs itthon, vmi ilyesmire vártam.
" alt="
">
Már egy db elem sincs itthon, vmi ilyesmire vártam.
" alt="
">Tetszik az új Energizer játék. Postai beküldős, nem SMS-es.
Ott rengeteg csalás volt (hamisított blokkok). A logó csak a nyertes blokkhoz kellett, így egy logóval több tucatszor is próbálkoztak.
Itt minden pályázathoz vkinek vmikor meg kellett venni a terméket, így sokkal kevesebb hamis blokk fog játékba kerülni.
Bár a levél drágább, mint az SMS, de az esélyek javulnak, szerintem.
Ráadásul nekik is sokkal olcsóbb a borítékokat gyűjteni, mint egy szervert/programot üzemeltetni és a vásárlásra is jobban ösztönöz.
A nyeremény nem sok, de aki a kicsit nem becsüli.... :
3 db MTB kerékpár (értéke 57.900 Ft/db)
30 db 3 led fejlámpa
Kíváncsi lennék a végén, mennyivel több/kevesebb pályázat érkezik rá, mint a korábbi pályázatokra?!
" alt="
">
Ott rengeteg csalás volt (hamisított blokkok). A logó csak a nyertes blokkhoz kellett, így egy logóval több tucatszor is próbálkoztak.
Itt minden pályázathoz vkinek vmikor meg kellett venni a terméket, így sokkal kevesebb hamis blokk fog játékba kerülni.
Bár a levél drágább, mint az SMS, de az esélyek javulnak, szerintem.
Ráadásul nekik is sokkal olcsóbb a borítékokat gyűjteni, mint egy szervert/programot üzemeltetni és a vásárlásra is jobban ösztönöz.
A nyeremény nem sok, de aki a kicsit nem becsüli.... :
3 db MTB kerékpár (értéke 57.900 Ft/db)
30 db 3 led fejlámpa
Kíváncsi lennék a végén, mennyivel több/kevesebb pályázat érkezik rá, mint a korábbi pályázatokra?!
" alt="
">Interspárban 2 db 500 grammos Rama mellé adtak annak idején 1 db Rama tányért( készlet erejéig volt). Sajna a tányér elfogyott, de a vevőszolgálaton fel lehetett iratokozni, ha esetleg az akció ideje alatt újra hoznak, szólnak. Már régen el is felejtettük, mikor szólt a telefonom, hogy itt van a szállító hölgy és Interben át lehet venni. Viszont jeleztem, hogy annyira nem számítottam rá, hogy a blokkot kidobtam már. erre felajánlotta, hogy akkor személyesen kihozza nekem.Be is hozta a munkahelymere. Na ez a pozitívum!