Bocs, egy picit hosszú lesz, de nagyon dühít a dolog! Mondjuk úgy, hogy a többieknek, tanulságképpen írom le!
ALDI Sensodyne játék lebonyolítója (Progressive) 2 db értesítő levelet küld a nyertességről, kb. 1 perc eltéréssel.
Az elsőben egy link van, ahova a blokkot kérik feltölteni, a másodikban pedig a következő szöveg: "Kérjük a pályázat validálásához küldd el nekünk válaszüzenetben a nyertes kódot tartalmazó blokkot (fotózva vagy szkennelve) 5 munkanapon belül."
Mondom akkor: "Béé- Bééé- Béééé..." elküldöm fotózva, email csatolmányként, számomra ez a könnyebb + gyorsabb.
Mindezt még aznap, pár órán belül, amikor az értesítés megjött. Azért a kisördög nem hagyott nyugodni, a levél végére odaírtam, hogy "Kérem, jelezzék, ha lenne még további teendőm!"
Ezzel azt hittem jó vagyok, hiszen - ezt is ellenőriztem - a játék hivatalos, levelezési címére küldtem a levelet.
Erre 10 nap (!) múlva érkezik egy elutasítási értesítés...
Rákérdeztem, hogy miért, hiszen - ismét végig bogarásztam - az összes adat stimmelt a blokkon.
A válasz szerint nem a megfelelő módon, és a megadott határidőn belül tettem meg a blokkal kapcsolatos visszajelzést. Ja, és egyébként már pótnyertest hirdettek...
Erre írtam egy újabb levelet, immár picit ingerültebb hangnemben, (pl. hogy ha valami még hiányzik, miért nem szóltak, direkt kértem), amire még várom a választ.
Összegzésként lenne pár (költői) kérdésem:
- miért szervez valaki nyereményjátékot, ha nem tudja vállalni a játékosokkal kapcsolatos kommunikáció terhét?
- valóban nehéz lenne elnézést kérni egy (szerintem nehezen kimagyarázható) mulasztásért? Nem érdekel, ha Magdika, az asszisztens, épp betegszabin volt, vagy két hetes nyaraláson. Oké, nem olvasták a levelet. De keressék már vissza, könyörgöm!! És azt is, amit ők írtak, tök mindegy, hogy ez mondjuk egy automata által generált üzenet...
- a kérdéses blokkon szumma 3600 Ft értékben van a 2 db SENSODYNE termék, és összesen 25.000 Ft értékben vásároltam az ALDI-ból. Komolyan az a 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány földhöz vágná bármelyik céget?!
- a fentiek fényében még mindig csodálkozunk azon, hogy rengeteg nyereményjátéknál hiányos a nyerteslista?
Igen, tudom, hogy a "tökéletes" megoldás az 1. levélre (is?) való reagálás, illetve a linkre való blokk feltöltés lett volna. De eddig még nem volt olyan tapasztalatom, hogyha valaki elektronikus formában kéri / így is elfogadja a blokkot, akkor ha a megadott időn belül elküldöm - és az összes adat rendben -, akkor ne fogadta volna el. Lám, minden nap tanulok valamit, kár hogy ezúttal a saját káromon...
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 101 / 2036 oldal |
Screvo másnak is meghalt?
Lidl Milka nyerteslista jól gondolom, hogy még nem teljes? Egyedül talán a 11.25-ei napon (amikor bekrepált a szerver) van összesen 10 név, a többinél csak 4-6-7-8 darab. Ezeket is kiteszik majd?
Még a pótnyertességben bízhatunk... Hátha valaki olyan kávét vett, ami nem játszik vagy nem vett kilencet, csak hármat vagy hatot...
Igen, látom.
Mily' meglepő, hogy csak csajok utaznak.
Nem lepne meg, ha irányított lett volna a sorsolás...
Ezt valószínűsítettem akkor is, amikor tavaly megnyertem az egyik norvégiai utat Xiaomi távrecsegő vásárlással. Jómagam és három férfiembör jött, közel azonos korúak voltunk. Csajszi még véletlenül sem nyert.
Most sem akarták bonyolítani... 5 lyány oszt jól van.
Mily' meglepő, hogy csak csajok utaznak.
Nem lepne meg, ha irányított lett volna a sorsolás...
Ezt valószínűsítettem akkor is, amikor tavaly megnyertem az egyik norvégiai utat Xiaomi távrecsegő vásárlással. Jómagam és három férfiembör jött, közel azonos korúak voltunk. Csajszi még véletlenül sem nyert.
Most sem akarták bonyolítani... 5 lyány oszt jól van.
Vágási Feri!
Jól gondoltad. A Lidl Milka játéknál 5 percen belül lett 6 nyertes aznap, amikor rossz volt az oldal. Ügyesek. Ja és aki Frei Tamással akart utazni, az már nézheti a nyerteslistát.
Jól gondoltad. A Lidl Milka játéknál 5 percen belül lett 6 nyertes aznap, amikor rossz volt az oldal. Ügyesek. Ja és aki Frei Tamással akart utazni, az már nézheti a nyerteslistát.
Vágási Feri
Csütörtöktől 499 Ft a Mizo 330 g tejföl
de jól beárazták
" alt="
"> ,a játékhoz nem elég két tejföl
Csütörtöktől 499 Ft a Mizo 330 g tejföl
de jól beárazták
" alt="
"> ,a játékhoz nem elég két tejfölSzerdáig a Lidl.ben a 800g-os 949 Ft
a vaj is 100g 279 Ft
a vaj is 100g 279 Ft
Spar - Mizo 330 g-os tejföl 815,- Ft.
Hát elmennek a jó b*dös pitsch@ba.
20%-os kuponnYal is horror.
Hát elmennek a jó b*dös pitsch@ba.
20%-os kuponnYal is horror.
Mol Jeep Compass jsz-ban nincs benne, hogy mikor sorsolják az autót. Az persze benne van, hogy a sorsolás időpontját megváltoztathatják.
A Tesco-Lay's jsz.-ban leírtak nem egyeznek a regisztrációs oldal lehetőségeivel.
Előbbi 9 karaktert említ az AP-kódra, utóbbi ez esetben sikertelen regisztrációt jelez, csak 8 számmal fogadja el.
Előbbi 9 karaktert említ az AP-kódra, utóbbi ez esetben sikertelen regisztrációt jelez, csak 8 számmal fogadja el.
bednarik
Ez engem is érdekelt,remélem ez az állásfoglalásuk a helyes
ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
nov. 17., P 6:17 (12 nappal ezelőtt)
címzett: én
Tisztelt Hegedűs József!
Társaságunkhoz küldött megkeresésére válaszolva az alábbiakról tájékoztatjuk.
A Játékoskártyád most lakáskulcs lehet elnevezésű akciónk pályázati kiírása alapján a nyertesnek a nyereményigénylés benyújtása során nem szükséges rendelkeznie a Játékoskártyával megvásárolt szelvényekkel, azonban fontos, hogy az aktív Játékoskártya (akár plasztik, akár online formában) mindenképpen a birtokában legyen.
Levelében említi, hogy a fentiekkel ellentétes információval találkozott honlapunkon. Kérjük, legyen segítségünkre azzal, hogy a tájékoztatás helyét megírja nekünk, így lehetőségünk lesz az esetleges félreérthető tájékoztatást pontosítani!
Ügyfélszolgálatunk folyamatosan fogadja játékosaink hívásait és leveleit. Azonban a közelmúltban megújult Tippmixpro fogadási oldal olyan mértékű érdeklődésre tett szert sportfogadó játékosaink körében, hogy az indulást követő időszakban valóban nehezebb volt ügyintézőinkkel kapcsolatba kerülni, ezért szíves megértését kérjük!
Az viszont érdekes kérdés,hogy mi a búbánatos jó francnak kell a játékoskártya fizikai megléte? Ha elveszted a bankkártyát azzal nem vész el a számla jogosultságod!!! Bankonkénti szokás opció,hogy ingyen v 6-8 ezerforintért pótolják a kártyát A játékoskártya regisztrációnál annyi kardinális adatot berögzítenek,hogy egyértelműen beazonosítható vagy akkor miért gond ha véletlenül pont beleejted a játékoskártyát a bográcsgulyásba?
Ez engem is érdekelt,remélem ez az állásfoglalásuk a helyes
ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
nov. 17., P 6:17 (12 nappal ezelőtt)
címzett: én
Tisztelt Hegedűs József!
Társaságunkhoz küldött megkeresésére válaszolva az alábbiakról tájékoztatjuk.
A Játékoskártyád most lakáskulcs lehet elnevezésű akciónk pályázati kiírása alapján a nyertesnek a nyereményigénylés benyújtása során nem szükséges rendelkeznie a Játékoskártyával megvásárolt szelvényekkel, azonban fontos, hogy az aktív Játékoskártya (akár plasztik, akár online formában) mindenképpen a birtokában legyen.
Levelében említi, hogy a fentiekkel ellentétes információval találkozott honlapunkon. Kérjük, legyen segítségünkre azzal, hogy a tájékoztatás helyét megírja nekünk, így lehetőségünk lesz az esetleges félreérthető tájékoztatást pontosítani!
Ügyfélszolgálatunk folyamatosan fogadja játékosaink hívásait és leveleit. Azonban a közelmúltban megújult Tippmixpro fogadási oldal olyan mértékű érdeklődésre tett szert sportfogadó játékosaink körében, hogy az indulást követő időszakban valóban nehezebb volt ügyintézőinkkel kapcsolatba kerülni, ezért szíves megértését kérjük!
Az viszont érdekes kérdés,hogy mi a búbánatos jó francnak kell a játékoskártya fizikai megléte? Ha elveszted a bankkártyát azzal nem vész el a számla jogosultságod!!! Bankonkénti szokás opció,hogy ingyen v 6-8 ezerforintért pótolják a kártyát A játékoskártya regisztrációnál annyi kardinális adatot berögzítenek,hogy egyértelműen beazonosítható vagy akkor miért gond ha véletlenül pont beleejted a játékoskártyát a bográcsgulyásba?
https://bet.szerencsejatek.hu/jatekoskartya
Meg kell-e tartani a Játékoskártya nyereményjáték keretében vásárolt játékok átvételi igazolásait ahhoz, hogy ha kisorsolnak akár a lakás, akár a heti nyeremények egyikének nyerteseként, akkor hozzájuthassak a nyereményemhez?
Aktuális nyereményjátékunkban a Játékoskártyák (illetve Játékoskártya-birtokosok) közül történik a sorsolás, nem az átvételi igazolások között, mind a heti sorsolások, mind a lakás főnyeremény esetében. Ezzel együtt az adott átvételi igazolásokon lévő játékok számsorsolásán vagy a megtett fogadásokon (vagy akár más, ugyanezen időszakban meghirdetett sorsolásos akcióban) elért nyereményekhez való hozzájutáshoz szükség van az átvételi igazolásra.
Meg kell-e tartani a Játékoskártya nyereményjáték keretében vásárolt játékok átvételi igazolásait ahhoz, hogy ha kisorsolnak akár a lakás, akár a heti nyeremények egyikének nyerteseként, akkor hozzájuthassak a nyereményemhez?
Aktuális nyereményjátékunkban a Játékoskártyák (illetve Játékoskártya-birtokosok) közül történik a sorsolás, nem az átvételi igazolások között, mind a heti sorsolások, mind a lakás főnyeremény esetében. Ezzel együtt az adott átvételi igazolásokon lévő játékok számsorsolásán vagy a megtett fogadásokon (vagy akár más, ugyanezen időszakban meghirdetett sorsolásos akcióban) elért nyereményekhez való hozzájutáshoz szükség van az átvételi igazolásra.
Az fog jól járni, aki pont akkor tölt fel blokkot, amikor megjavul az oldal, mert akkor szinte tuti, hogy nyer...
Lidl - csokis játék behalt.
robbe77
és az a legszomorúbb, hogy az állítólag "segítőkész"/"hasznos infókat megosztó" fórumos társak nyerték végig azt a 2 napot..
Hát, azt hiszem, most már érted, hogy miről szól ez a fórum
" alt="
">
és az a legszomorúbb, hogy az állítólag "segítőkész"/"hasznos infókat megosztó" fórumos társak nyerték végig azt a 2 napot..
Hát, azt hiszem, most már érted, hogy miről szól ez a fórum
" alt="
">n.regina október 7-én írta be a Spar Milka játékot, bíztam benne, hogy ő fedezte fel először és esetleg az előző 2 napi nyeremények feltornyosultak aznapra. Aznap töltöttem is egyet, de nem nyert. Reméltem hátha ez is baki, mint a játékszabályuk és mégis nyert.
De már látom a nyerteslistán, hogy voltak 5-6.-ai nyertesek is. Szomorú vagyok. A Lidl-el még esélytelenebb lesz nyerni.
De már látom a nyerteslistán, hogy voltak 5-6.-ai nyertesek is. Szomorú vagyok. A Lidl-el még esélytelenebb lesz nyerni.
Már fenn van a
7Days, Milka, Sport és Pilóta termék
választási lehetősége is a "LIDL Milka" játéknál.
Én is vettem vagy 10 tábla Milkát még tegnap, de
1) reggel nem voltam elég gyors (pedig az itteni boltnál nyitásra mentem)
2) az eddigi feltöltögetési tapasztalataim alapján valóban "picit" nehezebb lesz ezzel nyerni... késő éjszaka, és kora hajnalban sem jött semmi össze... (de bízom benne, hátha változik a helyzet!)
7Days, Milka, Sport és Pilóta termék
választási lehetősége is a "LIDL Milka" játéknál.
Én is vettem vagy 10 tábla Milkát még tegnap, de
1) reggel nem voltam elég gyors (pedig az itteni boltnál nyitásra mentem)
2) az eddigi feltöltögetési tapasztalataim alapján valóban "picit" nehezebb lesz ezzel nyerni... késő éjszaka, és kora hajnalban sem jött semmi össze... (de bízom benne, hátha változik a helyzet!)
Ez a játék már ott el lett rontva, hogy nincs legalább 1000 Ft-os vásárlási limit,..
150 Ft-os blokkok ezreit küldik, semmi értelme...
150 Ft-os blokkok ezreit küldik, semmi értelme...
A Sport és a 7Days pedig vár a sorára...
Reméljük, hogy lesz annyi eszük, hogy azokat is pótolják.
Egyébként én a Milka szeleteshez páHázom a Sportot. (Eddig nem nyertem napit...)
Reméljük, hogy lesz annyi eszük, hogy azokat is pótolják.
Egyébként én a Milka szeleteshez páHázom a Sportot. (Eddig nem nyertem napit...)