2.-ak vagyunk a ranglistán, valaki nagyon ügyesen 5 perc alatt 30 átadást produkált.

" alt="

">
Igeeeeeeeeeen!
sziami módszerével sikerült!!!!!!!!!!
gorkinál a cucc!
Ez nehéz szülés volt

" alt="

">
ide bemásolom amit írt:
Tegnap nekünk is az volt a gond, hogy új ismerősnek nem akarta elküldeni, amikor az alkalmazás listájából jelöltük ki az átvevőt. Próbáljátok meg úgy, hogy frissítitek az oldalt tekerjétek le az aljára és kijelölés nélkül kattintsatok a kérés küldése gombra, akkor kirakja egy külön ablakban az ismerőseiteket és ott válasszátok ki az illetőt és így küldjétek el. Nekünk így már működik.
Próbáld meg úgy, ahogy lentebb sziámi írta, mert úgy lehet hogy sikerül!
Gyerekek feladom!!!!
Találtam egy közös ismerőst patrik4-gyel (Göde-H. Alexandra) és le is bizniszeltem vele, hogy közvetíti az elemet tovább.
Ő már régen ismerősöm, és nem tudom neki sem küldeni.
De randomra másnak igen, csak ők meg nincsenek online

" alt="

">
Akkor próbáljatok többen jelölni, és meglátjuk, hátha valakinek tovább megy!
patrik4, jelölj te is

" alt="

">
Amazone: F5-tel frissítettél?
Húúú ez ilyen nehezen megy? Nagyon szeretnék részt venni a játékban de azt nem akarom, hogy nálam essen le az elem, akkor inkább kihagyom. Sok sikert, szorítok Nektek.
Nah... kb az az egy lehetőségem van, ha találok valakivel közös ismerőst és be tudjuk venni a játékba. Iratosi Évát ismeri-e valaki, régen ő is sokat volt itt.
Itt vagyok, és szenvedek...
Barátom küldet nekem, de megint nem megy el, sem Nikinek, sem Móninak...
Most még annyit megpróbálok, hogy másik gépről jelentkezek be...
mikortól lenne jó? hány órától?
törpi akkor lehet azt, hogy reggel nekem vagy a férjemnek adod át???
oké, amint Amazone felbukkan, írok hogy merre kinek hogyan legyen

" alt="

">
akkor én is be-be lesek,ha külditek,itt is írjátok,köszi
Én kb. még egy órán át be tudok nézni, ha most beleférnék..
Ha 11kor megkapod, küldd el azonnal párodnak és párodtól tudod nekem. És akkor ő is benne van a láncban.
Én az éjszakába tudok segíteni velem együtt 3 emberrel. Ha éjfélkor elküldöd, én reggelig megoldom. Csak reggelre kéne akkor valaki folytatni.
ha 11 körül kapnám,akkor éjfél körül átadnám a páromnak,onnét kellene tovább küldeni. olyan 6 környékén kellene " váltótárs". vagy ha nem lenne akkor átküldöm anyunak és akkor emberi időben itt átadom reggel.vagy ki hogyan szeretné?
hát nem tudom. minden nap nem szeretnék éjszakázni,de esetleg ma még bevállalhatom

" alt="

">reggel koránra kellene akkor akinek átadom. mondjuk 6-7 körül,mert órát beállítanám úgy
Jelenleg Amazone-nál és ismerősénél van az elem, én éjjel fél 11 körül kapom ha minden igaz. Ti éjjel mennyire lesztek még itt gép közelben?
nekem is küldhetitek mostanában.köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások