Mióta nyertem a nyerőperceken és a férjem is kapott cuccokat azóta mindenről megkérdezi hogy ki lehet-e dobni
Ráadásképp kaptam egy saját polcot a garázsba (remélem belátható időn belül össze is szereli

) hogy ne kelljen állandóan kerülgetnie a "szemeteimet"

Most ment a párom a 3 gyerekkel szavazni , 5perc mulva telefonálnak,hogy találtak egy pall mall kodot el tegyék -e ,hát persze ,tudni illik mi nem dohányzunk csak néha kapunk vagy találunk és azzal játszunk, de egy füstölön kivül semmit nem nyertünk.
Mentem ma a gyerköccel szavazni,erre ott egy nyerőperces papír,mindjárt kérdezte a kisfiam van e benne kód.Meg akkor mért dobták el.Na mire elmondtam neki,hogy nem mindenki játszik vagy lehet,hogy már használták.Tegnap is olyan boldogan futott a játszin valamiért,már messziről kiszúrt egy mars papírt,de nem játékos volt.A barátok,csak nevettek,hogy hozza oda,még jó,hogy tudják,csak fertőzött a gyerek,nem szemétgyűjtő.

Actimelt a hostess-nek kell adni és 30 db általános állapotfelmérés kivizsgálási utalvány a nyeremény.
Részletek:
www.actimel.hu
A Cora kupon az A4-es biciklis Cora újság 2. oldalán van. Az urnába kell bedobni és újság előfizetés a nyeremény.
Actimel kérdőívvel, meg a cora kuponnal mit lehet kezdeni?
Vásárolni voltunk:
5 kártyalehúzás (nem apróztam el, mert kis összegből úgyis túl sok van, nehéz vele nyerni),
2 Actimel kérdőiv,
2 Cora kupon,
egy csomó Duracell kód (blokkal).
4 Omnia, de csak 1 bögre.
Soha rosszabb napot.
Én nem restelek nagy sétákat tenni a környékünkön - ha időm engedi - és felszedni mindent, ami játszik és játszani fog.
A Pesterzsébeti tesco környékén lakom és a hátsó úton szoktam közlekedni, ahol a gyalogos vásárlók sok kincset "elhagynak". Ha gyalog vagyok akkor is vannak néhányan, akik csodálkozva néznek, hogy felveszek valamit és még mosolygok is. Ha pedig kocsival jövök arra, akkor meg simán megállok, ha ismerős csomagokat látok.
Az autósok is nagy szemekkel néznek. Ma a tesco parkolójához kanyarodva láttam a lehajtón egy bountyt. Tankolás után a kocsit a kúton hagyva átszaladtam a füves részen és megszereztem a zsákmányt.
Volt akkor is szemtanum, de én csak mosolyogtam rá, amikor visszamentem az autómhoz. Kicsit hosszú lett. Bocsi (én élvezem ezt az egészet)
Ilyen fertőzött környezetben?
Lehet, hogy zugjátékos.

Margitka nyereményeivel kezdődött minden, most meg már ott tartunk, hogy áldozatul estem én, aztán az anyukám, a nővérem,a lakótársaim, végül mától a nővérem barátja a nyerőpercekkel.apukám még tartja magát.
vajdaencsi: na ja, igazad van. Tegnap én is találtam 1 nyerő perceket meg egy 18 kilós darlingot. Na ennek tökre örültem.
Szerintem nem azt kell(ene) szégyellni, hogy felvesztek valamit, hanem ha valaki eldob valamit...azt kellene megbámulni. Szégyellje ő magát!!!
Tegnap este a színházból jövet nem bírtam megállni, hogy a lábam előtt heverő 2 db nyerőperces csokipapírt fel ne vegyem. Látta egy-két ember,de nem érdekelt. Ez is olyan már, mint másnak a dohányzás.
Akár merre van nem bírja megállni az ember Lánya.
Sátánka!
Én sem kukázom,csak a földről szedem fel.Szerintem nem mindegy.
én képtelen vagyok kukázni,
Ez most csak a nagy húsvéti sürgés-forgásnak köszönhető!
Egyébként Debrecenben.

már a sok szemétszedésért is jutalmat érdemeltek!
yeeee !
Húha,merre van ez a szupi hely?
Ma kb. egy órás séta alatt 20db pallmall és 2db bomba kód.

Ma gyalog sétáltunk at el anyuékig,egy kb 1,5-2 km-es séta.Az út szélén 2 nyerőperces csokipapír.Remélem szűz kódok,majd holnap kiderül.
Sikeresen begyűjtöttem hétfőn 7 sms-es PallMAll dobozt

Meg 4 nem sms-est

Azért egész jó arány

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások