A posta ne "árazza le", ha már nem teljesít normálisan!
Lehet eszmei értéke is vminek, de ez náluk nem számít.

" alt="

">
Visszaélnek azzal, hogy nincs egyenrangú konkurrenciájuk.

" alt="

">
Igen, megkérdezték mi volt benne.
Mert a bejelentéskor megmondod, mi volt benne.
betti79
Honnan veszik, hogy mennyit ér a cucc, ha nem ők nyúlták le???
Paintuci
Én ugyanígy voltam, mint te, csak kaptam egy levelet is, hogy menjek be a postára a levéllel és jelentsem be a kártérítési igényemet. Bementem, aláírtam, de mindenáron le akartak beszélni róla, hogy a teljes összeget kérjem, mert szerintük nem ért a cucc annyit, mint amennyi a kártérítés. Majd eldobtam az agyam, mondtam, hogy még szerencse, hogy épp fedezi a kártérítés az elveszett cucc értékét, úgyhogy ne pattogjanak nekem és különben is ők tekerték el a cuccomat, aztán még le akarnak beszélni az igényemről. Elküldtem a nőt a fenébe, aláírtam a teljes összeget, amit aztán egy hét múlva küldtek újabb utalványon.
Az egyszeres rész a költségtérítés, a 15-szörös a kártérítés. Külön kezelik, de azért kérdezz rá.
Jó reggelt! Miért van az, hogy az eltünt ajánlottamnak nem a feladási díj15 szörösét hanem csak 1szeresét kaptram meg? Telefonon jeleztem csak, maguktól keresték, nem kerestettem ilyen jegyzőkönyvvel személyesen... meg kártérítési igényt se nyújtottam be, mire intézni akartam jött ez az utalvány... csak nem annyi...

" alt="

">
persze hogy innen érkezett a legkevesebb

" alt="

">
nem is kézbesítették

" alt="

">
mikor a pota játékában szerepel,hogy posti kézbesítés elmaradásáért nem válal felelőséget...

" alt="

">
A posta-cikkből egy jó komment:
"az elbíráláshoz panaszokat gyűjtöttek levélben. Ebből az országból érkezett a legkevesebb "

" alt="

"> , de inkább egy brühüm smiley kellene...
http://homar.blog.hu/2009/05/08/lehet_rohogni_oscar_d
ijas_a_magyar_posta#more1108649
kommentek!

" alt="

">
Oscart?

" alt="

"> (Ló)citromot!! Dundibongo, van még?

" alt="

">
ez a mondat engem is mélyen érintwtt

" alt="

">
A pályamunka címe még jobb, mint maga a tény:
"Bürokratikus postai szervezetből vevőorientált szolgáltató"
ugyan már
én megagyok elégedve

" alt="

">
"Oscar"-t nyert a Magyar Posta!!!

" alt="

">
Ugye, ez csak vicc????
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=489218
köszi sada

" alt="

">
Attól függ, mekkora a levél.
Mézd meg itt:
www.postalevel.hu
ajánlott tértivevényes feladás mennyibe kerül?
Még jó, hogy elsőbbségi volt.
Ki tudja, mikor érne oda, ha simán adod föl!

" alt="

">
Február végén adtam föl egy elsőbbségi levelet a barátnőmnek, és e hét hétfőn ért célba.... Ezért érdemes volt fizetni... Csak tudnám, hogy 2 hónapig hol bolyongott???? Biztos Sydney-n keresztül kézbesítették Pécsről Pestre, hogy eddig tartott....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások