Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 102 / 891 oldal |
Windows Vista telepítő cd-je lenne vkinek kölcsön? Enyémet nem találom, ahová meg beadtam a lapit meggyógyítani komolytalan banda...
csengehanna: légyszi írj, ma sem jött a levél.
" alt="
">
" alt="
">
adó 1%-át szeretnék kérni Együtt Élünk Egyesület számára
adószám: 18617443-1-11
köszönöm a segítséget
adószám: 18617443-1-11
köszönöm a segítséget
csengehanna: nagyon várom a leveled!
Köszi,írtam!
" alt="
">
" alt="
">Neke sürgős volt bocs, végül is csak utolsó nap a játékból, de rájöttem...
sada! bocsi,de sürgős,mert ma vége a játéknak,beküldésnek.Nálam is egyszer elfogadja egyszer nem
" alt="
">
" alt="
">Amazone
1.
Ez nem sürgős téma, egy kérdés a sok közül.
2.
Mi az, hogy feltölteni?
SMS-t kell küldeni.
www.nyerjenutazast.hu/
1.
Ez nem sürgős téma, egy kérdés a sok közül.
2.
Mi az, hogy feltölteni?
SMS-t kell küldeni.
www.nyerjenutazast.hu/
Segítség!!!
Spar P&G blokkot nem tudok feltölteni.
Ha beírom az A betűt az AP szám elejére, kiírja, hogy csak szám lehet, ha kiveszem az A betűt, kiírja, hogy túl rövid :/
Hogy kell ezt feltölteni????
Spar P&G blokkot nem tudok feltölteni.
Ha beírom az A betűt az AP szám elejére, kiírja, hogy csak szám lehet, ha kiveszem az A betűt, kiírja, hogy túl rövid :/
Hogy kell ezt feltölteni????
edus0420!Köszönöm szépen,írtam már
" alt="
"> Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a fáradozását
" alt="
">
" alt="
"> Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a fáradozását
" alt="
">jojo! írtam mélt, sürgősen válaszolj kérlek tabletta ügyben!!!Edus
Valakinek megvan esetleg a Rejtvénykoktél lapcsaládból az Olaszkoktél 2014/2. száma? Már nem kaptam meg, viszont van benne egy rejtvény a 15.oldalon, mely közös a Rejtvénykoktél egyik rejtvényével, együtt küldendő be MÁRCIUS 3-ig!!!!
Köszönöm, ha tudtok segíteni!! Edus
Köszönöm, ha tudtok segíteni!! Edus
Egyenlőre nagyon szépen köszönöm a sok önzetlen segítséget ,nem is gondoltam ,hogy ilyen sokan jeletkeznek,titkon azért bíztam,hogy működik ,sok jóindulatú segítőkész Fórumos közösség a Webnyeremény
" alt="
">Hálásan köszönöm
" alt="
">
" alt="
">Hálásan köszönöm
" alt="
">Segítséget szeretnék kérni,/recept kiváltásban/ sajnos nálunk nem kapható,nincs készleten
" alt="
"> részleteket priviben.Előre is nagyon szépen köszönöm.
" alt="
"> részleteket priviben.Előre is nagyon szépen köszönöm.Sziasztok!
SOS keresek budapesti FEBRUÁRI BKV/BKK bérletszelvényt, ami nincs kitöltve, mai vagy holnapi budapesti személyes átvétellel.
Mit kérnétek érte? Köszönöm!
SOS keresek budapesti FEBRUÁRI BKV/BKK bérletszelvényt, ami nincs kitöltve, mai vagy holnapi budapesti személyes átvétellel.
Mit kérnétek érte? Köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni ha van Valaki Nyíregyházáról a fórumban, szeretnénk eltölteni pár napot ott, és ha tudna ajánlani jó és megfizethető szállást nagyon megköszönném, vagy ha Valaki járt ott és jó tapasztalatai vannak. Edit
Szeretnék segítséget kérni ha van Valaki Nyíregyházáról a fórumban, szeretnénk eltölteni pár napot ott, és ha tudna ajánlani jó és megfizethető szállást nagyon megköszönném, vagy ha Valaki járt ott és jó tapasztalatai vannak. Edit
Valószínű helyettes postásunk már második alkalommal nem dobott be értesítőt, aminek következtében visszaküldték a csomagomat.
Most is valószínű nem hagyott értesítőt, mert a rokonom már rég megkapta a csomagot, nekem is feladták, de se híre, se hamva. Holnap a postán utána kérdezek, hátha ott csücsül.
Hol lehet ez ügyben panaszt tenni?
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni.
Most is valószínű nem hagyott értesítőt, mert a rokonom már rég megkapta a csomagot, nekem is feladták, de se híre, se hamva. Holnap a postán utána kérdezek, hátha ott csücsül.
Hol lehet ez ügyben panaszt tenni?
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni.
eras25!írtam
detti03!Irtam emailt! edus
Sziasztok!
Ma bejelentette a főbérlőnk, hogy eladják a lakásunk. Nem tud valaki esetleg a 9. kerületben vagy környékén megüresedő albérletet?
Érdekelne garzon is és 2 külön nyíló szobás is.
Előre is nagyon köszönöm!!!
" alt="
">
Ma bejelentette a főbérlőnk, hogy eladják a lakásunk. Nem tud valaki esetleg a 9. kerületben vagy környékén megüresedő albérletet?
Érdekelne garzon is és 2 külön nyíló szobás is.
Előre is nagyon köszönöm!!!
" alt="
">