Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 102 / 892 oldal |
Valaki segítene nekem a HOZZÁTARTOZÓ (Ptk. 685. § b.) értelmezésében? Nagyon fontos lenne! Köszönöm.
Fa hűségprogramban piknik táska,labda,tollasszett,bevásárlótáska,strandgy
kény,abdofit véleményeket kérek szépen,ha rendelt màr valaki és meg is kapta
kény,abdofit véleményeket kérek szépen,ha rendelt màr valaki és meg is kapta
Koszonom trendy a valaszodat!:-D Kerem azt a cserepartneremet akitol negy szavazatott kaptam a nescafes csomagolasert,legyen szives atkuldeni a cimet ujra mert a telefonom egy kicsit zizis!:-! Koszonom.
Már megkaptam a címet,köszi
" alt="
">
" alt="
">galambfeher!
Én tavaly küldtem Franciaországba sima elsőbbségi levelet,az öcsém a feladástól számított kb.1 hét múlva tudta csak átvenni,mert nem kötöttek hamarabb ki a hajóval,de akkor már napok óta ott volt.
Én tavaly küldtem Franciaországba sima elsőbbségi levelet,az öcsém a feladástól számított kb.1 hét múlva tudta csak átvenni,mert nem kötöttek hamarabb ki a hajóval,de akkor már napok óta ott volt.
verus címét megkaphatnám,tudja valaki?Köszi
" alt="
">
" alt="
">veruss!!!!!!ÍRJÁL !!!!!Várom nagyon!!!
sada!köszi
" alt="
">tudtam ,hogy láttam valahol csak nem ugrott be
" alt="
">
" alt="
">tudtam ,hogy láttam valahol csak nem ugrott be
" alt="
">Sziasztok! 12-En felsdtam egy levelet ajalva elsobseggel Franciaorszagba es meg mindig nem erkezett meg!13-an irtak hogy celorszagba ert. Valakinek van tapasztalata ilyen ugyben? Mennyi ido kell egy ilyen levelnek! Koszi ha valaszoltok.:-D
jojó
cba - VUK extra matrica márciusban:
2 db Rama tégla margarinhoz
2 db Domestos fertőtlenítőhöz
1 db 450 g-os Delikáthoz
2 db 450 g-os Globus ketchuphoz és/vagy 400 g-os Globus majonézhez
l.a magazin 9. oldalán
http://cba.hu/pages/static/cba_magazin
cba - VUK extra matrica márciusban:
2 db Rama tégla margarinhoz
2 db Domestos fertőtlenítőhöz
1 db 450 g-os Delikáthoz
2 db 450 g-os Globus ketchuphoz és/vagy 400 g-os Globus majonézhez
l.a magazin 9. oldalán
http://cba.hu/pages/static/cba_magazin
Pierre Cardin PS682BTS babakocsiba keresünk első Bolygókereket .
aki tudja hol találunk ne tartsa magában
" alt="
"> köszönöm
aki tudja hol találunk ne tartsa magában
" alt="
"> köszönömjojó: dobozos rama-hoz (2 db-hoz) ápr. 1-től fog járni. Az üzletben lévő plakáton egyértelműen olvasható/látható.
CBA Vukot milyen termékekhez adják a 2500Ft vásárláson kívül ?Bocs,hogy ideírtam,de mennék vásárolni,felkészülten szeretnék
" alt="
">,mert a pénztáros nem tud semmit
" alt="
">
" alt="
">,mert a pénztáros nem tud semmit
" alt="
">Paintuci
Ovi:
Borsfai Kisvuk Óvoda
8885 Borsfa
Petőfi u. 3.
Köszi, ha nekünk küldöd
" alt="
">
Ovi:
Borsfai Kisvuk Óvoda
8885 Borsfa
Petőfi u. 3.
Köszi, ha nekünk küldöd
" alt="
">1%
Kérjük, adója egy százalékát ajánlja az Alapítvány Károsodott Újszülöttek és Koraszülöttek Rehabilitációjára számára.
Adószámunk: 18051214-1-41
Kérjük, adója egy százalékát ajánlja az Alapítvány Károsodott Újszülöttek és Koraszülöttek Rehabilitációjára számára.
Adószámunk: 18051214-1-41
Kérek szépen egy alapítványt adó 1% miatt... Illetve egy szavazható ovit?
Cirbolya: az én bajomat, megoldottam, szeintem a szombati frissítéssel volt valami gond, vasárnap megint volt új frissítés, az ok.
Fotozd le a képernyőt, ha tudok segítek.
Fotozd le a képernyőt, ha tudok segítek.
...mit tegyek...
Én is számítástechnkai segítséget szeretnék: mit egyek, ha a laptopomon nem jelennek meg a felhasználói fiókok, és így nem tudok belépni és használni? (Szintén 64 bites Windows7-em van)
Köszi, ha tud valaki segíteni.
" alt="
">
Köszi, ha tud valaki segíteni.
" alt="
">Windows 7 64 bites home prémium órák óta frissít, szerintem nem normális, a program jogtiszta, eddig semmi gond nem volt a géppel, szerintem annak idején hamarabb telepítettem, mint most kínlódik. Másnál. Jelentkezett ilyen gond? Ötlet?