kriszty
Még nincs vége az ügynek.
Beszéltem a futárral. Nagyon rendes volt. Jön még a mi utcánkba.

Reacska
Nagyon türelmes leszek

kriszty: ha türelmesen kivárod lesz.
Ugyanis a sógornőmnek egy lapossal van több, úgyhogy el kell vinnem neki egy mélyet és megkapom a laposat. De nem tudom mikor lesz. 2 hónapon belül. Majd szólok ha elintéztem a cserét.

sada
Mit sikerült intézned tányér ügyben? Kicserélték?
Reacska
Egy lapos tányérom hiányzik a készletből.
Nincs véletlenül neked egy felesleges?
nekem tegnap jöttek meg a tányérjaim (októberi és novemberi 2-2), úgyhogy most már én is csak a sorsolást várom! úgy szeretnék nyerni egy evőeszközkészletet!

okt-nov-i tányétok megérkeztek
dulifuli: én megkaptam kb. 2 hete a XVIII-ban, kivéve a novemberit.
Anyukám ma kapta meg a két knorr tányérját!
Nagyon szépek!

Megérkezett az utolsó (novemberi) Knorr tányér is. Most már csak az evőeszköz sorsolást várom

A párom pár napja megkapta,szept.okt.nov.-i tányérokat.Mindegyiken 008 volt.Nekem meg 1 sem jött.Mind 2en szombathelyiek vagyunk,azt hittem egyszerre kapjuk meg.
Tegnap megérkeztek a novemberi Knorr tányérok is és megjött a Knorr termosz is.
hozzánk eddig mindig szombaton hozták. akkor ezek szerint az októberit és a novemberit vagy holnap vagy jövőhét szombaton hozzák. szerintetek ha telefonon vagy mailben megkérdem, mikor szándékoznak felénk jönni tudnak már válaszolni? csak mert programunk lenne....
Sziasztok!
Én sem kaptam meg az októberi és novemberi tányérjaimat és felhívtam a Knorrt. Üzenetrögzítő vette fel és kb. fél óra múlva visszahívtak.
A lényeg:
A tányérokat dec. 15-ig kell megkapnunk. Addig türelmet kérnek. Viszont aki addig nem kapja meg az 15-e után rögtön jelezze!
Zsebesbaba! Te megkaptad már a Knorr-tányérjaidat!

Fáreo! Tudod, mi közel lakunk egymáshoz, és nekem is jönnek még két havival. Majd biztosan egyszerre kapjuk meg.
Én a XIX.-ben lakom, erre sem járt augusztus óta, sajnos
Én a XVIII.-kerben lakom, de még itt sem járt a futár. Nekem júliustól tartoznak a tányérokkal!!!! Valakinél már járt a XVIII.ker-ben?
Én is budai vagyok,futár még erre sem járt,még 2 havival tartozik,azaz 4db-al,remélem hamarosan ideér az is?!
Budán lakom, de itt még nem járt.
Viszont a Nagynéném 2 db mély tányért kapott az 1 mély 1 lapos helyett. Reklamált, de azt mondták, hogy ezt már nem fogják kicserélni.
Újpesten jár a Knorr futár. Megérkezett 8 tányérom és még 2 db Budára a barátnőm cimére.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások