Vágási Feri Hozzászólás: 2021. június 23. :: 12:04
A SodaStream játéknál SZÖRP vásárlásával is játsz6sz. Nem kell gép/patron/cserepatron vagy épp' szénsavasító palack.
Aki rurtinos, vesz bugyborékos ásványvizet (promós kupakos Naturaqua vagy a Pennyből egy zsugor Szentkirályi) a szörphön'. Pepsi szörp is kap6ó SodaStream álnéven.
Bár a Puskásban annyi Naturaqua-s kupakot lenyúltak (és lenyúlnak még a következő két meccsen), hogy másnak esélye se' lesz. Feltéve, ha valaki bepáHázza azt a temérdek kupak kódot.
Vágási Feri
Regisztrációkor lehet nyereményt választani.
Te majd Mórahalomra utazol!

" alt="

">
Vágási Feri
én nagyon szívesen visszamennék Szegedre. Szeretem-város

" alt="

">
Te válaszd akkor Badacsonyt
Hát igen, amikor pl budapesti hotelbe lehet szállást nyerni az engem sem hoz annyira lázba...
Szép város, lehet izgalmas kört menni benne.
De:
A séta induló- és záró pontja a mai naptól 1 évre lezárt Oskola és Oroszlán utca sarkán van.
A totálisan feltúrt Oroszlán utcában - ahol 5-6 jobbnál jobb vendéglátó hely volt/van.
Tesco-Nestlé egyik fődíja: szegedi hosszú hétvége - most kapaszkodjunk meg - ÉLMÉNYSÉTÁVAL.
Az finom lesz...
https://telex.hu/archivum?term=Helyesírási kvíz
A Puskásban úgy adták ki az italokat, hogy a kupakokat levették és elrakták. Nyilván azért, hogy ne tudjuk vele megdobálni a franciákat. Vagy ne nyeljük le...
Fjúztí, Natúrakva kupak-hegyek maradtak így a büfékben. Ha azokat valaki összeszedi és bepáHázza akkor nekünk esélyünk se' lesz...
No meg az a rengeteg promós Heineken/Borsodi doboz, amit eldobáltak a zembörök a Puskás környékén...
Azt majd cégen belül lehet használni a gyár udvaron.🤣😁
jövőre ingyen kerékpárt adhatnak a cégek a dolgozóknak!
szja és ta mentes lesz a kerékpár
Nem csak adómentes juttatásnak számít majd, de a cégek leírhatják a társasági adóból a bringák árát, és nem csak a kerékpárokét, hanem az elektromos kerékpárokét is.
2021. július 1-jétől az Európai Unió valamennyi országában, így Magyarországon is megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége.
Egységesen valamennyi 150 eurónál alacsonyabb értékű áru után áfát kell fizetni.
https://www.posta.hu/vam2021
https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/20210615/o-az-oto
slotto-legujabb-milliardos-nyertese-budapesten-jatsz
ott-kocsit-lakast-is-vesz-a-nyeremenybol-1115426
paintuci
Tegnap játszottunk a Portugálokkal.... 84 percig úgy tűnt jók leszünk egy 0-0-ra, de végül megfelelően a valóságnak (sajnos) 3-0-ra kikaptunk.
Következőnek 19.-én 15-kor Franciaországgal játszunk.
Dzsudzsák nincs a keretben
Szombaton lesz magyar érdekeltségű meccs legközelebb
Nem nagyon követem a focit. De mivel nincs őrjöngés a körúton gyanítom Dzsudzsák még nem lőtt gólt. Vagy igen? ⚽🥅
Aranyoskicsi, Péntek, fitoska és a pm-ben íróknak is
köszönöm szépen a visszajelzéseteket

" alt="

">
Nekem is bearanyozta a napomat, ezért is osztottam meg.
További szép napot kívánok

" alt="

">
Zsuzsa Nr.1!
Nem csak leghosszabban, szebben is süt ma a nap...
üdv
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások