Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 102 / 233 oldal |
Küldhetek valakinek a www.balatonasza.hu-ra meghívót?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Arénára meghívó valakinek?
kicsit
szilvi78 te még hiszel a mesékben?
" alt="
">
" alt="
">küldhetek valakinek Licitbox meghívót?
evke!
Ha ez a genertel akkor már szerintem majdnem mindenki játszik
Ha ez a genertel akkor már szerintem majdnem mindenki játszik
Új pontgyűjtős játék indult, csak meghívóra van szükség a regisztrációhoz! Vannak garantált nyeremények és sorsolás is! Garantált pl. 10 pontért póló, 20 pontért pendrive, 40 pontért webkamera, 80ért headset! Pontokat is többféle módon lehet gyűjteni, pl kérdőívkitöltés.
Meghívót tudok küldeni! Csak küld el az email címed nekem!
Meghívót tudok küldeni! Csak küld el az email címed nekem!
köszönöm már abbahagytam, nem kérek segítséget!
nekem még 5 kéne a camhoz de naon lassan megy... s ráadásul szar a rendszerük is néha..
" alt="
">
" alt="
">kérlek segítsetek, nem egy ip-ről kellene e-mail cím, amikre regivel ponthoz jutnék. Persze ha tetszik ez a játék féle, akkor te is tudsz játszani.
Köszönöm!
Köszönöm!
Engem be se enged...így még nem is tudok pontot gyűjteni
" alt="
">
" alt="
">háááát...
az is egy megoldás...
már nem nagyon izgat csak a hozzá állás nem tetszett
veszek a MM-ba most van 2G 1490-ért és illatos is, (csak megtetszett a kisautós)
az is egy megoldás...
már nem nagyon izgat csak a hozzá állás nem tetszett
veszek a MM-ba most van 2G 1490-ért és illatos is, (csak megtetszett a kisautós)
Roni74
Nekem se segítettek.
Csinálj álregiket, vagy sikerül vagy kizárnak, de a semminél lehet, hogy jobb.
" alt="
">
Nekem se segítettek.
Csinálj álregiket, vagy sikerül vagy kizárnak, de a semminél lehet, hogy jobb.
" alt="
">szandra_
kívánom, hogy neked összejöjjön ( nekem nem segített senki sem)
kívánom, hogy neked összejöjjön ( nekem nem segített senki sem)
Igen, bocsánat elnéztem, most akartam javítani, de te hamarabb megtetted
" alt="
">
Köszönöm!!!
" alt="
">
Köszönöm!!!
szandra
A pendrive 20 pont....
A pendrive 20 pont....
Lehet hogy már páran írták, de azért megpróbálkozok, hátha segítetek nekem
" alt="
">
Lehet regizni-meghívót küldeni a Genertel Bíztosító Zrt . pontgyűjtős játékára. A regizés is már egy pontot ér.
10 pontért már kisautós pendrive-t adnak, meg pólót, 40 klassz webkamerát, aztán van még dvd, mp3 lejátszó...
Ha regiztek nekem, én is kapok pontot, meg ti is a regizésért. Aztán ti is regizhetitek az egész családot, és akkor ti is kaptok sok-sok ajit.
Ha vkit érdekelne, akkor írjatok nekem az e-mail-re, névvel és e-mail-címmel ellátva. És akkor küldöm a meghívót.
Aki segít, annak előre is nagyon köszönöm!!!
" alt="
">
Lehet regizni-meghívót küldeni a Genertel Bíztosító Zrt . pontgyűjtős játékára. A regizés is már egy pontot ér.
10 pontért már kisautós pendrive-t adnak, meg pólót, 40 klassz webkamerát, aztán van még dvd, mp3 lejátszó...
Ha regiztek nekem, én is kapok pontot, meg ti is a regizésért. Aztán ti is regizhetitek az egész családot, és akkor ti is kaptok sok-sok ajit.
Ha vkit érdekelne, akkor írjatok nekem az e-mail-re, névvel és e-mail-címmel ellátva. És akkor küldöm a meghívót.
Aki segít, annak előre is nagyon köszönöm!!!
Remélem más is jelentkezik...
köszönettel!
köszönettel!
frezia köszönöm küldtem
" alt="
">
" alt="
">nekem küldhetsz!