Igen tudom krysztasz! Most már tudom és remélem nem haragszól!! Nem olvastam vissza hogy mi ez a 45 mp.!! Bocs!!

valaki
Szerintem neked is olyan lehetett az 53 mp, mint nekem a 45 mp két kód között. Milyen óra az, ahol az 1 perc 50 és 60 mp között mozog?
lászlo
Nem írtam konkrétumot, csak megfejtettem egy kérdésemet, a 45 mp-t. Szerintem nem igazán van tuti időpont, hanem amikor sikerül zsinórban nyerni, mivel más nem zavar be, akkor gondoljuk azt, hogy tudjuk a tuti időpontot.
Nem olvastam vissza, csak nagyvonalakban, de tegnap 6 után beállt a nyerő időpont 53 mpre! Én zsinórban nyertem akkor, csak sajna elfogytaka kódjaim és sztem valaki más is rájött közbenés mire visszaértem a boltból új kódokkal, már nem tudtam szóhoz jutni, mert más(ok) ügyesebben nyomták... De TUTI, hogy 53 mp volt, ez persze nem biztos, hogy ma is így volt. Egyébként sztem váltakozott tegnap ezt a 6 óra utáni részt leszámítva.
Végül is krysztasz ezzel semmi konkrétumot nem írt,csak hogy hogyan lehet a 2 váltás között 45 mp a különbség,azt nem írta le mikor küldte.
Ne haragud, nem azért mondom, de nem lehetett volna ezt elmondani emailben. Ideírtad volna hogy tudsz valamit és akkor aki jelentkezik annak elmondod! Szerintem is igaza van annak aki azt mondja hogy aki csak ide látogat az visz mindent. Engem is leszóltak már , és teljesen igazat adok!
Andi81
Odébb van még a játék vége.
Nekem eddig 6000 ft utalványom van, kb. 10 kódot küldtem be.
Rájöttem,hogy lehet a 45 mp. Szerintem, a váltás idején 15 mp-vel később küldték a kódot, magyarul a 15. mp-ben, majd utána a kb. 45 mp-vel később a második percben a következőt.
ti ügyesek vagytok.én csak 6ezret.igaz nem soka csokit vettem.már nem is fogok.gratulálok mindenkinek.
Megkérdezhetem,hogy ki mennyit nyert eddig? Én 64 ezret,ebből még 24 et nem vásároltam le.De a héten még nem nyertem,úgyhogy én már nem játszok többet.
vmit muszály figyelni, én próbáltam mindkettőt figyelni. Persze, én is belezavarodtam, aztán olvastam egy kis fórumot, majd vissza az oldalra. Jobb lett volna, ha előre sorsolnak időpontokat, akkor nem kellene találgatni. Szerintem nem lehet az órájuk pontosan 60 mp-es, mert nem tudom megmagyarázni a 45 mp-s utalvány nyerést. Ha egyáltalán az utalvány levonása pillanatában küldték a nyertes kódot. Én már nem emlékszem, hogy nekem akkor ment-e le az utalványszám.
krysztasz:ügyes vagy,gratulálok,mostanában ez már nagyon jó eredmény
szerintetek kell még figyelni a váltásokat?
sikerült 4-ből 2 utalványt nyernem. Kb. fél órája figyelem az oldalt, néhányszor fórumoztam, de a váltásnál mindig visszatértem. Szóval, sokszor a váltással egy időben váltott az utalvány is, de néha elérte a 10-15 mp-t is.De volt, hogy két utalványváltás között 45 mp telt el.
Oké, megvan. Bocsi. Én voltam a béna.(kis képernyőn nézve nem volt görgető..)
További szerencsés perceket !
Ahol az üzletek listája van lejjebb kell görgetni és ott vannak.

ww.fundango.hu
itt mindent megtalálsz
De áruljátok már el, hogy Budapesten hol lehet beváltani?
mázlisták
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások