wiikii...akkor csak nekem nincs szerencsém

pedig már rámférne egy kicsi

Mamocika! www.advent.hu

Képzeljétek délelőtt 10 percet törögettem, most ez volt a 3. tojástörésem. Nem is hiszem el!

Napi kb. 10 percet törögetek.
mi is ez a játék pontosan?
Fearzon
Hogy lenne reggel óta ugyanaz?Minden órában nyert valaki ma.Most épp egy kedves fórum társunk nyert pár perccel ezelőtt.
Sziasztok...engem ez kezd kicsit kibuktatni...mivel ma nemkimondottan sok munkam volt mondhatni de. 10 óta játszom. Eddig összesen kb 10 lufit kaptam, de semmi mast

Kezdek kicsit negativan gondolni ra, fokent mivel reggel ota ugyanaz a nyertesek listaja....pedig különböző gépeken léptem be, es frissitek is
barátnőm nevére most egy high care

meglepi lesz neki amikor kiviszik

Gratula mindenkinek, aki nyert az utóbbi 2-3 napban, nem nagyon voltam gép közelben, de azt látom, hogy a Mayer családdal nehéz felvenni a versenyt...
nekem sincs türelmem ezzel játszani,már 4x happolták el az orrom elől az ajit

de nem is érdekel.majd nyerek máshol,mást

Minden elismerésem azoknak,akik órákon át képesek ezzel a játékkal játszani!Szerintem rém unalmas és én már 10 perc után úgy érzem,mintha kiszívták volna az agyam.Persze biztos lelkesebben kattintgatnak azok,akik nyertek már valamit,de én így tuti nem is fogok.
High-care ajándékcsomi!

Ez tényleg az én játékom!

Én minden nap kattintgatok jópár órát, de pingvin üzin kívül mást még sajna nem nyertem

Végre megtört a jég (meg a 3. tojás...): parfümöt nyertem.
Jajjjj, de jó....

a camay-t nem tudjátok mikor nyerték? azaz az utolsó mikor volt??
kérésed parancs...

Na, tessék, neked írtam és meg is lett! Elmentem takarítani! A vendégeim úgyis hoznak ajit!
Akkor lécike, Ildi!!!!
Én is így járok, abbahagyom és rögtön nyernek!
Majd ha én abbahagyom 2 percre....
Nyerjen már valaki, könyörgöm, mert sose takarítok ki!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások