Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 102 / 149 oldal |
nektek sem megy a coke.hu?
" alt="
">igen
És a kupak feltöltése az 1 esély, az érte kapott pontok pedig további 5, 25, 50 esély a nyerésre?
Köszi. akkor én is úgy próbálom
" alt="
">
" alt="
">én különbözőben szoktam
szerintem úgy nagyobb az esély
szerintem úgy nagyobb az esély
És az számít hogy egyszerre emelem az esélyeket több pontottal vagy több különböző idő pontban 1-1 pontokkal?
nekem 50 pontot adott ma hooszú idő után de többnyire 25 néha 5 pont
ani-ha: pont ugyanennyit kaptam az 1 szem kupakomra és mindet kockáztattam
" alt="
">
" alt="
">Az jó, mert erős 5 pontot kaptam, jól be kell osztanom
" alt="
">
" alt="
">Ani ,a feltöltéssel is játszol .
A kódfeltöltéssel is részt veszek már a sorsolásban, vagy csak akkor, ha esélyt növelek?
A coke-nal, ha nyerek, mikor hívnak? Másnap? Vagy majd vmikor? A szigetesre küldözgetek néhány kódot, ezért kérdezem.
Tegnap irtam a coke.nak ezt válaszolták
" alt="
">
Köszönjük, hogy problémáját jelezte felénk, mi szerint nem tud bejelentkezni a www.coke.hu oldalon. Tájékoztatásul közöljük, hogy játékszabályzatunk értelmében nem fogadunk el véletlenszerűen kiválasztott vagy kitalált kódokat. Amennyiben ugyanazon felhasználói név alatt több alkalommal is helytelen kód kerül beküldésre, a Szervező jogosult az adott felhasználói nevet letiltani, amely eredményeként az adott felhasználói névvel az Akció során a későbbiekben nem lehetséges ismételten regisztrálni és ezzel az Akcióban részt venni. Regisztrált adatai alapján megállapítottuk, hogy Ön többször próbálta meg beváltani ugyanazokat a kódokat, ezért újra aktivvá tettük felhasználónevét. Ugyanakkor felhívjuk figyelmét, hogy minden kód egyedi és csak egy alkalommal vehet részt az Akcióban. Illetve tájékoztatjuk még, hogy a kupakokat nem szükséges megőriznie, azokra a kódbeváltás után a későbbiekben nincs szükség.
Ha a későbbiekben bármilyen további kérdése adódna, kérjük írjon nyugodtan!
Köszönjük türelmét és további kellemes időtöltést kívánunk a coke.hu oldalon!
Üdvözlettel,
Coca-Cola Magyarország
" alt="
">
" alt="
">
Köszönjük, hogy problémáját jelezte felénk, mi szerint nem tud bejelentkezni a www.coke.hu oldalon. Tájékoztatásul közöljük, hogy játékszabályzatunk értelmében nem fogadunk el véletlenszerűen kiválasztott vagy kitalált kódokat. Amennyiben ugyanazon felhasználói név alatt több alkalommal is helytelen kód kerül beküldésre, a Szervező jogosult az adott felhasználói nevet letiltani, amely eredményeként az adott felhasználói névvel az Akció során a későbbiekben nem lehetséges ismételten regisztrálni és ezzel az Akcióban részt venni. Regisztrált adatai alapján megállapítottuk, hogy Ön többször próbálta meg beváltani ugyanazokat a kódokat, ezért újra aktivvá tettük felhasználónevét. Ugyanakkor felhívjuk figyelmét, hogy minden kód egyedi és csak egy alkalommal vehet részt az Akcióban. Illetve tájékoztatjuk még, hogy a kupakokat nem szükséges megőriznie, azokra a kódbeváltás után a későbbiekben nincs szükség.
Ha a későbbiekben bármilyen további kérdése adódna, kérjük írjon nyugodtan!
Köszönjük türelmét és további kellemes időtöltést kívánunk a coke.hu oldalon!
Üdvözlettel,
Coca-Cola Magyarország
" alt="
">De elég is ez a 7 db.
" alt="
">
" alt="
">Azon se nyertem.
" alt="
">
" alt="
">akkor csinláj újat csak ne pancsabisat..
" alt="
"> azt ennyi
" alt="
">
" alt="
"> azt ennyi
" alt="
">nem.
" alt="
">
" alt="
">Hm.. de nem tiltja amugy szabály h tobbel játsz nem?
Nyilván engem is kivontak a forgalomból,kétszer is tettem 1200 pontot,és elúszott. Marad a Feldobox sárkányrepülőzés, de akkor egy hétig a levegőben keringek.