pieceofluck
váratlanul, értesítés nem volt
törpilla, a Kiskegyed Nyárváró játék nyereménye váratlanul jött, vagy van valami külön értesítés is a nyeremény érkezése előtt?
Köszönöm előre is.
SPAR Magyar Termék játék játékszabályzatában, a HETI nyeremények RÉSZLETES (?!?) leírásánál egy tök általános szöveg van.
II. sz. melléklet – A díjak részletesen
Heti nyeremény: hetente 10 db (tíz darab), a Játék időtartama alatt összesen 40 db
(negyven darab) Magyar Termékből összeállított ajándékcsomag.
Ez alapján mégis hogy döntsem el, hogy akkor érdemes-e pályáznom, vagy sem?! Legalább egy körülbelüli csomag-értéket írhattak volna, amit osztok 2-vel, oszt jónapot. De így?!? 5000 Ft? 12? 20? 35?
Én még nem kaptam! (A játék vége felé nyertem.)
Sziasztok! Aldi szentkirályi-s utalványt kaptatok már? Több, mint 2 hónapja nyertem.
Sziasztok!
Én is kérhetek a Gold Bunny társasjátékról fotót .
Köszönöm

" alt="

">
Kedves fórumozók!
Kolorádó fesztivál jegyet szeretnék eladni, szerintetek működhet? A leírás szerint, névre szóló, tanácstalan vagyok. Senkit nem szeretnék becsapni...
Már van társasjáték fotóm,köszönöm!
Weber összevonható, 10 utalványt lehet egy vásárláskor felhasználni, teljesen mindegy honnan van.
Ha valaki kibontotta a Gold Bunny társasjátékot,elküldené a fotót,hogy mit is tartalmaz? Milyen játék? köszönöm
Sziasztok,
Jól látom, hogy most egyik benzitkúton sincs semmiféle nyereményjátékos promóció?
Pick-es Hervis utalvány összevonható szerintetek 1 vásárláshoz?
Ugyanaz a felület, mint a Lays-é, azért nem működik.
Lidl-Szentkirályi másnál sem működik?
Weber! Köszönöm, hogy megnézted és beírtad.
Nivea bejön. Lays rossz, nem a linkkel van a baj.
Tesco lays játékhoz tud valaki linket ahol a mostani játék bejön ?
Mert ami az oldalon van még egy tavalyi játékot hoz be .
Köszi
Sziasztok!
Másnál sem működik a Nivea weboldala tegnap óta?
Előre is köszönöm a választ.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások