Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 102 / 609 oldal |
köszi, és neked is mamzi!
jó éjt róbert gida!
szia mazsas! valahogy igy vagyok én is ma már! 

Sziasztok, jó éccakát mindenkinek, én megyek aludni,mert már alig látok ki a fejemből. Honap veletek ugyanitt!
Na jó.Megyek mecset nézni.Utána csicsika Sziasztok

Sziasztok!
Megérkeztem, de nem hiszem hogy maradok, mert a 3 órás alvás kezd kicsit kevésnek tűnni. Még nem biztos, mert a kíváncsiság lehet, hogy erősebb lesz az álomnál. De akkor mi lesz holnap....
Megérkeztem, de nem hiszem hogy maradok, mert a 3 órás alvás kezd kicsit kevésnek tűnni. Még nem biztos, mert a kíváncsiság lehet, hogy erősebb lesz az álomnál. De akkor mi lesz holnap....

zsuzsa71 megy a mél 

Kedves kérdezők! mindenkinek ajánlom, hogy vegyétek a fáradságot, mielőtt feltesztek kérdéseket, egy kicsit tekerjetek vissza a fórumon, mert igen sok kérdést már nem először tesznek fel, és általában rávezető segítségek vannak a kérdésekre, mint például az imént feltettekre is!!!

látjátok az ilyesmi lelomboz egy kissé!!!

Sziasztok!
Valaki segítsen!
Nem csak autót veszünk így
szőnyeg és ruha
Előre is köszönet
Valaki segítsen!
Nem csak autót veszünk így
szőnyeg és ruha
Előre is köszönet
hát

mi meg csak törjük magunkat összehordunk minden zagyvaságot és nincs rá reagálás, se negatív, se pozitív

nálam még az emil sem megy el

Sajnos Hapcika nem sűrűn jelez vissza nekülk, és ez nem szép tőle!

Hapcika! Megvan? Ha igen jelezz vissza
ez jó 

Amit csinálnak már mindenhol, azt képviselik ezek a különféle oldaliak!
és kus a vége!?
és kus a vége!?
remek téma... én addig inkább eszem
Hapcika inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mit csinálnak a parlamentben, ill. monstmár kihozzák az utcára is!!!
nem értem egészen... :S