több mint 12 percig volt

Én is voltam kisgyermekes, még ha régen is. Kizárt dolog órákat ülni a gép előtt, az nem Anya aki megteszi. Nekem tegnap itthon olyan adminisztrációs dolgaim voltak, amit gép előtt is lehetett csinálni. Igy három hét után jókor voltam itt.
tea-pot
Én itthon vagyok anyuka, de hidd el, nekünk aztán pláne nincs időnk 30 másodpercenként frissíteni az oldalt és nézegetni, hogy van-e valami
A hozzászólásaim időpontját nézve sajna iyenkor már nem lehet. Pedig ált. ilyenkor érnék rá

Mindent összevetve,...órabérben nézve tényleg kínos a dolog...,
de tudom, hogy van, aki úgyis otthon lenne (pl.:anyukák )
Csak ne reklámozza senki, hogy 15 órát vett (pl) amit más 3 hete keres...
:p
Nagyon Kedves Vagy.

Szerintem olvass vissza!

Sziasztok Mindenkinek.
Össze tudná foglalni valaki, hogy mi volt felhozatal (mi volt a BOLT-ban), délután, mert most értem haza (miröl maradtam le).

törpi
Most már értem.

Azt hittem talán az volt a gond, hogy pudinggal nincs is játék
A lényeg, hogy jó lett

Egészségetekre!
Ditke62: mert már ezer éve nem sütöttem,a másik,hogy pudingot én mikróban főzők,a 3-ik pedig,hogy fél kilenckor álltam este neki,de tök jó lett,nem győzte dícsérni.
törpi
Nekem még fejlődnöm kell, nekem néha csak éjfélkor ugrik be, hogy ma is elfelejtettem beküldeni a PM kódot...
A rizsfelfújtat és sem értem...

én mondtam a páromnak, hogy többet ne engedjen leülni a pallmall oldal elé...

sajnálom az időt, amit rávesztegetek.

pedig jó lenne elkölteni a pontokat, nade hogyan???
igen,azt hiszem már függővé váltam,a párom megkérdezte ma este amikor hazajött,hogy -hogy nem ülsz a gép előtt? és mit melegítesz a mikróban,mire válaszoltam,hogy pudingöntetet csinálok a rízsfelfújtra. úgy nézett rám,mint aki nem érti a dolgokat.
dia0921
bocs, nem ítélkezni akartam,csak nekem furcsa, hogy valakinek megér ennyit egy nyeremény. Úgy látszik még nem fertőződtem meg eléggé

Ditke62
nem azért ülünk a gép előtt, mert nincs jobb dolgunk, vagy mert nekünk nem unalmas (dehogyisnem!!!) hanem mert szeretnénk valamit látni és kapni a pontjainkért... és hogy az polár pléd-e vagy valami más, már szinte mindegy is, hiszen mindennek lehet örülni.
és nem az számít, hogy hány ft-ba kerül, hanem, hogy nyersz. szerintem ezzel minden nyereményjátékos így van.
szóval lécci ne ítélkezz rólunk, csak mert nyerni akarunk mi is valamit!
A türelem meg takarót terem

Lesz mire feküdni a strandon
Sok sikert és kitartást !

nekünk is az volt,de kitartóak vagyunk és nem adjuk fel
törpi
Nekem ez még akkor is unalmas lenne...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások