Nagy pozitív a TIBI-nek és a Facebookos marketingcsapatának. Április 1-től más a marketinges csapatuk, de elintézték nekem a tavalyi elmaradást.
Múltkor beírtam az oldalukra, hogy még mindig tartoznak nyereménnyel, és felvette velem priviben a kapcsolatot egy kedves hölgy, akit a TV-ből már ismertem, hogy bár azt más szervezte, de segít elrendezni a dolgokat. Bár Lush csomagot már nem tudtak küldeni kaptam ahelyett is csokit, megérkezett a csokicsomag és a törcsi is! Szép kis csokihalom van most az asztalon, de nem baj, amúgy is húsvét lesz, és örülni fognak a kis rokonok, meg az oviba is jut

" alt="

">
6 sport szeletből,4 nyerő

" alt="

">
Alig találtam meg ezt a topikot.
Én COOP-ban, egyéb üzletekben csupa jó szándékú, segítőkész pénztárossal találkozom. Ha véletlenül valahol nem az akciós ár van kiírva, azonnal javítják. Ja, és mindenütt kiírja a gép. hogy mit vettem...
A mások nyereményeinek is örülök. Nem játszom mindennel, és nem annyi pályázattal, mint itt sokan, nem irígylem tőlük.
Évekkel ezelőtt, mikor elkezdtem játszani intenzívebben, öröm volt megnyitni a wny-t. Újabban előfordul. hogy egész nap be sem nézek. De látom, a régiek közül sokan így vannak ezzel.
magdalin!
Az tuti!

" alt="

">
Örülök,hogy ennyi pozitívat tudunk írni a nyereményjátékokat szervező cégekről!Csak így tovább!

" alt="

">
Óóóóriás pozitív a Progressive Studio KFT-nek aki a Brendon-Johnson's játékot bonyolítja.
Hétfőn adtam fel a nyertes blokkot, és ma már megkaptam az ajándék kártyát, ez tényleg gyors volt.
Példaértékű!
trendy, ez tényleg gyors volt!
Sokan "hálásak" lesznek neked!

" alt="

">
Nestlé-nek is pozitív!Már válaszoltak is:
A „Vedd ki a részed, nyerd meg az egészet” játékkal kapcsolatos észrevételét továbbítottuk a szervezőknek. Kollégáink részletesen megvizsgálták az Ön által jelzett problémát és megtették a szükséges intézkedéseket ahhoz, hogy a nem szabályos módon játszó, a rendszert megkerülő játékosokat kiszűrjék és ennek alapján a játékból kizárják.
Köszönjük még egyszer, hogy megosztotta velünk az észrevételét, mert ezzel a mi munkánkat és a szabályok szerint játszó pályázókat is segítette.
További kérdések esetén is forduljon hozzánk bizalommal, mindig szívesen segítünk. A játékhoz sok sikert kívánva maradok
üdvözlettel :
trendy, én nem írtam, de nagyon kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Nálam már nagyon sok játék lekerült a top listáról a kijátszhatóság miatt, de a nestlét nagyon szeretem, és sajnálom hogy ők bár nagyon résen vannak mégis van aki kiötleteli hogy hogyan lehet kijátszania szabályokat.
Személy szerint elmegy a kedvem az olyan játékoktól ahol azért nem indulhat az ember egyenlő esélyekkel, mert van aki nem sajnálja az időt hogy a szerencséjét ügyeskedésre váltsa.
magdalin!
Én írtam nekik és épp az imént válaszoltak,hogy továbbítják a promóciót szervező kollégájuknak a problémát,utána majd írnak megint,hogy mire jutottak!

" alt="

">
A Nestlé is olvas, remélhetőleg látta, hogy hogy lehet sok pontot szerezni tisztességtelenül, és változtat a szabályzaton!
Bocsi, de kikívánkozott....
Szoktak.

" alt="

">
Nagy pozitív az Unilevernek és a Smartist Kreatív Kft.-nek a Carte d'Or játék lebonyolításáért!Remélem szoktak itt olvasgatni!

" alt="

">
POZITÍV az Unilevernek, megnyugtató választ kaptam a 2 vagy 3 problémára.

" alt="

">
elanor6
Hozzászólás - 2011. február 11. :: 19:37
Igazad van, abszolute megérdemli Tesco a piros pontot!
Jól időzítették és a süti is nagyon finom volt!

" alt="

">
múlt héten nyertem az Fb-n egy 5000 ft.os vásárlási utalványt a Foltbolt webáruházban. Gyorsan jelentkeztem a hírlevelükre is, ami +500 ft kedvezményt jelent, mert összevonhattam a kettőt. Ma gondoltam levásárolom. a 4 gyerek póló 6000 Ft lenne, így csak 500-at kellene utalnom, Mivel nem OTP-s vagyok, mondta a csaj, hogy nem is utaljak annyit, mert többe kerülne a leves, mint a hús, így elengedi

" alt="

">
A Tesconyhás süti igazán jó minőségű volt, és figyeltek, hogy postázva is "jól" legyen, egy nagy piros pont a Tesconak.
hogy jelzett a bonduelle?
Bonduelle jelzett küldik a novemberi nyereményem

" alt="

">
Unilevernek megy egy pozitív is!!
KEdden hívtam őket, hogy a júliusban nyert rizsételes könyvet nem kaptam még mindig meg.
Tegnap hozta a futár, 3 régebbi Rama receptkönyvvel, pont azokkal, amik hiányoztak a gyűjteményemből (nem tudom, honnan tudhatták,melyik hiányzik

" alt="

">
"Tele van a város Nestlés csokipapírral/"szerelemmel"/
Útvonalamon 18db

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások