cappucci
a címben nincs ékezetes betű? vagy olyan betű amit a francia nem ismer???
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 102 / 303 oldal |
Anyum nyert prizee kaparóson, és minden belépéskor megkérdezi, hogy jó-e a lakcím? Most mit csináljak, már többször mondtam, hogy jó, így sose fogják kiküldeni az ajándékot.
Most játszottam le a napi prizee adagomat, és egy kicsit furcsa volt, pozítiv értelemben. Az ugrálós békával kaptam 0,19B-ot, a guardian angellel 0,20B-ot, a Snuggy's Pies-el 0,16B-ot, meg 0,11-et. Nálatok is volt már ilyen, hogy ilyen sokat kaptatok? Én eddig általában 0,01-et vagy 0,02-öt kaptam. De örülök neki.
" alt="
">
" alt="
">krida
másik regen is megvan, de azon nincs rajt játéklehetőség
ton compte - tes parties restantes
itt rá lehet menni
másik regen is megvan, de azon nincs rajt játéklehetőség
ton compte - tes parties restantes
itt rá lehet menni
lehet, mert már nix
" alt="
">
apánk dilije volt az a játék.. sajnálom,hogy elvették
" alt="
">
apánk dilije volt az a játék.. sajnálom,hogy elvették
krida
nálam még van vakondos, de lehet csak azért mert még 20 játékom van vele
" alt="
">
nálam még van vakondos, de lehet csak azért mert még 20 játékom van vele
" alt="
">lemaradtak a k betük
" alt="
">
" alt="
">és wow 6 maxpac 1 hó klub, 11 maxpack 2 hó klub, 15 maxpac 3 hó
" alt="
">
" alt="
">ja mert megszűnt a röpködös vakond
" alt="
">(
meg a kaparós
" alt="
">(
meg a kaparós
wow, már nem 15 játék egy maxpack, hanem 20 és a kaparós 50
" alt="
">
" alt="
">Úgy látszik, hogy most jött el a külső váltás ideje a játékos oldalaknál, a toilokdo is külsőt váltott.
" alt="
">
" alt="
">A prizee-n a rendes játékoknál mi az utolsó titkos játék? És hogyan lehet megszerezni?
és mi az új játék a klub-ban??
holnapig megöl a kiváncsiság... addigra meglesz a 6 maxpackom
" alt="
">
holnapig megöl a kiváncsiság... addigra meglesz a 6 maxpackom
" alt="
">Royalcactust ismeri vki?
Olyan furi a Prizee. Új elrendezés... És mi az a kérdőjeles cucc? Kapunk még1 játékot?
marycsiga: hát nem tudom konkrétan mit írtatok nekik, de kb annyit hámoztam ki belőle, hogy vették a kérésed. De a biztonság kedvéért, és hogy minél gyorsabban meg tudják oldani a dolgot, fogalmazd újra a kérdést minél részletesebben.
Lehet hogy nem értették meg elsőre hogy konkrétan mi is a gond, vagy hogy mit kellene tenniük
" alt="
">
Lehet hogy nem értették meg elsőre hogy konkrétan mi is a gond, vagy hogy mit kellene tenniük
" alt="
">marycsiga
Nincs mit.
Viszont a szövegfordításban már nem tudok segíteni, sajna.
Nincs mit.
Viszont a szövegfordításban már nem tudok segíteni, sajna.
cappucci,bocsi,hogy eddig nem köszöntem meg,írtam a prizeenek,válaszoltak is,de hiába fordítottam le a levelet,nem igazán értem.
segítene valaki?
ezt írták:
Bonjour,
Je vous confirme la bonne réception de votre demande. Cependant, afin que je puisse la traiter correctement et dans les meilleurs délais, je vous invite à reformuler votre question, en apportant le maximum de précisions.
Toute l'Equipe de Prizee vous souhaite une excellente journée.
ez valami olyasmi lehet,hogy segítenek és javítják az országot vagy amit én írtam,és majd jelentkeznek?
köszike
segítene valaki?
ezt írták:
Bonjour,
Je vous confirme la bonne réception de votre demande. Cependant, afin que je puisse la traiter correctement et dans les meilleurs délais, je vous invite à reformuler votre question, en apportant le maximum de précisions.
Toute l'Equipe de Prizee vous souhaite une excellente journée.
ez valami olyasmi lehet,hogy segítenek és javítják az országot vagy amit én írtam,és majd jelentkeznek?
köszike
51 vip ponttól vagy a vip1 szinten. Ezután a 81 pont a köv szint. A geniz+ 1 vip pontot ad, a geniecode 4-et.
HÁt ez elég szomorú. Mindig nagyon gyorsan elfogy, mire elolvasom a fórumot, már elfogyott, de egy is több a semminél. HOgy lehetek VIP tag?