Válaszolt a Mondelez:
"A hibát továbbítottuk a promócióért felelős kollégáinknak akik rövidesen hozzáadják a Pilóta kekszet it a választási lehetőségekhez. Kérjük a mai nap folyamán később/holnap próbálja meg újra feltölteni az adatokat. "
jojó
Nyugodjál le... mind a 10 db nyereményt megnyeri valaki, minden nap..

" alt="

">
Mivel a Progressive "kezeli" a játékot, nem hinném, hogy bele fog férni nekik a 2 hétbe, hogy módosítsák a termékek listáját... de egyébként meg mindegy, mit jelölsz be, mert úgyis az számít, amit a blokkon látnak...
A nyeremények postázására, meg kb. jövő februárban számíts, az a jobbik eset..
a spar-os kártyák se hiszem, hogy karácsonyig elindulnak..
TéglagyáriM
Nekem is ugyanez van a blokkon és még lehet nem is játszik

" alt="

">
Hát nem tudtak összekalapálni egy játékot a kezdésre ez már megszokott dolog nem?

" alt="

">
Amúgy meg Lidl-Milka játék ,lehet csak Milka játszik ,de a szabályzatban nem csak azt írnak ..
Igen,meg még a szabályzatot is ! Köszi

" alt="

">
Akkor képernyő fotóval mentsd le, hogy csak milkát lehetett feltölteni, nehogy belekössenek.
Működik egyáltalán a játék,nyert már vki ? Én a Sportszeletet a Milka szeletes csokikhoz töltöttem

" alt="

">
Működik egyáltalán a játék,nyert már vki ? Én a Sportszeletet a Milka szeletes csokikhoz töltöttem

" alt="

">
mint hajnalban írtam, egyenlőre csak milka termék vásárlását engedi
és milyen termékként fogod feltőlteni?

" alt="

">
Kerestem a Lidl blokkon a Pilóta kekszet, de elsőre nem találtam. Először azt hittem hogy elfelejtettem felrakni a szalagra, de nem...
Ott volt a blokkon az alábbi névem (és most dobpergés...)
"Szendvicsk Kakaó"
szerintem Szendvicskeksz-re gondoltak.
Láttam márn néhány érdekes elnevezést de ez top 3 az biztos. Szóval jót nevettem
ott is írjunk nekik...
de ez se semmi

" alt="

">
"a Játék
teljes időtartamának tekintetében napi 10 db (tíz darab), azaz összesen 140 db
(kettősáznyolcvan darab) nyerő időpontot sorsol "
most akkor mennyi??
Lidl- Milka játék
Csak Milkát lehet tölteni

" alt="

">
Szia Napibetevő!
Mindenben igazad van. Még az egy évvel ezelőtti blokkokat is őrzőm és pont ezeket dobom ki. Szerencsére sikerült kapcsolatba lépnem egy magas beosztású személlyel aki azt írta,hogy a lakáshoz csak a játékoskártya kell. Ettől függetlenül a jövőben mindent megőrzök.
Játékoskártyával feladott szelvénynél még arra is figyelni kell, hogy a sajãt játékoskártya szãma jelenjen meg a terminãl tetején. A múltkor állt előttem egy ember a lottózóban, és nem fizették ki neki a nyereményét, mert a szelvényén nem az ő jãtékoskãrtya száma szerepelt. Vélhetően a feladãskor az eladó az előző fogadó kãrtyaszãmãhoz olvasta be a szelvényt.
Flótás!
Ha a 350 Ft-os jãtékoskártyával feladott nyereményhez is kérik , ehhez biztos fogják. Én is elovastam az elején a jãtékszabályt, és tényleg nem volt benne. Ennek ellenére nem dobtam el a szelvényeket, mert voltak igen rossz tapasztalataim a Szerencsejáték Zrt-vel kapcsolatban.
Nagyon negatív a Szerencsejáték Zrt. Napok óta elérhetetlen az ügyfélszolgálatuk. Az emailre nem válaszolnak. Van most a játékoskártyához kapcsolódó Penthouse lakás igérvényük amivel az a gond,hogy a játék elején azt mondták -a lakás megnyeréséhez nem kell megőrizni a nyeretlen szelvényeket, viszont most az oldalukon ezzel kapcsolatban már ellentétesen nyilatkoznak. Nem lehet megkérdezni,hogy most akkpr mi is van?!
500-ért vettem volna, 30-ért nem fogok.
Az nem fődíj, hanem nyerőidőpontos nyeremény és van belőle 10 db 2 hétre.
A Paradontax nem egy olyan márka, amiből naponta több mázsányit eladnak.
A nyeremények össz. értéke 650e Ft.
Oszthatták volna úgy is, hogy
1 * 500.000
+
14*10.000.
De így többen nyerhetnek, 15 helyett 80-an.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások