én egy mars csokis papírt vettem fel a földről. Persze, nem volt benne kód!!!!!
Nyerőperces embléma az igen!
yeeee
én is így jártam egy twixes papírral.Pocsiból kihalásztam, tök örültem.hazajöttem elküldtem, erre a válasz: ezzel a kóddal már játszottak..

yeeee!
Akkor sétálj még egy kicsit.Hátha...

Ma ezen a borongós napon is rámmosolygott a szerencse.Ballagtunk egyik boltról a másikra,természetesen a földet pásztázva és az egyik pocsolya kellős közepén egy ezer és kétezer forintos bankjegyet pillantottam meg.Tüstént odaugtottam!

Majd felkaptam és kicsavartam a vizet belőle,és örültem neki mint majom a ....
Majd visszatekintve egy nyerőperces csokipapírt vettem észre,szinte ugyan ott.Vissza két lépest és már az is megvan.Ez egy ilyen nap!
Most burkolják a teraszt és milyen ragasztót hoztak hozzá?
Természetesen játékos Mapeit! Mindjárt 11-et!

Ma volt a KinderVB nap Szegeden. 1 órát álltam, míg sorra kerültem.
A márc. 6-án feladott 7 levélből egyet sem találtak a listájukban!
Állítólag egyetlen ember rögzíti az összes postai küldeményt és már/csak több, mint 35 ezret vitt fel.
Azért végül megoldódott a dolog.
A fanny újságnál jártam úgy, hogy mondtam az eladónak megnézhetném milyen mágnes van hozzá, messziről mutatott egyet, és nem a színes fele volt kifelé....megkérdeztem, hogy szerinte így meg tudom állapítani? Erre megszólalt az eladó hát ő nem tehet róla, persze nem adta oda, hogy megfordítsam, biztos azért nehogy elszaladjak vele...

Lehet...
Szerintem az volt a tekintetében, hogy lám-lám, viszonylag jólöltözött család, mégis guberálni kényszerülnek a cigit

1.:azt hitte, hogy azért vetted fel mert még volt benne, azaz ő lecsúszott pár szálról
2.:csodálkozik, hogy milyen tisztaság-mániás vagy, hogy még az aluljáróban is összeszeded a szemetet
(3.: vagy tetszettél neki

)
Gyermekemmel jöttünk ma haza a bábszínházból, mikor a metróaluljáróban megpillantottam egy PallMall dobozt. Felkaptam, és mikor éppen emelkedtem fel, farkasszemet néztem egy fekvő hajléktalannal, aki döbbenten bámult...

Nem tudom, mit gondolhatott...

A volt barátommal egy cégnél dolgozunk, látom épp egy cerbona szeletet majszol. Megkérdeztem: Hogyhogy ilyet eszel most, ha jól tudom nincs játék vele? A válasza: "mert a Norbi mondta!"
az biztos, néha olyan arogáns ember
csak az érdekli ami az ővé
rika74
Ez előfordul. Bezzeg, ha a papád gyűjtötte volna, és úgy nem érkezik meg, ő lett volna az első, aki telefonál.
Istenem, de édesek ezek a sztorik!!!!
Nagyon jólesett olvasgatni....ezt a topicot eddig egy kicsit kevesebbet lapozgattam, de ebben is nagyon jók vagytok
Hát mindet végig kell olvasgatni

sajna most a szüleimmel kapcsolatba negatívum ért. Nem kaptam meg a Whiskastól a ceruzatartót, és mivel apám nevén fut a játék ezért a nevében megreklamáltam, és teljes egészében felháborodott, hogy hogy merek ilyet tenni, ha nem jön meg akkor nem jön meg és kész.
Hát mit ne mondjak ez volt az utolsó hogy a nevében bármit is beküldtem.
Olyan aranyos volt tegnap a férjem. Jön be a konyhába, miközben készítem a vacsiját, hogy tudod szívem, hogy valamelyik sajttal most ötmillió forintot lehet nyerni?
Kérdezi miközben a tolle sajtokat vagdosom a kenyerére
nekem még csak 1 éves a kiscsaj, de félő hogy Ő is ilyen lesz. Ha megyünk a babakocsival, már azt nézi, hogy milyen szines papirok vannak az út szélén, és milyen jó lenne azokat felvenni.
Ha pl boritékot címzek akkor odajön ésnevetve el akarja venni a tollat a kis csintalan.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások