Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 230 oldal |
Az általam feladott elsőbbségi levél is kedd óta bolyong, úgy látszik, kedden valami titokzatos erő szippantotta be az elsőbbségis leveleket. (ezért érdemes kiemelten fizetni....) Csak nekem égő, hogy még nem érkeztek meg a cserecuccok, én meg már megkaptam.
Kedd óta bolyong egy elsőbbségi levelem.De ahogy visszaolvastam a topicot nem egyedüli eset. Remélem tényleg csak ülnek rajta és nem elkavarták. Most aztán esz a fene egész hétvégén, hogy célba érjen. És még kerestetni sem tudom, mert nem ajánlott.
" alt="
">
" alt="
">cappucci, hacsak nem olyasmi mint a múltkori +5 Ft jótékonysági bélyeg, ha kérted, ha nem, akkor 15 Ft plusz a zsebébe ment...
" alt="
">
" alt="
">escargot
az látod lehet, bár a 90 Ft-os levelet azt nem tudod megmagyarázni ilyen elven
" alt="
"> De mindegy az kisösszeg
" alt="
">
az látod lehet, bár a 90 Ft-os levelet azt nem tudod megmagyarázni ilyen elven
" alt="
"> De mindegy az kisösszeg
" alt="
">bocs + egy p, amit kihagytam
" alt="
">
" alt="
">capucci, azért volt több a csomag, mert ráírta az értéket gondolom 10ezret úgy 930+320+35=1285 - több pénzért kevesebb kártérítés
" alt="
">
" alt="
">Hát akkor nemtom, én is nézte a postadíjakat a posta.hu-n és nem láttam, hogy emeltek volna. Akkor szimplán a mi postánk ilyen. Azt azért be kell valljam, hogy akihez én kerültem az annyira tétó, hogy majdnem csak 90 Ft-ot kért, mert elfelejtette hogy két levelet adtam fel és egy boritékot vettem.
nem emeltek! 100 %
Én nem tudok róla!
http://posta.hu/kepek/upload/2009-01/Posta%20d%C3
%ADjak.pdf
http://posta.hu/kepek/upload/2009-01/Posta%20d%C3
%ADjak.pdf
Emelkedtek a postai árak?
Mert adtam fel sima levelet, és 90 Ft-ot kértek, anyum adott fel csomit, és nem 930 Ft-ba került, hanem 1280 Ft-ba.
" alt="
">
Mert adtam fel sima levelet, és 90 Ft-ot kértek, anyum adott fel csomit, és nem 930 Ft-ba került, hanem 1280 Ft-ba.
" alt="
">Eddig mindig odaért így...
" alt="
">Szerintem 1-2 zsákot elhagytak... v. elázott, elégett...
Hogy 3ból 3 ne érjen célba... meg adtam fel nestléket is gondolom azok sem értek oda...
" alt="
">Szerintem 1-2 zsákot elhagytak... v. elázott, elégett...
Hogy 3ból 3 ne érjen célba... meg adtam fel nestléket is gondolom azok sem értek oda...
Paintuci: ha ilyen nagy értékű valami,akkor simán kérj rá máskor tértivevényt,mert arra jobban odafigyelnek
Ha kerestetni akarok egy ajánlottat délelőtt menjek v. délután? Történt olyan is h. meglett? Bár elvekben már keresik,mert a címzettet megkeresték, h.átvette e...
Telefonon szóltam, h. irgum,meg burgum...
Aznap 04.04 3db bizniszt adtam fel, 2sima, 1 ajánlott elsőbb. nyugati posta, szombat... egyse ért célba.
De már megvan a kis bosszum...
" alt="
"> mivel a 300ft szor 15, mint kártérítés nem fedezi a tartalmat...
Egyszer feladtam légmentes dobozban sárga színezőpasztát, aztán kiszívárgott...
" alt="
"> mondta a címzett, Balatonboglári postán egy darabig ne adjak fel képeslapot... mert a postakocsi kicsit sárga lett...
Most zöld pasztát gondoltam ki... kicsit alulról megszúrva a dobozát.... v.ilyen köcsög ne legyek... ????
Pedig lennék, mert az ötödét se fedezi a kártérítés...
" alt="
">
...és a nyugatiban adnám fel... annál a srácnál aki eddig még tetszett is, de már nem...
" alt="
">
bunkók...
Telefonon szóltam, h. irgum,meg burgum...
Aznap 04.04 3db bizniszt adtam fel, 2sima, 1 ajánlott elsőbb. nyugati posta, szombat... egyse ért célba.
De már megvan a kis bosszum...
" alt="
"> mivel a 300ft szor 15, mint kártérítés nem fedezi a tartalmat...
Egyszer feladtam légmentes dobozban sárga színezőpasztát, aztán kiszívárgott...
" alt="
"> mondta a címzett, Balatonboglári postán egy darabig ne adjak fel képeslapot... mert a postakocsi kicsit sárga lett...
Most zöld pasztát gondoltam ki... kicsit alulról megszúrva a dobozát.... v.ilyen köcsög ne legyek... ????
Pedig lennék, mert az ötödét se fedezi a kártérítés...
" alt="
">
...és a nyugatiban adnám fel... annál a srácnál aki eddig még tetszett is, de már nem...
" alt="
">
bunkók...
Nem vagyok formában mostanában, így csak most látom, hogy írtatok az utánvétes kártérítéses kérdésemre.
Azóta már kiderült, hogy az utánvétes feladási díjat (1030 ft) visszafizetik és még a kártérítés ennek a 15-szöröse.De még idő kérdése, még keresik a cuccot, hátha meglesz.
Amúgy köszi csajok az infót!
" alt="
">
Azóta már kiderült, hogy az utánvétes feladási díjat (1030 ft) visszafizetik és még a kártérítés ennek a 15-szöröse.De még idő kérdése, még keresik a cuccot, hátha meglesz.
Amúgy köszi csajok az infót!
" alt="
">Ezt már láttátok? Nekem új volt!
http://posta.hu/index.html
http://posta.hu/index.html
Dehogy érted.
Ha pl. 25ezer Ft az utánvét, akkor a +ut.vét.költség akár biztosítás is lehet a 25e-re. Erre írtam, hogy nem tudom, de lehet.
Ha pl. 25ezer Ft az utánvét, akkor a +ut.vét.költség akár biztosítás is lehet a 25e-re. Erre írtam, hogy nem tudom, de lehet.
sada
értem, de végül csak 16-szor megszorzom a feladást és kész.
Szerintem, mivel az utvánvétre kell fizetni a csomag díján felül, így a kettőt összeadom és szorzok. Hiszen kifizette az utánvétet, szerintem beleszámít. De most már tényleg kíváncsi vagoyk.
értem, de végül csak 16-szor megszorzom a feladást és kész.
Szerintem, mivel az utvánvétre kell fizetni a csomag díján felül, így a kettőt összeadom és szorzok. Hiszen kifizette az utánvétet, szerintem beleszámít. De most már tényleg kíváncsi vagoyk.
Tegnap vettem át a postán az utolsó szépségcsillagai könyvet, már lassan visszaküldték volna, 1 órát kellett várni, olyan lassúak. Már azon gondolkodtam, hagyom az egészet a fenébe. Csak a posta ktg-ét sajnáltam amiért én beküldtem a blokkot ajánlva, ők pedig tértisen postázták.
Egyszeres a költségtérítés,
15-szörös a KÁRtérítés.
Ezt tudjuk, de ő utánvétes cuccot adott fel, aminek volt vmi értéke, erre is kérdezett, s azt nem tudom, hogy figyelembe veszik-e.
15-szörös a KÁRtérítés.
Ezt tudjuk, de ő utánvétes cuccot adott fel, aminek volt vmi értéke, erre is kérdezett, s azt nem tudom, hogy figyelembe veszik-e.
betti79
15-szöröse a feladási díjnak, és még a feladási díjat is egyszer visszafizetik. akkor nem értem, miért nem 16-szoros...
15-szöröse a feladási díjnak, és még a feladási díjat is egyszer visszafizetik. akkor nem értem, miért nem 16-szoros...