háááááááááát. olvass vissza a ki mivel foglalkozik oldalon, meg az iwiw is sok mindent elárul.
meg én is gyűjtő vagyok, de nem nagy tételben, azaz nem feltétlen teszek meg mindent 1-1 új mágnesért.
meg időnként barátoktól is kapok: a legújabb kedvenc a családon belüli erőszak ingyenes számát tartalmazó mágnes, ebből csak egy van, de nagyon jó. jót nevettem, amikor kaptam

" alt="

">
na, többet nem árulok el, mert akkor oda a biznisz.
annipanni: Te honnan tudsz mindig ilyen jó kis mágneseket szerezni?

" alt="

">
szombaton tudok képet is küldeni meg egyéb bővebbet, de gondoltam már most is felírom, hogy lesznek/vannak coop-os hűtőmágneseim, bár még nem láttam őket, de vannak

" alt="

">
majd jelzem mikor teszem fel a teszveszre
Ha lesz valakinek wwf mágnese légyszi írjon.

" alt="

">
Jut még nekem egy?

" alt="

">
3 db Borsodis hűtőmágnesen van cserére
Optiwell és Sparos Tibi blokk érdekelne
MPL csomag formájú hmágnest ill. ,actimel hűtőmágnest cserélnék most játszós dolgokra, ajánlatokat mail-ben várom. Köszönöm
babu, nem bubu bocsánat...

" alt="

">
Szőkebubu nagyon köszi...

" alt="

">
Bertolli, Lipton, Danonino, Kinder , Trodat hűtőmágneseket cserélnék.
Bármi jöhet érte! Mágnes nem érdekel, nem gyűjtöm.
Paintuci

" alt="

">ebrecen vasútállomás mellett egy lépcsőn kell felmenni a Petőfi kocsmába!

" alt="

">

" alt="

">
Hajrá mindenkinek!!
Egy barna hajú csaposlányt keress!!!

" alt="

">
Az én mágnesem már cserében van ,de megpróbálok még szerezni ha kér még valaki .
szőkebabu melyik kocsma volt az?
Név, cím...
Sziasztok!
bbyke én is írtam neked de se kép se hang! Itt jelzem újra, hogy én igényt tartanék egy borsodi mágnes cserére még, ha úgy gondolod... és még aktuális.
Megértem, és elhiszem, hogy sokaknak x vagy y pozitív mert küldött ezt azt, de aki mágnessel kapcsolatban húzza a krónikus mágnesgyűjtő(ket) hát az nem túl jó...

" alt="

">

" alt="

">
De lehet ahoz a megoldáshoz folyamodok, hogy kollégáimat kocsmába küldöm, akik a Debreceni egyetemre járnak.... (7végi lev. tag. okl. vegyész....)

" alt="

">
Csak össze isznak egy két három mágnest....

" alt="

">
bbyke nekem is küldött soproni kódot,pedig még soha nem cseréltünk.
bbyke: a kérdések és válaszokban is jeleztem, hogy várom a válaszod. Oda pedig te is beírtál.
Részemről lezártam, mert nem hiszem el, hogy 3 ember 3 külöböző címről és szolgáltatótól írt mailjét mind spambe rakja a levelező.
Reacska!
Bbyke az első e-mailemre válaszolt, nekem is soproni kódot küldött, holott nem is ismert, nem is ismerhetett, mert aznap regiztem erre az oldalra!
Nálam is többször előfordult, hogy a rendszer spamnek jelölt különféle üziket!
Bbyke! Szeretném ismét megköszönni a kódokat! Ha nyerek, értesítelek!
Reacska! A spamok között most találtam meg a leveleket. Aki ismer, az tudja, hogy mindenkinek vissza szoktam írni, nem vagyok komolytalan! Itt viszont ha itt is vagyok, nem mindegyik topikba szoktam beleolvasgatni, ne haragudj! Akinek még aktuális a csere, írjon mailt. (már csak holnap fogok tudni válaszolni) Köszönöm!
3 embernek nem válaszol múlt hét óta, szerintem ez magáért beszél. A fórumon viszont előfordult többször is.

" alt="

">
Rea,
a védelem tanújaként ezt határozottan cáfolnám.

" alt="

">Bár nem pártatlan tanú vagyok, mert én kaptam bbykétől egy Soproni kódot ajándékba.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások