Összegezve:
A: 1 lapos
B: 2 lapos
C: 1 mély
D: 2 mély
E: 1 lapos + 1 mély
Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 143 oldal |
akkor A = lapos, gondolom
C = 1 mély
Ez tényleg nagyon bosszantó
Ez tényleg nagyon bosszantó
Remélem, sikerül még utolérnem vhogy. Pl. a lányomnál még nem járt, hacsak nem hagyta ott vmelyik szomszédnál.
Miért nem du. jött, mint eddig mindig?
Miért nem du. jött, mint eddig mindig?
Sajnálom sada

sada!Ilyenkor nem lehet reklamálni?
Délelött, amíg nem voltam itthon, jött a futár és hozta az összes tartozást. Leveseket is adott.
A fiam vette át, ő nincs képben, így nem szólt, miért csupa laposat hagyott, holott én mindig vegyespárost kértrem?
Figyeljétek a betűjelet a csomagokon, nehyogy így járjatok ti is:
A: 1 ??
C: 1 ??
A fiam vette át, ő nincs képben, így nem szólt, miért csupa laposat hagyott, holott én mindig vegyespárost kértrem?
Figyeljétek a betűjelet a csomagokon, nehyogy így járjatok ti is:
A: 1 ??
C: 1 ??
sziasztok!
van már vki akinek vitték az októberi-novemberi tányérokat? nekem a szeptemberi volt az utsó. köszi
van már vki akinek vitték az októberi-novemberi tányérokat? nekem a szeptemberi volt az utsó. köszi
Knorros kézbesítésselkapcsolatban én is találtam 1 mobilszámot,bocs,ha volt már!
06-20-583-4384
06-20-583-4384
12X5 vonalkódból csak 4 tányér. Nem volt szerencsém.
Hétvégén megjött a novemberi két tányérom.
Reacska
Azt még nem tudom, hogy milyen tányérom hiányzik, mert még augusztusit sem kaptam, a júliusi pedig 2 mély lett az 1 lapos 1 mély helyett, és attól tartok, hogy a többit is össze-vissza küldik majd. Így utána két laposat kértem, hát nem tudom, hogy milyen lesz a legutolsó 1 db.
Ha neked is van olyan amiből több van, mint kellene, ha megkapom, és nem úgy szállítják, amilyen arányban kértem, megbeszélhetjük, hogy elcseréljük
Azt még nem tudom, hogy milyen tányérom hiányzik, mert még augusztusit sem kaptam, a júliusi pedig 2 mély lett az 1 lapos 1 mély helyett, és attól tartok, hogy a többit is össze-vissza küldik majd. Így utána két laposat kértem, hát nem tudom, hogy milyen lesz a legutolsó 1 db.
Ha neked is van olyan amiből több van, mint kellene, ha megkapom, és nem úgy szállítják, amilyen arányban kértem, megbeszélhetjük, hogy elcseréljük

Nov.-ben 12 tányér. 

Knorr futár főnök : Bihari Ferenc 06 20 942 9905, 16 óra után.
kriszty: lapos vagy mély tányérod hiányzik a készletből?
Meg én Szegeden. 

Mi is volt az a telefonszám, amin keresztül rászóltatok a futárokra?
Ugyanis vagyunk így többen a városban, akik még nem kapták meg az augusztusi tányérkákat sem!!!!!!!!!!!!! (Sz-Sz-B megyében)
Ugyanis vagyunk így többen a városban, akik még nem kapták meg az augusztusi tányérkákat sem!!!!!!!!!!!!! (Sz-Sz-B megyében)
Az lesz, köszi.
Kérdezz rá!
1 tányér hiányozni fog a készletemből. Hát most nagyon elkeseredtem.
Nem tudom, hol csúszhatott be hiba, nagyon figyeltem a kódokra

Nem tudom, hol csúszhatott be hiba, nagyon figyeltem a kódokra