Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 265 oldal |
Airwaves rágóval
Sziasztok.
Valaki a régi motorosok közül nem emlékszik hogy anno (szerintem volt vagy 3-5 éve) mivel lehetett New Balance cipő utalványokat nyerni?
Talán 10.000 címletekkel.
Előre is köszönöm. :-)
Valaki a régi motorosok közül nem emlékszik hogy anno (szerintem volt vagy 3-5 éve) mivel lehetett New Balance cipő utalványokat nyerni?
Talán 10.000 címletekkel.
Előre is köszönöm. :-)
(Olyan világot élünk ahol a hibákat keresik az emberek a másikban, és ha találnak meglovagolják azt.
Úgy gondolom ez két irányú.
Mindenki ezt csinálja oda-vissza itt is máshol is.
Talán a szerelmesek nem látják egymás hibáit, egészen addig amíg a szerelem el nem múlik.
Hibázni meg az hibázik aki csinál vmit.
De ez csak szerintem.)
Úgy gondolom ez két irányú.
Mindenki ezt csinálja oda-vissza itt is máshol is.
Talán a szerelmesek nem látják egymás hibáit, egészen addig amíg a szerelem el nem múlik.
Hibázni meg az hibázik aki csinál vmit.
De ez csak szerintem.)
Egy korábbi játék lett átírva, h kevesebbet keljen körmölni, s véletlenül benne maradt.
Örülök, így ilyen szemfülesek vagytok!
Szerencsés szép napot!
Örülök, így ilyen szemfülesek vagytok!
Szerencsés szép napot!
mázlista! Szerintem vagy benne hagyták, vagy mivel nem tudni a főnyereményen kívül mit lehet nyerni, így lehet hogy ott is ez a nyeremény
" alt="
">
" alt="
">Szerintem pityesz arra gondolt, hogy tv és mixer nem a Nescaféval, hanem a Knorr játékkal nyerhető.
pityesz!
Ha jól sejtem, akkor egy napi és egy heti díjat nyerhet 1 játékos. S le is fogják ellenőrizni. Előző játékokban sok volt a dupla nyeremény valószínűleg
Ha jól sejtem, akkor egy napi és egy heti díjat nyerhet 1 játékos. S le is fogják ellenőrizni. Előző játékokban sok volt a dupla nyeremény valószínűleg
halihó
A spAr/Nescafe játék leírásba mit keres ez a mondat ?
" alt="
">
Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy mixer és egy tv nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
A spAr/Nescafe játék leírásba mit keres ez a mondat ?
" alt="
">
Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy mixer és egy tv nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=qew2m1UdbXk
https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/fold-napja-
klimavaltozas-kerdoiv-pannon-egyetem-4589098/
A Pannon Egyetem kérdései, kérdőíve az éghajlatváltozásról.
klimavaltozas-kerdoiv-pannon-egyetem-4589098/
A Pannon Egyetem kérdései, kérdőíve az éghajlatváltozásról.
(Ez a Várkonyi Andi is nem éri be ingyen fodrásszal,🤣🤣🤣 ingyen gázszerelő kell neki. De hát nem árt egy jó szaki a családban.)🤣🤣🤣
Évek alatt sok embert ajánlottam, többen bele is kezdtek, aztán abbahagyták. Pedig nem megterhelő és jól jön az a kis külön kereset. Pláne ha nyersz is. De van, akiknek ez aprópénz, a rögzítés meg nagy munka.
" alt="
">
" alt="
">Nekem rémlik, hogy x évvel ezelőtt már hallottam róla, de nem emlékszem, hogy miért nem kezdtem el. De örülök, hogy megkérdeztelek Benneteket.
" alt="
">
" alt="
">Köszi az infót, most már rémlik, hogy anno nekem is lett volna lehetőségem a tesztelésre, de nem éltem vele és én is maradtam a kézinél. Engem itt szervezett be valaki a wny-en, de már nem emlékszem kinek az ajánló linkjével jelentkeztem! Azóta sem bántam meg, sok szuper ajándékot váltottam már be a a katalógusból!
bomec
Az a mobilappos már rég működik, még én is részt vettem a tesztelésben és örültem neki, aztán kiderült, a teszt időszak után a kézi szkennelők visszamentek a régi módszerhez. Amikor írtam, hogy én szívesebben csinálnám az okostelóval, írták, sajnálnák, ha itt hagyom őket. Ebből az tűnt ki számomra, más csoport foglalkozik a cégen belül egyik, másik csapattal. Szinte a kezdetek óta Gfk-zom.
Az a mobilappos már rég működik, még én is részt vettem a tesztelésben és örültem neki, aztán kiderült, a teszt időszak után a kézi szkennelők visszamentek a régi módszerhez. Amikor írtam, hogy én szívesebben csinálnám az okostelóval, írták, sajnálnák, ha itt hagyom őket. Ebből az tűnt ki számomra, más csoport foglalkozik a cégen belül egyik, másik csapattal. Szinte a kezdetek óta Gfk-zom.
bomec, fitoska
köszi, ők lesznek. Az appos jobban tetszene, de majd kiderül.
köszi, ők lesznek. Az appos jobban tetszene, de majd kiderül.
krysztasz
Régi motoros vagyok a Gfk Háztartáspanelnél, de nálam még a hagyományos kézi szkenner van! Ha jól tudom indítanak egy új lehetőséget, ahol mobillal applikáción keresztül lehet majd a vásárlásokat rögzíteni a kézi szkenner helyett!
Régi motoros vagyok a Gfk Háztartáspanelnél, de nálam még a hagyományos kézi szkenner van! Ha jól tudom indítanak egy új lehetőséget, ahol mobillal applikáción keresztül lehet majd a vásárlásokat rögzíteni a kézi szkenner helyett!
krysztasz! Nekem is fbn ugrott fel,kb 1hónapja regisztráltam.
Akkor többen játszanának.
Jövőre lesz F1 Miamiban is, remélem, a Monster aktivizálja magát akkor.
De igazán elfelejthetnék ezt az "írd le max 30 szóban..." baromságot...
De igazán elfelejthetnék ezt az "írd le max 30 szóban..." baromságot...