Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 1756 oldal |
Tegnap tefal grill serpenyő
Köszi
Bocs Silan 😆😆😆😆
Paintuci!
Somat 36 db-os mosogatógép tabletta, K2R 20 db színfogó kendő, Persil 28 db-os duo kapszula, Tomi Color 28 db-os kapszula, Persil 1 literes power gél és Solan Supreme 1,2 literes öblítő. 😊
Somat 36 db-os mosogatógép tabletta, K2R 20 db színfogó kendő, Persil 28 db-os duo kapszula, Tomi Color 28 db-os kapszula, Persil 1 literes power gél és Solan Supreme 1,2 literes öblítő. 😊
Nekunk is Neked mi van benne?
GLS-sel Auchan Henkel 10ezres csomag 😊 nagyon klassz, nekem bejön
weber grill szett (auchan grill)
Egyre jobb...
" alt="
">
" alt="
">Köszi Paintuci! Már sajnos volt probléma mert kérték az eredeti blokkot amit a játékszervező cégnek kellett beküldeni ;( nem megy simán semmo mostanság!
Nem sajnos... októberi mosogatógépről beszéltem.... azt szó nélkül odavitték ahová kértük, szemmel láthatólag játékfüggővé vált a házhoz szállítás... és érvényét veszti mi volt régen... meg az is lényegtelen hogy
A nak hazaviszik B nek nem... Amilyen kedvük van...
Szervezd meg vhogy. Jó hütő az. Gratu!
A nak hazaviszik B nek nem... Amilyen kedvük van...
Szervezd meg vhogy. Jó hütő az. Gratu!
Péntek. Nekem meg kell szenvedjek érte nem nagyon segítőkészek.
Paintuci miért Te nyertél hűtőt ? Mert most nyereményhűtőkeől van szó.
minél... egy n...
(De nem kívánok vitába szállni... ez olyan H&S sampon eset,
" alt="
"> ahol viszont érte kellett menni, persze másoknak postázták.... )
Megyek én, minnél többször csak szóljanak...
" alt="
"> ahol viszont érte kellett menni, persze másoknak postázták.... )
Megyek én, minnél többször csak szóljanak...
Nekem simán kivitték kérés nélkül. Szigetszentmiklósról Csepelre.
Már egy amerikai tipusú hűtőt, kétszer mosógépet, egy mosogatógépet. Az A.-játékoknál mindig benne van, hogy a nyertes vigye el. Kérni kell és megértőek, ráadásul nem is egy áruház volt / Miskolc Dél, Savolya , Fót/.
Nem kötözködtem én. Sosem nyertem, nyertünk, ilyen nagy értékű dolgot meg pláne nem. Örültem hogy tényleg kaptam egy hűtőt. 😌
Itt lakom helyben ahol az auchan. Nekem azt írták, h a játékszabályzat szerint az elszállítás beüzemelés az én dolgom. Apum hozta el...
Az adott településen ill. X km-es körben.
Lehet, h ők messzebb laknak.
Lehet, h ők messzebb laknak.
Régen azaz még tavaly októberben kérdezés nélkül házhoz vitték... nem is értem mi ez az új módszer vidd haza..
" alt="
">
" alt="
">