Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 232 oldal |
Sziasztok!1-et küldtem most és nyertem.Jókor,mert holnap megyek levásárolni.
Köszi vw! :9 Igen, látom így visszaolvasgatva a topikot, hogy egyre nehezebb nyerni vele. Nem is akartam játszani, csak hát volt itthon egy csokipapír ... akkor miért ne
Mázlista vagy. 

Sziasztok!
Jó régen nem jártam erre. De ma beküldtem egy csoki kódot, és egyből nyert
Kérdésem az lenne, hogy Budapesten is levásárolhatók, ugye?(mert a honlapon csak vidéki boltokat látok)
köszi
Jó régen nem jártam erre. De ma beküldtem egy csoki kódot, és egyből nyert
Kérdésem az lenne, hogy Budapesten is levásárolhatók, ugye?(mert a honlapon csak vidéki boltokat látok)
köszi
láttam senki nem játszik, beküldtem 5 kódot
semmi
tuti megbuherálták, vagy programot írtak
pedig még van pár kódom,
semmi
tuti megbuherálták, vagy programot írtak
pedig még van pár kódom,
vagy azért nem nagyon irnak amiért én se mert kb 40:3-ra állok az utóbbi 1,5hétben,De lehet keveset mondok
mindegy akinek bejön sok sikert
mindegy akinek bejön sok sikert

hat nem, mi nem nyertunk...
nekem írt mailt VALAKI és nem rossz indulatból írta, hanem úgy is gondolta h biztos azért nem ír be senki mert mindenki tudja a nyerő időpontot, ugyanis 6 után beállt egy időpontra és ő is nyert. gondolta más is rájött erre és azért írhatta.
qurvajo
de azert kosz...
de azert kosz...

fradigy!
sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz belőle semmi...
már mindenki teljesen lemondott erről a játékról, és nem hogy segítenénk egymást, inkább sokan próbálják gátolni, átrázni a másikat...
és sajnos úgy vettem észre, valamint ezt az infót is kaptam mástól is, hogy nincs nyerő időpont ...felesleges szórakozni vele...lutriba be kell küldni aztán vagy nyer, vagy nem...
legalábbis én ma még beküldöm a maradék kódjaimat...aztán amíg nem lesz esetleg valami fejlemény, én biztos nem játszok ezzel többet...
sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz belőle semmi...
már mindenki teljesen lemondott erről a játékról, és nem hogy segítenénk egymást, inkább sokan próbálják gátolni, átrázni a másikat...
és sajnos úgy vettem észre, valamint ezt az infót is kaptam mástól is, hogy nincs nyerő időpont ...felesleges szórakozni vele...lutriba be kell küldni aztán vagy nyer, vagy nem...
legalábbis én ma még beküldöm a maradék kódjaimat...aztán amíg nem lesz esetleg valami fejlemény, én biztos nem játszok ezzel többet...

szerintem arra gondol,hogy elterjedt a játék,tehát mindenki tudja a nyerő időpontot.visszagondolva,olvasva május 5.-én volt egy szervezkedés,hogy ne áruljunk,írjunk be semmit,szerintem erre írta be,hogy most más is rágja a kefét.ezért kár néha az ellenségesebb hangvétel,mert most már senki sem írja be szinte,hogy mikor játszik és mennyit nyer. ez kicsit így el lett szúrva!
Valaki írja már meg privibe hogy VALAKI mire gondolt, azzal az állításával: Szerintem már mindeki tudja a nyerő időpontot. Köszi! 

arpi en ma is itt pislogok varva, remenykedve...
Mármint ha tudja valaki VALAKI módszerét írja meg 

Valaki tud már valami tutit!!
Nekem ma 12:0
Ha tudja valaki modszerét az kérem írja már meg!! Köszi!!
Nekem ma 12:0
Ha tudja valaki modszerét az kérem írja már meg!! Köszi!!szerintem csak borzolja a kedélyeket,lassan átmennek a dolgok a másik irányba,nem segítjük hanem hátráltatjuk egymást,hát remélem nem! mert ennyi erővel akkor ha senki semmit nem ír be,akkor nem is nyernénk szinte semmit! gondolok itt a Rama sms-re a LA PROSAY-ra stb...szerintem inkább össze kéne fogni mindenkivel,mindenben.
sajnos a mai nap nem jöttünk annyian össze, hogy megejtsük az akciót...
remélem, hogy holnap sikerül, ha vannak rá még további érdeklődők...
valaki!
ez most vicc volt, vagy tudsz valamit?
ha komoly, akkor kérlek írj mailt! köszi
remélem, hogy holnap sikerül, ha vannak rá még további érdeklődők...
valaki!
ez most vicc volt, vagy tudsz valamit?
ha komoly, akkor kérlek írj mailt! köszi

Én is benne lettem volna
De ma dután már nem voltam,és legközelebb hosszabb időre sztem csak szerda
De ma dután már nem voltam,és legközelebb hosszabb időre sztem csak szerda