nemrég hívtak,hogy nyertem ,3 kupakból az elsővel tegnap 21.14-kor küldtem.A többit ma.végre!!Én átadom a terepet a még nem nyerteseknek!Sok sikert és kitartást mindenkinek!
Úgy örülök.

a tegnapi nyertesek hogy állnak nem tudjátok?
munti, régi??? Talán ezt kár volt leírni

Miért nem nézed meg a játék honalpján: www.pepsispiler.hu
Baris: Hát erre no comment...Mindenesetre én tegnap kezdtem el játszani,és a "törzshelyemen" egyböl kaptam is. Talán a "régi spílerek" tudják már hogy hol jelennek meg elösször az uj cuccok

mér ők sok tel.-t is nyertek vagy csak 1-et...???
Nem irigységből, és nem kötekedésből, de ők pont megtalálták az az 1-2 helyet??? Én összejártam egész pestet érte!!!
Mindegy....
Lesz, ami lesz!!!
Hajrá mindenki

medy: Na igen szerencse is kell nem kevés, meg évek játéka során összegyüjtött sok-sok tapasztalat

nem..

Tomkáék az előző játékban is rengeteg telefont begyűjtöttek, de szerintem nem a nagy lelkesedésük miatt, mert ehhez azért sok-sok-sok szerencse is kell. :S
Én is küldtem kódokat vagy 10-et de még nem hívtak.

Lala: Sajnos akkor igen...

Engem még nem hivtak hogy nyertem volna. Téged?
Baris: Tudom...
Nem lehetett kapni? Ez nem igaz...Bp-en már jó ideje van 1-2 helyen. Igaz én csak tegnap vettem,de még választék is volt: Sima vagy Twist
Ki beszél itt több 100-ról????
munti, te honnan tudod???
Szinte nem is lehetett kapni ilyen pepsit és máris több százat küldtek volna??? Na de kérem....
én is 2-4 között küldtem ma hajnalban akkor munti pont egyszerre küldtük...

Hát én mindenesetre be fogom irni mikor jatszok.
Szerintem ma is marad a 2-5 idöszak.
Tomkáék: Ha valaki annyi lelkesedést,időt és pénzt fektet bele mint ő akkor tuti nyer...
azért nekem feltűnik, hogy Tomkáék mindenhol nyernek, nem fura???
vagy csak én vagyok naív???
Nyerne már olyan aki még nem...
tölem megbeszélhetjük de szerintem se tuti hogy az bejön...

Mi is megbeszéltük első nap többen,mégsem nyertünk!
gyerekek a ma éjszakát (vagy akár a nappalt is) be kellene osztani...mit szóltok hozzá?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások