Nem megy a freemail.azt írja,ki hogy adatbázis hiba,próbáljam késöbb

sada
Ráadásul így 1 percen belül vagyok mindig.

Nem kell végighallgatni a szöveget.
Ahogy elkezdi az újabb kérédst, már lehet nyomni a számokat.
Szerintem is a fickó hangja olyan depis, pedig a telefonos munkatársaknak a hangja olyan kellemes, szépen dallamosan búgó, állomba ringató, nyugtató.

Csatlakozom az elöttem szólókhoz Pusszal kapcsolatban . Engem is Kb 50 szer sajnáltak, de még egyszer sem mondták hogy gratulálunk .
Nórika
de idegesítő,én már többszőr hallottam mint 65....ráadásul,mint írta valaki hiába van valakinek favorit plus díjcsomagos előfizetése,nem ingyenes a szám,mert betelepült,(talán Mór telt mondott a manusz a telcsiben.)Azaz,azt hiszem 12 Ft/perc a Matávnál
Állítólag UPc-nél van olyan csomag ,talán családi,ahol ingyen van.
Nórika én falra mászom tőle

de lehet csak azért mondjuk ezt,mert mindig azt mondja:...sajnáljuk...ha azt mondaná ...gratulálunk ....én szivesebben hallgatnám

Kovács Beát Szegedről nem ismeri valaki?Esetleg volt már valakinek cseréje vele?
Plus 65:0

Felrobbanok a pasi hangjától, már az elején: "..nem emeltdíjas, normál tarifával hívható"... minek mondja kétszer ugyanazt?? ami nem emeltdíjas, az normál tarifás...
Arról meg már ne is beszéljünk,hogy "sajnáljuk..." titeket nem idegesít a pasas hangja???
bocs, hogy ilyen hülyeségekkel traktállak Benneteket..
Vannak akik 3-4 müszaki cikket nyernek 1 játékban.
Ne rontsuk el a Coop játékot.
Ez a szerencsétlen Katona Tünde még kétmillót se volt képes összeszedni a három COOP-sorsoláson!

Fent vannak a COOP nyertesek. Gyenge idegzetűeknek és szívproblémásaknak nem ajánlott!!!!
Kecskemét és Gyöngyös!!!!Csak a ott vásárolt termékekkel lehet nyerni?
Ki az a Katona Tünde?Hogy nyerhet valaki mindhárom játékban?
Először játszottam a játékokon, de szerintem utoljára is!
...azt még hozzá tenném, akinek nem inge....

Ez már a második eset, ezért beírom ide is.....
Megkérnék mindenkit, habár emberek vagyunk, és ez még az oviban is előfordul. Ha 1 emberrel cserélek, és vmi gondom van vele, nem küldi, nem azt küldtem, nem olyat kapott, eltünt...stb.... egy harmadik ember ne szóljon már bele. Vagy akinek vmi baja van velem, ne a harmadik emberrel tárgyalja meg, mit küldtem meg mit nem hanem velem.
Én is általában azzal tárgyalgatok akire rá tartozik.
Az ilyen háttérmunkálatoktól hányok. ...és ez már egyszer megtörtént, (teszvesz)
http://index.hu/gazdasag/magyar/bon060922/
Nem lett törölve, csak a nyereménytárgy csere-berébe került, mert oda való volt.
Hello, ez még tegnapi írásom, csak akik utánom jttek, azokat kitörölték. Már nem negatív, mert ma reggel nyertem. Azért köszi
Ha túl lassan pötyögöd a számokat akkor szokta ezt mondani.

Valami gond van a Plus vonallal. Újítottak rajta és nem működik. Ütöm a kódokat és közben belepofázik, hogy nem áll 16 jegyből.
Még nem tudom mit csinálok.Most,hogy kezdek lenyugodni,megpróbálok tiszta fejjel gondolkozni,hogy mi legyen az utalvány sorsa.
Tudom,hogy vannak akki szivesen segítenek.
köszönöm
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások