Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 453 oldal |
315.
Köszönöm mindenkinek. - aki eddig vagy ezután szavaz.
http://href.hu/x/28n2 Fekete-erdei hóbagoly.
http://href.hu/x/28n2 Fekete-erdei hóbagoly.
Fló:159
Fló!158!
http://href.hu/x/28n2 - Fekete-erdei hóbagoly 1.kép.
Köszönöm mindenkinek. -
132
Fló!131!
Miért magyarázkodnák, én nem jelölgetem,már írtam - itt befejeztem.
És minek magyarázkodsz?Én tudom,hogy mit művelsz az iwiw-en.Ja,akkor lehet nem is te,hanem a fiad szórakozik?Más különben minek írnád,hogy külföldön van:Kit érdekel hol van?Én csak azt szeretném,hogy arra legyen használva az iwiw,amire való-ismerősök keresésére,nem pedig ,hogy ti ingyen nyaraljatok
És engem szídjanak
Ha nem lennél benne,nem magyarázkodnál itt.És ki más reklámozná a gportálos zeuxos oldaladat,mint te vagy a fiad?Egy ismeretlen?Elegem van napokon át kaptam a fenyegetéseket,hogy ne zaklassak már embereket,csak azért mert a az én nevem szerepelt a meghívó küldőjénél.Írtam már korábban is ,van elég bajunk amúgy is ,nem kell,hogy k...va anyádozzanak nekem az iwiw.-en.
És engem szídjanak
Ha nem lennél benne,nem magyarázkodnál itt.És ki más reklámozná a gportálos zeuxos oldaladat,mint te vagy a fiad?Egy ismeretlen?Elegem van napokon át kaptam a fenyegetéseket,hogy ne zaklassak már embereket,csak azért mert a az én nevem szerepelt a meghívó küldőjénél.Írtam már korábban is ,van elég bajunk amúgy is ,nem kell,hogy k...va anyádozzanak nekem az iwiw.-en.Szedlák Béla igen a fiam és most külföldön van. Ő kapta a meghívót nem is tagadtam.
Szedlák Bála,Assisi Pandóra,Anderla Károly,Zeux-fló-meg még ki tudja hány néven fut

Fló: én Szedlák Béla e-mail címmel kaptam tőled levelet. Most visszaolvastam a negatívba, és ott Andi írja, hogy ezen a néven is jelölgettél.
Nagyon köszönöm, hogy segítettél a fotópályázaton, és segítek neked én is tovább, de azért ez a jelölgetés iwiwen tényleg gonosz dolog!
Nagyon köszönöm, hogy segítettél a fotópályázaton, és segítek neked én is tovább, de azért ez a jelölgetés iwiwen tényleg gonosz dolog!
Köszönöm mindenkinek.
fló

Fló: 91!!! 

Ne nézz már hülyének.
Egyszer kaptál fló ,egyszer zeux néven.Na ugy e,hogy mindenkit ismeretlenül bejelölgetsz?Csak,hogy az alád regeltek után a gulliveren kapj 500 ft-ot.Csak sokan ezt már zaklatásnak veszik,és mivel én küldtem a meghívót-engem cseszegetnek.Ja ,az is érdekes,hogy ilyenlor vagy itt,mikor szavazatok kellenek.
Egyszer kaptál fló ,egyszer zeux néven.Na ugy e,hogy mindenkit ismeretlenül bejelölgetsz?Csak,hogy az alád regeltek után a gulliveren kapj 500 ft-ot.Csak sokan ezt már zaklatásnak veszik,és mivel én küldtem a meghívót-engem cseszegetnek.Ja ,az is érdekes,hogy ilyenlor vagy itt,mikor szavazatok kellenek.
Egyet adtál, az fiam-é. És nem jelölgetek, itt befejeztem.
Persze
És egy ismeretlen reklámozza az oldaladat?Neked adtam 2 meghívót,ne tagadd le.Abból lett a pandóraÉs légyszíves ne jelölgesd be apukámat heti 3szor!!!Kicsit visszaolvashatnál a negatívba.Nem csak én írtam erről
És egy ismeretlen reklámozza az oldaladat?Neked adtam 2 meghívót,ne tagadd le.Abból lett a pandóraÉs légyszíves ne jelölgesd be apukámat heti 3szor!!!Kicsit visszaolvashatnál a negatívba.Nem csak én írtam erről
Andi81, - A meghívót a fiamnak adtam de azóta se látom az iwiw.
Különben külföldön dolgozik, Pandorát meg nem ismerem.
Különben külföldön dolgozik, Pandorát meg nem ismerem.