Paint! Ha tudnád, milyen jó voltam... De ehhez kevés volt mel6! Én imádok utazni, az esküvőnkre is mindenkitől pénzt kaptunk, 4 nap múlva indultunk és 3 hónapig haza se jöttünk Ázsiából.... Hihetetlen élmény volt, amit nem bántam meg, bár Édesapám a mai napig hozzámvágja, hogy nem vagyunk normálisak.
(Befejezem az off-ot, mert kapok a fejemre)
Hát ma nem annyira az sms-edre ébredtem, gondoltam utána visszafekszek, erre most keltem fel. Szörnyű, és van egy csomó dolgom...
Amúgy tényleg el kell utazni ilyen nyereményutakra....egyszer élünk, és sokat lehet bukni az eladásnál, hacsak nem lehet beváltatni az utazási irodával. De majd lehet birka ezt is megveszi. Csak viccőtem....
VárszegiViki, az üdülés alapárában nincs benne semmi program. A szállás, étkezés valóban ingyenes, de ha valamit meg akarsz nézni, azért elég sokat kell fizetni.
Ha nekem pénzem lenne akkor sem ilyen útra fizetnék be Szerintem az ilyen utat el sem lehet adni még az egynegyedéért sem,ugyhogy szerintem aki megnyerte annak érdemes lenne elmennie.
nem?
A pénzre szerintem mindenkinek szüksége van, viszont ha maga az út semmibe nem kerül, így az ember elgondolkodik, nem? Sajnos úgyse tudja még közel annyiért sem eladni, amennyit ér, akinek meg ennyi pénze van "zsebben", bemegy az utazási irodába. Én megvenném, de sajnos nem kaptam a Jézuskától ennyi pénzt
Eladó vagy cserélhető egy Karib-tengeri 7 éjszakás nyeremény hajóút 2 fő részére (+2 gyermeknek ingyenes a hajóút), repülővel, teljes ellátással. A hajó indulása 2007. január 27. A hajóút értéke kb. 1 millió Ft