Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 303 oldal |
Igen, egy nap egy. Ha vip lennél, akkor lehetne többet.
Csak összsesen 1 db kódot lehet venni?
Nagyon köszönöm
" alt="
">
Szerintem jó oldal lesz, de kb egy hét és kiderül
" alt="
">
" alt="
">
Szerintem jó oldal lesz, de kb egy hét és kiderül
" alt="
">természetesen Babse
" alt="
">
" alt="
">Genieokadoson van byncode!!!!!! Akinek van pontja gyorsan vegyen, most még sok van!
illetve itt az emilcímem kell, ami itt is meg van adva
lécci a parrainhoz Babse
" alt="
">
" alt="
">wow
" alt="
">
köszi, akkor nekiesek
" alt="
">
" alt="
">
köszi, akkor nekiesek
" alt="
">aldocado.com
Változó h mennyit ad, de általában több mint 2000pontot naponta. Most nekem 3000 jött össze.
50.000 egy byn, és 110.000 a PP.
Az aládregelők után egyszer kapsz 1000pontot.
Változó h mennyit ad, de általában több mint 2000pontot naponta. Most nekem 3000 jött össze.
50.000 egy byn, és 110.000 a PP.
Az aládregelők után egyszer kapsz 1000pontot.
az mien?
köszi
" alt="
">
tényleg beindult a cseresznye
" alt="
">
köszi
" alt="
">
tényleg beindult a cseresznye
" alt="
">ja és grat
" alt="
"> 9órás
" alt="
">
" alt="
"> 9órás
" alt="
">Én is észrevettem h most vacakol az oldal. Az induláshoz képest rosszabb lett.
De ott van az aldocado
" alt="
"> Próbáld ki
" alt="
">
De ott van az aldocado
" alt="
"> Próbáld ki
" alt="
">http://www.byncodes.com
mi a jóégért nem számolja nekem a "reflinkeim" megnyitásást?
tegnap délután óta.. addig számolta szépen..
4 Minibyns és a 0,8 Minibyn se számolja..
mi a jóégért nem számolja nekem a "reflinkeim" megnyitásást?
tegnap délután óta.. addig számolta szépen..
4 Minibyns és a 0,8 Minibyn se számolja..
5 Bubz kaparóson
" alt="
">
" alt="
">zsigi
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">cappucci!
Persze nyugodtam..
" alt="
">
Persze nyugodtam..
" alt="
">
zsigi
Akkor szerinted, ha sorba állok kártyáért, akkor kiküldik nekem csekkbe a pénzt?
Mert sorbaálltam csekkért, de egyszercsak írt a prizee, hogy megszűnt.
Akkor szerinted, ha sorba állok kártyáért, akkor kiküldik nekem csekkbe a pénzt?
Mert sorbaálltam csekkért, de egyszercsak írt a prizee, hogy megszűnt.
hát, zsigi, ezt én sem tudtam, köszi, akkor én is a sajátomnál igyekszem majd beváltani
pl. a toilokdo még az oldalán is figyelmeztet, hogy banki költségek merülhetnek fel
pl. a toilokdo még az oldalán is figyelmeztet, hogy banki költségek merülhetnek fel
An.13!
Néhány hete 10 eurós kártyát nyertem a Prizee-tól, de mivel ez nálunk nem müxik (megírták), felajánlották, hogy csekkben küldik meg nekem a 14.90-et, amennyi bubs-ot ténylegesen rátettem a játékra.
A csekket a héten szerdán váltottam be a K&H-nál minden gond nélkül, viszonylag gyorsan is.
Azért ott mert ott is van "szerencsére" egy számlám (lakáshitel miatt
" alt="
"> ), és ebben az esetben semi kezelési költséget nem vonnak le!
Tehát elsődlegesen mindig a saját számlavezető bankjánál érdemes az embernek próbálkozni.
" alt="
">
Néhány hete 10 eurós kártyát nyertem a Prizee-tól, de mivel ez nálunk nem müxik (megírták), felajánlották, hogy csekkben küldik meg nekem a 14.90-et, amennyi bubs-ot ténylegesen rátettem a játékra.
A csekket a héten szerdán váltottam be a K&H-nál minden gond nélkül, viszonylag gyorsan is.
Azért ott mert ott is van "szerencsére" egy számlám (lakáshitel miatt
" alt="
"> ), és ebben az esetben semi kezelési költséget nem vonnak le!
Tehát elsődlegesen mindig a saját számlavezető bankjánál érdemes az embernek próbálkozni.
" alt="
">
An.13, most látom, hogy kérdeztél.
Hát nem tudom, még nem váltottam még be csekket, csak Paypalra kértem ki pénzt. Sajna azt olvastam, hogy nem minden bank fogadja el a csekket, s ha igen, akkor mindenképpen van bank költség, amit levonnak a kikérendő összegből.
Hát nem tudom, még nem váltottam még be csekket, csak Paypalra kértem ki pénzt. Sajna azt olvastam, hogy nem minden bank fogadja el a csekket, s ha igen, akkor mindenképpen van bank költség, amit levonnak a kikérendő összegből.