Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 103 / 226 oldal |
512mb tényleg gáz.. de a gyűjtőknek írtam be...
Paintuci-lehet, hogy nem éri meg az a pendriwe. Még egy film se fér fel rá. Max. 20 fénykép.
" alt="
">
" alt="
">Schelcker drogériában rengeteg termék mától 35-50 %-os kedvezménnyel van. Az újság csk egy részét tartalmazza az akciónak. Háztartási áru, smink, babaápolás, haj- és testápolás stb. Kivéve a saját márkás termékeik.
Én ma bevásároltam, azt mondták a készlet erejéig, max nov 28.-ig adják akciós aron a termékeket.
Én ma bevásároltam, azt mondták a készlet erejéig, max nov 28.-ig adják akciós aron a termékeket.
Matchban nov.17-től Milka Wafelini 2 termék együtt 128Ft
Interspar/Europark a bounduellek mellett karácsonyi csomagok... Old Sp. csomaghoz pendrive. Olyan mint pallmall narancssárga csak fekete... 512 MB...
Intersparban: Ételtároló dobozban van 3 Kométa Kemencés termék, minden együtt 999 Ft.
PRAKTIKER
A mi ajándékunk törzsvásárlóinknak!
Vásároljon nálunk 2010. nov. 12. és dec. 23. között legalább bruttó 30000 Ft értékben és 1000 Ft-ért öné lehet az itt látható termékeink bármelyike. (Szendvicssütő, takaróhuzat, Ceresit stop páramentesítő készülék, kaspó szett /3db/ )
Forrás: akciós újság
A mi ajándékunk törzsvásárlóinknak!
Vásároljon nálunk 2010. nov. 12. és dec. 23. között legalább bruttó 30000 Ft értékben és 1000 Ft-ért öné lehet az itt látható termékeink bármelyike. (Szendvicssütő, takaróhuzat, Ceresit stop páramentesítő készülék, kaspó szett /3db/ )
Forrás: akciós újság
www.calvinkleinboxer.tk
Calvin Klein dzseki nyerhető. Részletek a fenti linken nyereményjáték felirat alatt.
Calvin Klein dzseki nyerhető. Részletek a fenti linken nyereményjáték felirat alatt.
20 % kedvezmény
4 napon át
4 különböző árucsoportra!
Érvényes : csak 2010.11.11-12-13-14-én csak az Alle, Duna Plaza, Ferihegy és Budaörs INTERSPORT
4 napon át
4 különböző árucsoportra!
Érvényes : csak 2010.11.11-12-13-14-én csak az Alle, Duna Plaza, Ferihegy és Budaörs INTERSPORT
mancsóka 2010-11-09 :: 19:23
Szuperszombatban a Bonduelle termékek 30%-kal olcsóbbak lesznek a Spar üzletlánc boltjaiban ( újságban láttam)
Szuperszombatban a Bonduelle termékek 30%-kal olcsóbbak lesznek a Spar üzletlánc boltjaiban ( újságban láttam)
A WestEnd aluljáró szintjén a Budmil üzletben 50%-os vásár van.
Lehet, hogy kiárusítás. Nem voltam benn.
Lehet, hogy kiárusítás. Nem voltam benn.
Akciós most valahol a nagycsomagos Jó Reggelt keksz?
kár, h a müller nem fogja leárazni a niciket
" alt="
">
" alt="
">glücklich!
Köszi
Köszi
A Müllernél 20% kedvezmény minden játékra 2010.10.28-tól 11.10-ig*
(*Az akció a Diddl és a Nici termékekre nem vonatkozik!)
http://www.mueller.co.hu/index_@hu.htm
(*Az akció a Diddl és a Nici termékekre nem vonatkozik!)
http://www.mueller.co.hu/index_@hu.htm
de a játékhoz deluxe kell!
16 tekercses
nov.2-től nov 30-ig
Zewa Moll toalettpapír 1099 Ft
Zewa Moll toalettpapír 1099 Ft
16 tekercses Zewa 1229Ft a Tescoban
C&A-ban okt.29-31. -20% mindenre!