Aldi - Paradontax
Fődíj: 30.000,- Ft-os Aldi uti.
Ne vicceljünk már... Normálisabb játékoknál már 20.000 a napi nyeremény.
Az is béna, hogy az Allee már véget ért nyereményjáték játékszabályzata már nem tekinthető meg, és nyerteslista sincs, pedig voltak heti sorsolások is

" alt="

">
Jol meg van varialva a Varta jatek Nemeleg h csak a ceruzaelemek 4 meg 4+2 es valtozatai jatszanak meg ezen belul is varialnak Tegnap vettem az Intesparba egy 4 db--ost pedig kerestem a 4+2est mert az unokak jatekaihoz pont kifogytak az elemek es ar-ertek aranyban is jobb lett volna Ami jo a Media Marktban az nem jo az Intersparba Jo dolga van a Varta marketingnek
@pityesz76
én a pécsi Aldiban kaptam Valdort
A valdor meg az aldikba felejtett el árút küldeni
Paramount elfelejtette feltenni a játékot!
Mikortól akciós a Signal fogkRÉM a Sparban? Holnaptól. Amikor már nincs promó.
De így is 449,- Ft. A Zekofemiliben teljes árban olcsóbb.
Spar-Milka
Jót játszott aki játszott, de csak az élmény miatt..
5hete nem olvastak emailt, nem nyúltak az oldalhoz se, így is marad..
sze, gratulálok a nyereményedhez.
Most nézem a játékszabályt, és ez tényleg benne van.
Nem teljesen negativum, mert ugye nyertem, de mindenesetre ilyennel meg nem talalkoztam:
Csipet nyeremenyert szemelyesen kell megjelenni Budapesten munkaidoben (09:00 -16:00) vagy esetleg en kuldhetek futart a cimre a nyeremenyem atveteleert.
Nekem az alját tépik el véletlen. Ilyenkor mondom, hát sajna ez game over. De én se vagyok jobb pénztáros, az automata kasszánál mindig ott felejtek vmit, ugye több felé kell figyelni. Múltkor a terméket hagytam ott. 😁 De visszamentem azt ott volt.
Velem már olyan is előfordult, hogy külön blokkoltattam, az első blokkomon csak két termék volt, és a pénztáros összegyűrte, majd kidobta a blokkom. (Ráadásul blokkjaim, mert ott két részből áll egy blokk. Csak az egyik résszel nem lehet mit kezdeni játék szempontjából.). Ő tuti nem gyűjti pedig senkinek. Mondom hé, a blokkom. 😆
Amúgy Debrecenben is ez a helyzet.
A pénztáros nem nyílt szemetesbe gyűjti magának a blokkot szerintem, Szegeden a plázában az Aldiban szintén elôfordul pár szemetes, és némelyikben nem gyürött a blokk. Lehet ha arra járnék még találnék egy 15000set.
Én csak a logikát és a következetességet vázolnám fel. De tudom én vagyok az ügyeletes szemétláda.
A túlvilágon már mindegy, ebben a világban kell(ene) jól élni. 😄
Aki betart minden szabályt, az nem, vagy kevésbé érvényesül ebben a világban. De ez van.
Szerintem vannak ez ügyben itt olyanok akik tudnának tanfolyamot szervezni abból mit hogyan lehet illetve nem lehet, blokk meg játék ügyben. Ebbe én nem mennék bele. De minnél nagyobb összegű blokkot kérnek annál nehezebb találni.
Nem lennék ebben az országba kereskedelmi dolgozó az biztos.
De nem minden fekete vagy fehér. Rengeteg szín van közte.
Már megbeszéltük Te a mennybe kerülsz 😉 😇 ...hát még ott se fogunk találkozni.
Nem szoktam elhozni otthagyott blokkot még vásárlóként sem (egyszer-kétszer volt azért rá példa 😅), nem hogy ha pénztáros lennék.
Nem is mernék ilyet, ha boltban dolgoznék.
Még az is más, ha kívülálló vásárlóként találsz blokkokat.
De ha egy bolti dolgozó szervezetten gyűjti, az szerintem nem fair.
Ezért kellene megtiltani, hogy az alkalmazottak a nem saját blokkokat elhozhassák a boltból.
Anno voltam diákmunkás Tescoban, komoly ellenőrzések voltak, még egy tollra is matricát kellett ragasztatni becsekkoláskor, hogy az a tiéd, és nem pedig lenyúltad.
Szóval nem tudom, hogy egy zsáknyi blokkot hogy tud hazavinni valaki...
Egyébként nekem az az észrevételem, hogy a pénztárosok többsége összegyűri a blokkokat kidobás előtt. 😄
Ugyan a Mecis játéknál mik lesznek az esélyek? Pedig kezdtem örülni nézik az appban lett e megvásárolva a motyo.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások