Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 104 / 230 oldal |
Köszi a válaszokat.
A múltkor az én elsőbbségim 8 munkanap alatt ért oda, előbb, mint amit simán adtam fel....
letti!
Mert kell nyugtát adnia
" alt="
"> de ezzel még nem kerestethetsz elsőbbségi levelet, nem bizonyít semmit sem feladó sem pedig címzett nem ellenőrizhető rajta.
Mert kell nyugtát adnia
" alt="
"> de ezzel még nem kerestethetsz elsőbbségi levelet, nem bizonyít semmit sem feladó sem pedig címzett nem ellenőrizhető rajta.Azt nem ajánlgatja, hanem adnia kell.
Az elsőbbséginél azt vállalja a posta a 25 Ft felárért, hogy 95 %-os valószínűséggel 3 munkanapon belül célba ér. Csütörtök óta ma van a 3. munkanap, s te kifogtad az 5 %-ot.
Ennyit a magyar postáról.
Az elsőbbséginél azt vállalja a posta a 25 Ft felárért, hogy 95 %-os valószínűséggel 3 munkanapon belül célba ér. Csütörtök óta ma van a 3. munkanap, s te kifogtad az 5 %-ot.
Ennyit a magyar postáról.
Köszi, törpi.
Akkor minek ajánlgatja feladáskor a postásnő, hogy ad róla nyugtát.
Akkor minek ajánlgatja feladáskor a postásnő, hogy ad róla nyugtát.
letti: nem, a nyugta semmit sem bizonyít
A csütörtökön Elsőbbségivel feladott levelem még nem érkezett meg a címzetthez. A feladáskor kaptam róla nyugtát.
Ilyen esetben lehet reklamálni?
Ilyen esetben lehet reklamálni?
Nórika, de lehet a címzett tegyen panaszt a postán, ahol a kézbesítője dolgozik.
Tudakozványt beadtad, vagy csak kérdezted hol a pakk? Ha nem adtál be tudakozványt, tedd meg, hátha lesz kártérítés.
A vevődnek meg írd meg, hogy az értékelése nem jogos és ha nem vonja vissza jelented a TV kapcsolatfelvételre - persze kedvesen, nehogy berágjon
" alt="
">
Tudakozványt beadtad, vagy csak kérdezted hol a pakk? Ha nem adtál be tudakozványt, tedd meg, hátha lesz kártérítés.
A vevődnek meg írd meg, hogy az értékelése nem jogos és ha nem vonja vissza jelented a TV kapcsolatfelvételre - persze kedvesen, nehogy berágjon
" alt="
">Eltűnt egy teszveszes ajánlott levelem
" alt="
"> A Posta szerint 03.16-án megtörtént a "kézbesítési esemény". A címzett szerint máskor is volt már olyan, hogy a postás úgy "dobta be" az ajánlott levelet, hogy a fele kilógott a postaládából....
" alt="
"> Ilyen esetben semmit sem lehet tenni..? (semleges értékelést kaptam
" alt="
"> )
" alt="
"> A Posta szerint 03.16-án megtörtént a "kézbesítési esemény". A címzett szerint máskor is volt már olyan, hogy a postás úgy "dobta be" az ajánlott levelet, hogy a fele kilógott a postaládából....
" alt="
"> Ilyen esetben semmit sem lehet tenni..? (semleges értékelést kaptam
" alt="
"> )Valaki tudja esetleg, hogy utánvétes levél méretű küldeménynek mennyi a kártérítése?
" alt="
">
" alt="
">kiskati: majd írd meg ki a kézbesítőtök.
Ismerem a kézbesítők főnökét.
Ismerem a kézbesítők főnökét.
Kiskati
Vidd be a postára és A FŐNÖK ASZTALÁRA TEDD LE!!!!
Én így tettem, amikor az EBCL ajándékom darabokban hullott ki a ládából, amikor kinyitottam.
Vidd be a postára és A FŐNÖK ASZTALÁRA TEDD LE!!!!
Én így tettem, amikor az EBCL ajándékom darabokban hullott ki a ládából, amikor kinyitottam.
Kati: vidd be a postára, mutasd meg a főnöknek.
Ne hagyd annyiban
Ne hagyd annyiban
Ma megérkezett egyik cserepartnerem levele.
A boríék felbontva, a benne lévő dolgok cafrangosra vagdalva
" alt="
">
" alt="
">
Egyszerüen DÜHÍTŐ
A boríék felbontva, a benne lévő dolgok cafrangosra vagdalva
" alt="
">
" alt="
">
Egyszerüen DÜHÍTŐ
sada
ok, köszi!
ok, köszi!
Nem. Bárhol.
Na, nekem is megvan az 1. eltűnt ajánlott levelem
" alt="
"> Márc. 12-én feladott levelem nem ért még oda
" alt="
"> Csak azon a postán indíthatom a kerestetést, ahol feladtam?
" alt="
"> Márc. 12-én feladott levelem nem ért még oda
" alt="
"> Csak azon a postán indíthatom a kerestetést, ahol feladtam?Voltam bent, meg kell várnom a feladástól számított két hetet, és tudakozódványt nyújthatok be. Nagyon "kedves" volt a nő, mert védekezett, hogy biztos rosszul címeztem, biztos a postás, rossz helyre dobta be az értesítőt, biztos nem vette át a címzett ,... Aztán mivel minden kérdésre választ adtam, feladta a nő, és egy sajnálommal azt mondta, nem tehetek mást, mint várok egy hetet, és utána kerestethetem, mert csoda kellene hogy oda érjen.
Sajnos a csomival még időben vannak, mert a posta 5 munkanapra vállalja a kézbesítést, s ma van az 5. mnap.
Ajánlottat csak 2 hét elteltével lehet megreklamálni.
Mellesleg nem kell bemenned, a posta oldalán keresztül is rákérdezhetsz, csak az ajánlási ragszámot is írd meg pontosan.
Ajánlottat csak 2 hét elteltével lehet megreklamálni.
Mellesleg nem kell bemenned, a posta oldalán keresztül is rákérdezhetsz, csak az ajánlási ragszámot is írd meg pontosan.
Múlt héten a postás nem talált meg, visszapostáztatta a leveleimet. Voltam bent reklamálni. Megint mehetek be panaszkodni, mert a múlt hét szerdán feladott ajánlott csomim nem ért célba. Ma már nem leszek olyan kedves, mint múlt héten, az fix.