dulifuli123 !
Köszi, a keresési segítséget!

Jajjde jó,jajjde jóóóó! Az utolsó haviban is összejött 2 tányér nekem, 2 + a barátomnak!

De ctrl+f billentyűvel is könnyű
Ha a nyerteslistát kimásoljátok Excelbe, ott sorrendbe rakjátok, máris könnyebb úgy keresni!

Fél óra alatt találtam meg magam a ny.listán.Szerintem megye szerint van rendezve,persze Vas megye az utolsó,én meg egyesével végignéztem

De 2 tányér nekem 2 a páromnak

Sziasztok
Ha valakinek lenne felesleges knorr tányérja, én szívesen elcserélném valamire!!
Vajon miért nincs még november nyertes lista?
Nekem is ma hozták a tányérokat,de ajándékleves még soha nem volt hozzá április óta

Macskusz én semmi ajándékot nem kaptam egyik tányérhoz sem . Örültem hogy végre megkaptam őket, el is felejtettem hogy rákérdezzek.
marycsiga! Akkor én tovább reménykedem!

Az utolsó beküldésemet most először nem a megszokott módon adtam fel, hanem október utolsó napján!

egyetlen*bocs,de nem voltam,szokás szerint 2.-án adtam föl a knorrt ajánlott elsőbbségivel.
csiguszka
És melyikhez jár ajándék?
akkor a futárok többet tudnak mint mi, mert nyerteslista még nincs is

ma megérkeztek aug. szept. okt. nov. -i tányérjaim . IV. ker.Ezek szerint már a novemberiek is a futároknál vannak.
Én még a júliusi tányérokat sem kaptam meg. Emailemre azt írják vissza, hogy a futár jövő héten jár erre. (Múlt héten azért nem jött , mert beteg lett)
Kiváncsi vagyok most hétvégén jön-e.
én az augusztusi tányéromat múlt 7en kaptam meg, kíváncsi leszek az októberi majd mikor ér ide...

A Marinaud parfümériákban (nem tudom, hogy van pontosan a neve) 2.550 Ft-ba kerül a "Knorr bevásárlószatyor".
marycsiga! Mikor adtad fel a Knorr-kódokat?
ja és köszi

kérdeztem,mikor lesz lista azt mondta ő megmondja,nyertünk-e,le voltam törve ,utána már elfelejtettem megkérdezni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások