Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 104 / 284 oldal |
hétfőn 0-1ig

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
birka, én a 2,3 és 4 órától kezdődő órában játszottam
birka:
én 2-t is küldtem,....
miért???
én 2-t is küldtem,....
miért???
Ma hajnali 1 és 3 között játszott valaki a fórumról?
Andi, mikor nyert a hugod?
Most hívták a húgomat,hogy nyert az 1db kódjával!Nekem meg 10ből semmi.
lala3
Olvasd el figyelmesen a játékleírásokat ahelyett, hogy folyton butaságokat kérdezgetsz!
Olvasd el figyelmesen a játékleírásokat ahelyett, hogy folyton butaságokat kérdezgetsz!
Dorcha !
Ezt mondom én is!
Ezt mondom én is!

Ja, még valami: csak hogy ne a levegőbe beszéljek, 15-én hajnali 2-től 3-ig nincs fent a nyertes, de biztosan tudom, hogy küldtek akkor kódot, anyukám például. 

lala3!
Nem bántásból,csak kiváncsiság,te milyen korosztály vagy???
Mert elég sokat kérdezgetsz,ami nem baj,de van sok topik olvasgatni is kéne.
És a régebbi fórumosok,meg játék +szállottak,sok nyer.játékról tudnak,amiről az újak,vagy 1x-i,vásárlók stb. nem,vagy csak jóval késöbb értesülnek.
Én 90%-ra veszem,hogy minden órában van min. 1 beküldés,még az első napokon is! Rengetegen játszanak,játszottak,akiknek nincs netük,és erről a fórumról még nem is hallottak,de látják a boltban,esetleg van újsághírdetés is,TV-reklám,talán van v. lesz palkát,szóval nem csak innen játszunk,hanem az egész ország!
Nem bántásból,csak kiváncsiság,te milyen korosztály vagy???
Mert elég sokat kérdezgetsz,ami nem baj,de van sok topik olvasgatni is kéne.
És a régebbi fórumosok,meg játék +szállottak,sok nyer.játékról tudnak,amiről az újak,vagy 1x-i,vásárlók stb. nem,vagy csak jóval késöbb értesülnek.
Én 90%-ra veszem,hogy minden órában van min. 1 beküldés,még az első napokon is! Rengetegen játszanak,játszottak,akiknek nincs netük,és erről a fórumról még nem is hallottak,de látják a boltban,esetleg van újsághírdetés is,TV-reklám,talán van v. lesz palkát,szóval nem csak innen játszunk,hanem az egész ország!

Sziasztok!
Ha figyelmesen elolvasnátok a játékszabályt, akkor kiderülne, hogy "Az óránkénti sorsolás visszamenőleg történik a Játék időtartama alatt minden nap 11:00-kor, az előző nap 0-24 óra között, az egyórás időtartamok alatt beérkezett akciós egyedi kódok között. " Tehát a ma hajnalban beküldött kódok majd a holnapi sorsoláson fognak részt venni. Nem valószínű, hogy van olyan óra, amikor egy árva kód sem érkezett be
, csak a nyertest még nem sikerült elérni, majd ha beszéltek vele és egyeztették az adatait, akkor utólag felkerül a neve a listára.
Sok szerencsét mindenkinek!
Ha figyelmesen elolvasnátok a játékszabályt, akkor kiderülne, hogy "Az óránkénti sorsolás visszamenőleg történik a Játék időtartama alatt minden nap 11:00-kor, az előző nap 0-24 óra között, az egyórás időtartamok alatt beérkezett akciós egyedi kódok között. " Tehát a ma hajnalban beküldött kódok majd a holnapi sorsoláson fognak részt venni. Nem valószínű, hogy van olyan óra, amikor egy árva kód sem érkezett be
, csak a nyertest még nem sikerült elérni, majd ha beszéltek vele és egyeztették az adatait, akkor utólag felkerül a neve a listára.
Sok szerencsét mindenkinek!

nee legyél 100% biztos benne hisz első napokban még nem voltak olyan sokan és sok helyen még nem lehet kódokat kapni....
ezért lehet hogy voltak olyan órák amikor nem küldött be senki...
érted...?
ezért lehet hogy voltak olyan órák amikor nem küldött be senki...
érted...?

szóljon aki küld, mert megvárom... e-mailre írjatok ki mikor küld!
Baris! Kösz.
szerintem minden órában van, min. 1 beküldés!
Csak lehet még nem érték el,vették fel a kapcsolatot a nyertes(ekkel)!
Csak lehet még nem érték el,vették fel a kapcsolatot a nyertes(ekkel)!

Fáreó!
Nekem itt mondták meg.
Nekem itt mondták meg.
mert amikor üres az óra akkor gondolom nem küldtek be kódokat....

Köszi! Ez a pepsi hidegdrót nem! Ezt ,már ismerjük,de ott is tuti megmondják,hogy nyertél e,és minden napra visszamenőleg tudják,vagy csak az elöző napit?
Mert látam a nyerteslistán, vannak még üres órák,ahol eddig nincs fent nyertes!
Mert látam a nyerteslistán, vannak még üres órák,ahol eddig nincs fent nyertes!

Ami meg van adva a 06-40-200-350-esen!
Mi most küldünk párat tesómmal, de ahogy gondolod!