Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 104 / 761 oldal |
Pöttyöst elvitték
vasikam
Én szeretném a 30 db pöttyös kártyát, ha lehet?
Köszönöm!
Én szeretném a 30 db pöttyös kártyát, ha lehet?
Köszönöm!
30 db pöttyös kártya
15 db OMW matrica
5 db Tesco focista kártya
17 db Tesco matrica
válaszborítékért
15 db OMW matrica
5 db Tesco focista kártya
17 db Tesco matrica
válaszborítékért
Esetleg átküldheted e-mailben a kapcsolat kártyád képét:
okos telon bemutatva elfogadják.
okos telon bemutatva elfogadják.
3 db jegyet nyert a Jégkorszak – A nagy bumm című film zártkörű vetítésére, mely 2016. július 14-én, csütörtökön, 18.00 órai kezdettel a Cinema City Aréna moziban (1087 Budapest, Aréna Pláza, Kerepesi út 9.) kerül megrendezésre.
Nyereményét a vetítés napján 18.00 órától, személyazonossága igazolásával (személyi igazolvány, diákigazolvány vagy útlevél) veheti át a moziban, a Telekom pultnál.
Kérjük, hozza magával fizikai vagy a Telekom mobil alkalmazásban megtalálható virtuális Kapcsolat Kártyáját
ez ma lesz,de mi tuti nem érünk fel. Ha valaki a közelben lakik és megpróbálná átvenni,hátha mégsem kérnek személyit annak felajánlanám. ide írjatok:szumo@piszkenet.hu
Nyereményét a vetítés napján 18.00 órától, személyazonossága igazolásával (személyi igazolvány, diákigazolvány vagy útlevél) veheti át a moziban, a Telekom pultnál.
Kérjük, hozza magával fizikai vagy a Telekom mobil alkalmazásban megtalálható virtuális Kapcsolat Kártyáját
ez ma lesz,de mi tuti nem érünk fel. Ha valaki a közelben lakik és megpróbálná átvenni,hátha mégsem kérnek személyit annak felajánlanám. ide írjatok:szumo@piszkenet.hu
Én is örülnék két jegynek, a másik felajánlásról lemaradtam:-(.
Aki nem tud elmenni a ma esti "Életem nagy szerelme" c. film premier előtti bemutatójára a Lurdyba legyen szíves és gondoljon rám. Köszi
a mozijegyek ELKELTEK!
Jadviga!
Én örülnék neki:-). Írtam mailt.
Köszi!
Én örülnék neki:-). Írtam mailt.
Köszi!
Aki ma (szerda) este biztosan ráér és szívesen elmenne az Életem nagy szerelme (színes, magyarul beszélő, francia romantikus film, 98 perc, 2016) című film premier előtti vetítésére jelezze részemre.
Időpont: 2016. július 13., 19 óra.
Helyszín: Lurdy mozi
Időpont: 2016. július 13., 19 óra.
Helyszín: Lurdy mozi
ikerkaszat! Írtam!
Bocsánat, nem írtam be - elkeltek a felajánlásaim.
Liva én nagyon szeretném a Spar P&G-és blokokat. Nagyon megköszönném.
Spar P@g blokkok, válaszborítékért!
Zshajni ! Kérhetem ?
Köszönettel elfogadnám
" alt="
">
" alt="
">90 Mizo pont
Van, Panini kártyák, tesco pontok, spar pontok,
Válaszborítékért:
2 csomag pöttyös szurkolói kártya, pannini matrica csom. 3, pannini matrica kb. 10
2 csomag pöttyös szurkolói kártya, pannini matrica csom. 3, pannini matrica kb. 10
OMV Kölyökhősök matricák.