Nekem 5 perc alatt 4 angyalkás üzi

Nekem még mindig semmi...

Összejött a harmadik adventes ajim!

Rubint Réka edzéskártya!

valaki?mostanában senki nem nyer?

Nem töröm valami lelkesen a tojásokat, amikor az első tojás alatt a Puchner vagy a Shiraz felirat van, hiszen ezek már elkeltek.... gondolom a tv-t sem most fogják kisorsolni, hanem valamelyik vasárnap....
most nyertem pár perce egy high care csomagot. nagyon örülök neki. A vicces h. most első feltörésre sikerült, eddig meg még egyszer sem nyertem, csak 39 pingvin üzit.
savika: sok sikert, én szurkolok Neked!

dandi: az utolsó nyertes tényleg minden játékon nyer! nevet változtatok, hátha én is többet nyerek

És azt hiszem, itt is eléggé meg kell dolgozni a nyereményekért, órákat ül itt az ember, hogy hátha... Bocs a szónoklatért!
még szerencse, hogy van aki kijrja nekünk az utat

köszi.. bár én azt figyeltem meg, hogy reggel 2-6 között nincsenek nyertesek...
Hívtam, hogy működik-e a program, mert ugyebár órák óta nem volt nyertes... Azt mondta, hogy igen, véletlenszerűen vannak a nyertesek. Erre találtam azt mondani, hogy persze, mert még véletlenül sem nyerünk... Erre mondta, hogy mit problémázok, hisz már nyertem és a családom is...
Akkor hívtam fel a figyelmét a Persona ajándékra is, hogy 0:0 áll. Utána ki is javították és el is kezdődött a nyereményeső...
Meg ilyesmi. Biztos végtelenül kedves - csak máshoz... De nem mindenki teheti meg, hogy elmegy és bevásárol karácsonyra, inkább kapaszkodik ebbe a szalmaszálba, hátha sikerül magának és másnak örömöt szerezni... Nah, de mindegy.
dandi, és miért beszéltetek?
dandi,
látod milyen vagyok, csak bejövök vigyorogni, hogy nyertem, de a reakciókat már nem néztem
én asszem 3 cikket elolvastam
hátha...
Jah, és a Doba Éva elég negatív hozzáállású vagy csak én nem vagyok neki szimpi, mert mint írtam, azt mondta a telefonba, nem érti, mit problémázok, hiszen már nyertem...
begus: tudom, hogy Te vagy a listavezető, hisz gratuláltam is hozzá!
A cikkeket is szívesen elolvasnám, de nincs rá idő, mert így is mindig lemaradok a nyereményekről.

De hátha jut még valami a januári fa alá...

de ne mondja azt..
mindenki azért játszik, hogy nyerjen.. nem a hihetetlen cikkek miatt ekkora a látogatottság
dandi, én vagyok a mai lista elején, így azért nem szomorkodom

köszi
begus: fel a fejjel! Én sem adom fel, én is szeretnék még nyerni, remélem, azért még sikerül ajándékhoz juttatnom a családból valakit... Bár Doba Éva erre most azt mondaná, hogy örüljek, hogy már nyertem...

gold, a motaniban nem vagyok biztos, hogy nem az enyém. szerintem úgy, hogy gyorsan kattintgatsz, és továbbnyomod az adatellenörzésen, és visszaút nincs..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások