Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 104 / 319 oldal |
VÁSZONŐV VAN
De ha sorsolának, könnyebben elfogadná az ember, hogy Kis Pista szerencsésebb, mint pl. én. A lényeg pedig valóban az, hogy keveset tesznek ki. Nem a következtetés furcsa...
Ha sorsolva lennének a cuccok akkor sem nyerne mindenki.
Szerintem itt az a lényeg,hogy kevés volt.
Nem is írtam, hogy 200
De hogy nem egy, meg nem is kettő, az tuti. És csak azért, megy egyvalaki beírja, hogy nyert, azt a következtetést levonni, hogy egy darab volt csak, kicsit fura 
De hogy nem egy, meg nem is kettő, az tuti. És csak azért, megy egyvalaki beírja, hogy nyert, azt a következtetést levonni, hogy egy darab volt csak, kicsit fura 
Abból gondolom, hogy kevés van a boltban, mert ha 200 lenne, nem pillanatok alatt fogyna el. Nem irigy vagyok és nem azokra haragszom, akknek sikerül, hanem a játék lebonyolítására.
Miből gondoljátok, hogy egy szem takaró volt
Azért, mert egy valaki írta be ide, hogy vett egyet??? Sok ember pályázik még rá, és olyanok is vehetnek, akik még életükben nem hallottak a fórumról, tehát ti sem fogtok az ő vásárlásukól hallani 
Azért, mert egy valaki írta be ide, hogy vett egyet??? Sok ember pályázik még rá, és olyanok is vehetnek, akik még életükben nem hallottak a fórumról, tehát ti sem fogtok az ő vásárlásukól hallani 
Nekem is sikerült egy takaró, akkor kettő volt.
hááát ez tényleg remek ugyanis én is 9 óta folyton frissítem de semmi...
ebből elegem van leszarom már az egész pallmall boltot sosincs semmi benne ha meg van akkor 1db...
ebből elegem van leszarom már az egész pallmall boltot sosincs semmi benne ha meg van akkor 1db...

Itt ülök a gép előtt árgus szemekkel, 30 mperces frissítéssel, bejön a polártakaró képe, kat, visszajelzés, ez a termék már elfogyott. Ezért ültem itt órák óta

Most volt takaró! Sikerült egyet vennem.
visszaolvasnál?
mikor????????

meg öv is!
volt ora ma
mel:
mér de. volt ajándék???
nemhiszem....
mert már 9óta arra várok h legyen vmi a boltban....:S

mér de. volt ajándék???
nemhiszem....
mert már 9óta arra várok h legyen vmi a boltban....:S

szerintem is!
tán olvassák a forumot s nevetnek a markukba 

ahogy elnézem jól szivatnak itt mindenkit...meglepődtem,hogy nem volt délelött óta ajándék 

nekem is..
nem igaz hogy nem képesek feltenni semmit....
legalább 1tucat takarót,késkészletett,vagy kávéskészletett....
felrakhatnának...
nem igaz hogy nem képesek feltenni semmit....
legalább 1tucat takarót,késkészletett,vagy kávéskészletett....

felrakhatnának...