lindababa!
Tudtam ezt én is ,csak megjegyeztem

" alt="

">
A gáz minősége ugyanaz mindenkinél, mindegy, hogy az EMFESZ-nek, Tigáznak, EMoGÁ-nak stb. fizetsz. A csövekben ugyanaz a gáz megy a házban, városban mindenkinek, attól függetlenül, ki a gázkereskedő.
Valóban olcsóbb a gáz az EMFESZNÉL! 112,40Ft köbméterrel számolt!
Minősége viszont változatlan.kis levegőt is kell fizetni!
Ennek a dupla pontos napnak én is nagyon örültem. A 7.500 pontom 15.000,-Ft-ot ért

" alt="

">
5.-én is volt a Sparban pontbeváltási akció, de akkor a levont pontok felét visszatették a kártyára.
Marcsikusz
12-én és 19-én volt dupla pont akció
SuperShop pontokkal féláron!
"Ha december 12-én és 19-én
SuperShop kártyával fizet bármelyik,
SPAR csoport áruházban, pontjait
dupla értékben váltjuk be..."
Én is ma voltam a Spárban, s tök jó volt, hogy a 4000 pontom 8000 Ft-ot ért!

" alt="

">
Végre a Sparban tényleg duplán számolták el a pontjaimat levásárláskor !

" alt="

">
Két hete ez nem így történt meg .
2 hónap kitartó telefonálgatás után tegnap megérkezett a zöld carte kehely.
Nagyon nagy pozitív a jászberényi Diegonak.Nagyon udvariasak készségesek voltak .
Itt köszönöm meg csizmatomi önzetlen felajánlását!
Nagyon köszönöm!
Nekem a bonduelle nagyon pozitív. Itt ütöttem el szándékosan a percet a blokkomon, amivel nyertem. Két szálon indítottam el a nyomozást., hogy most megkapom-e. Az egyik vonal postázta az ajándékot, a másik meg megígérte, hogy küldik, mert jogosult vagyok rá. Jó, hogy foglalkoztak az üggyel és nem pattintottak le, mint zewáék. (ott véletlenül ütöttem el az órát, persze nem kaptam semmit, még a nyertes listáról is leszedtek)
Köszönöm az összes fórumosnak aki segített a Medve elérhetőségben. Miután beírtam, hogy segítsetek perceken belül nagyon sok segítséget kaptam. Sikerült őket elérnem, szombaton írtam nekik, ma reggel elküldték e-mailben újra a kódokat. Nagy pozitív a Medvének és a Fórumosoknak!!! Ezért érdemes ide tartozni.

" alt="

">
Egy nagy piros pont a Diego-nak, sok embernek szereztek örömet a Joker plédekkel!

" alt="

">
Köszönöm a vásárlást Evimamzi.Örülök hogy személyesen is megismerhettelek.Remélem probléma nélkül hazaértél

" alt="

">
Nem sikerült feltöltenem a Medve kódokat.
Írtam tegnap este a szervezőknek, ma délelőtt megérkezett a válasz és így már jó is lett.
hilde

" alt="

">
A Tibi-n meghosszabították a pontbeváltást dec. 5-ig.

" alt="

">
Törpi! Nekem is hozzák.

" alt="

"> A hölgy már kétségbe volt esve, mert egy héten keresztül keresett. Már a facebookon is írt, hogy jelentkezzek.

" alt="

"> Igaz, hetente egyeztettem vele, mikorra jön már meg a nyeremény, nem tudtak lerázni.

" alt="

">
hofi: igen,ma hívott a hölgy,aki a Facebookon is fent van. számmal hívott és elnézést kért többször is
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások