Viszont november hónapban 200ft-onként +2 pontot adnak.
Minden DM boltban.
Ma voltam az új Corvin bevásárlóközpontban,és ott is a DM-ben 200ft-ként +5 pontot adnak és ajándékot a pénztárnál.
(de ma van az utolsó nap)

" alt="

">(
Shell pontgyűjtés kedvezményes árú Samsung termékekért:
http://www.shell.hu/home/content/hun/products_ser
vices/on_the_road/promotions/samsung_promo.html
Purina elkezdte forgalmazni a Felix cicckaját.
Auchanban voltak (Soroksár) egérpad és bögréért. Holnap lesznek és jövő héten is.
Nagyon reménykedem, hogy tartják a Felix szokásokat és itt is lesznek hűtőmágnes sorozatok mint külföldön.

" alt="

">
Szandricsek-jajj de köszi a beírást!!
Tegnap én is voltam Lurdy-DM. Adtak minden 200 Ft után 5 pontot és a végén még -15%-ot levontak a vásárlásomból. Jajj, de jó!
Milupa tejpépet 350 ft-ért vettem-még sehol nem vettem ilyen olcsón!

" alt="

">
A kasszánál vagy színfogót, vagy Raid molyirtó mintát adtak ajándékba a vásárlóknak.
Lessük az új DM-eket, hátha legközelebb is a megnyíló boltban hasonló akció!

" alt="

"> Mondjuk ez nem új bolt, mert régen fent volt a DM. Gondolom kevesen tudtak róla..
CBA Remiz, Sibrik, Csepel 5e Ft után pontgyüjtő kártyát adnak az ügyfélszolgálton blokk ellenében. 1 Ft 1 pont, ajándékokra válthatók. 6 db pohár 100e pont pl.
Budapest Lurdy Ház okt 27-29
voltam a dm-ben csak a végösszeg kupont nem fogadják, így természetesen a joker felhasználható, én is beváltottam egyet
200 Ft-ként 5 pont, mégis igaz
valamint 5000 Ft felett kaptam egy piros fehér oldaltáskát
egy dvd-t meg szerintem mindenki kap: Görög Zita egy napja, 4 smink lépésről lépésre a max factor vezető sminkesétől
Szandricsek-ha jokerrel veszek pelust, így is -15%?
5x-ös jóváírásról még nem hallottam. Esetleg +50dm pont?

" alt="

"> Köszi a beírást és a választ!
sziasztok
remélem, jó helyre írom
DM Lurdy Ház leköltözött a fsz-re, nyitási akció mától péntekig -15% mindenre és a barátnom szerint 5x-ös pontjóváírás, de sztem ezt félrehallotta
ma nyílt a Corvinnál C&A -20%
Pontgyűjtés a Metro áruházakban:
www.metro.hu/gyujtse-a-jopontokat
Ikeában: vásárolj 2 főételt és az alacsonyabb árúért nem kell fizetned október 31-ig.
A Corában 85 Ft-ért is van Bonduelle termék.
Tescoban 28-ig "2 fizet 3-at kap" akciósak a Pickwick gyümölcsös teák, és már volt hőmatricás köztük!
okt.20-31-ig a Matchban a Tolle szeletelt sajt 125g 249Ft
Éjszakai fürdőzés a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban:
1 500 Ft / fő - keddenként 20:00-24:00
Ja és voltak fiú fürdőnadrágok is ugyanitt, de azokat nem figyeltem.

" alt="

">
Árkád Hervisben 200 Ft-ra vannak leárazva a kislány fürdődresszek. Két színben vannak (rózsaszín, kék) , nagyrészt 128-154-es méret, de volt néhány kicsi is.
Vásároljon személyautójára a Pneus Expert hálózatban Barum vagy Semperit márkájú teljes garnitúra (4db) téli személyautó gumiabroncsot 2010. okt. 18 és nov. 14 között és az egyedülálló Teljes Garancia mellé még egy 2000 Ft-os kedvezményt is kap a gumiabroncsok árából.
www.gumigarancia.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások