Elnézêst az utolsó mondatért.
De nem bosszankodom ha vmi vhol drága, ha máshol töredéke.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 104 / 2036 oldal |
A Somat meg tényleg bosszantó de van egy megoldás. Jól olvastam a Pennyben a legolcsóbb? Ott kell megvenni. A többit meg le kell 💩 ni.
Ha ott van a keze alatt a kuka csak beleejti, az automata kasszáknál meg a vásárló dobja ki magának. Tegyetek egy próbát marj bele az Alleban az említett szemetesbe hány 10000s blokk figyel benne. Budaiak ide vagy oda egyszerre 10000t nem igen vásárolnak ha igen akkor azt haza is viszi. Esêlyek: a "fene egye meg jó pár plázás játékkal nem tudok játszani mert nem ott lakok." Még ilyet.
Továbbá van felvétel az Alle Intersparba is gondolom, a lehetőség adott. Jó kis albérletárak vannak itt azt mondják, meg az ingatlan árak is jók.
Továbbá van felvétel az Alle Intersparba is gondolom, a lehetőség adott. Jó kis albérletárak vannak itt azt mondják, meg az ingatlan árak is jók.
A pénztárosok általában sietnek. A szemetesbe magasabbról/messzebbről dobják az ott hagyott blokkokat. Összegyűrve biztosabban landol. Próbálj meg egy friss blokkot úgy ahogy kijött a pénztárgépből bedobni bizonyos távolságról a szemetesbe.
Nem vagyok pénztáros, de tudom magamról, hogy a papír még úgy is sokszor a kuka mellett landol, ha közelről dobom. Vagy csak én vagyok ügyetlen. 😅
Ja, és összegyűrve több is fér, szerintem.
Amúgy ez a blokkgyűjtés tényleg idegesítő.
Kellene egy általános szabály arra, hogy a boltok területéről az alkalmazottak nem vihetnek haza blokkot.
Nem vagyok pénztáros, de tudom magamról, hogy a papír még úgy is sokszor a kuka mellett landol, ha közelről dobom. Vagy csak én vagyok ügyetlen. 😅
Ja, és összegyűrve több is fér, szerintem.
Amúgy ez a blokkgyűjtés tényleg idegesítő.
Kellene egy általános szabály arra, hogy a boltok területéről az alkalmazottak nem vihetnek haza blokkot.
...és a szemetesbe csak gyürötten lehet blokkot kidobni? 🤔
Vágási: Alleba a Pesti oldalról is mennek az emberek aki a Belváros Nagykörút vonzáskörzetében lakik főleg, de kicsit messzebbről is, egyik legjobb Interspar van ott.
...és minden pénztárosnál van szemetes. Az automata kasszáknál is pár db. (Nem csak az Alleban.)
...és minden pénztárosnál van szemetes. Az automata kasszáknál is pár db. (Nem csak az Alleban.)
Na ez engem akkor sem érdekel
" alt="
">
Emlékszem volt régen is valami ilyen játék, akkor sem tudtam elképzelni, hogy fél perc alatt körberohangálom az üzletet
" alt="
">
Emlékszem volt régen is valami ilyen játék, akkor sem tudtam elképzelni, hogy fél perc alatt körberohangálom az üzletet
kirri
Nem akkor kell nézelődni!
Fel kell rá készülni fejben.
Nem akkor kell nézelődni!
Fel kell rá készülni fejben.
Célszerű egy kis Rossmant választani ahol csak a polcok között meg kell fordulni és eléred. Nem mondjuk a Siófoki Rossmannt ami akkora mint egy bálterem. Van pl 70000fts elektromos fogkefe, meg egyéb ketyerék.
Nem a 400fts Isana tusfürdő polc elé kell állni.
" alt="
">
De arra kíváncsi lennék átrendezik e a polcokat. Vagy hány drágább terméket vesznek be.
De ha a parfümös polc elé oda lehet csusszani, és több parfüm de más nevü terméket lehet választani, akkor az nem hangzik rosszul.
Utána meg lehet mondani, "occsó parfüm nem érdekel."
" alt="
">
Ha 3 perc lenne az tényleg jó lenne.
Nem a 400fts Isana tusfürdő polc elé kell állni.
" alt="
">
De arra kíváncsi lennék átrendezik e a polcokat. Vagy hány drágább terméket vesznek be.
De ha a parfümös polc elé oda lehet csusszani, és több parfüm de más nevü terméket lehet választani, akkor az nem hangzik rosszul.
Utána meg lehet mondani, "occsó parfüm nem érdekel."
" alt="
">
Ha 3 perc lenne az tényleg jó lenne.
na én ezzel biztos nem játszom, 30 mp amíg, bemegyek, körülnézek
" alt="
">
" alt="
">Vénember
Azonos cikkszámú termékből nem lehet több.
Vagyis 2 v. több teljesen egyforma tilos.
Vehetsz többféle mosóport, más más márkát, vagy ugyanazt a márkát, de más-más kiszerelésben.
Ugyanígy többféle parfümót, v ....
Azonos cikkszámú termékből nem lehet több.
Vagyis 2 v. több teljesen egyforma tilos.
Vehetsz többféle mosóport, más más márkát, vagy ugyanazt a márkát, de más-más kiszerelésben.
Ugyanígy többféle parfümót, v ....
Jojó nyitàs előtt vagy zàràs utàn lehet "vásárolni" 30 perc az rengeteg, idő lenne. Itt nem az a cél, hogy kényelmesen vásárolgass, hanem berakd, amit érsz. Nem emlékeztek a Meglepetéses vásárlásokra?
sada,igen ,30 perc legalább,az már elfogadható ,de mindegyik /3 Rossman,zsúfolt nagyon.Jó ,hogy nem vagyok "terebélyes"
" alt="
">
" alt="
">A kezdőoldal betölt.
Én nem is tudtam, hogy van ilyen játék...
Kometa Auchan másnak sem megy? (kometa.auchan.hu/)
Terméktípusonként 1db-ot enged a jsz..
Nem a 3-a számom "lovagolnak", hanem a 30-on, mert 30 éves a hazai Rossmann.
De a 30" tényleg kevés.
Még akkor is, ha előre begyakorolod.
Bár parfümből tényleg sokat lehetne pakolni.
Kérdés, kellene-e annyi.
De a 30" tényleg kevés.
Még akkor is, ha előre begyakorolod.
Bár parfümből tényleg sokat lehetne pakolni.
Kérdés, kellene-e annyi.
Rossmann Szülinapi játék !
Legalább 3 perc vásárlást engedhetnének ,ha már a 3-a számom "lovagolnak"
Legalább 3 perc vásárlást engedhetnének ,ha már a 3-a számom "lovagolnak"
Még mindig Somat...
A Fényessssssséges Allee-ban voltam ma, ott a 2 X 750 ml-es XXL Rinser
hatásszüneeeeet
8.999,- Ft.
Hát elmennek a pitschába.
Az is gáz, hogy sokáig kell ott sorban állni. Egész Buda oda jár???!!!???
Ja, és az egyik pénztárosnál a mellette lévő vödörkében szépen gyűltek az össze NEM gyűrt blokkok.
Ennyit az esélyekről.
A Fényessssssséges Allee-ban voltam ma, ott a 2 X 750 ml-es XXL Rinser
hatásszüneeeeet
8.999,- Ft.
Hát elmennek a pitschába.
Az is gáz, hogy sokáig kell ott sorban állni. Egész Buda oda jár???!!!???
Ja, és az egyik pénztárosnál a mellette lévő vödörkében szépen gyűltek az össze NEM gyűrt blokkok.
Ennyit az esélyekről.