mercike 2005-11-01 :: 20:33
szia hát ez az nyertem már tök nagyokat is de ez mit sem változtat pl.100000 ft az elég nagy nem?készpénzben most nyáron abbol mentem nyaralni és ugy néztek rám hogy lesem lehet irni meg már teljesen meghülyitik az embert ezzel a rengeteg nyereménnyel vegyél ezt vegyél azt szinte már csak azt vásárolok amin játék van már egyedül járok vásárolni engem ne sajnáljon le senki
VárszegiViki 2005-11-01 :: 17:29
uzesie: egyébként az NLC-n nagyon nehéz nyerni. Én 2 hete nyertem egy mozijegyet ott de csak azért, mert ezer embert sorsoltak ki, se előtte se utánna semmi, pedig már évek óta játszom. Valahogy a Velvettel szerencsésebb vagyok.
fuzesie 2005-11-01 :: 17:06
Tökéletesen igazatok van, azóta odafigyelek én is.
De azért olyan jó lenne egyszer v.mi értékesebbet is nyerni,nem azért, mintha a kicsit nem becsülném. De én már csak ilyen vagyok
queene 2005-11-01 :: 16:58
Hát aki játékot szervez, annak joga van szabályokat is alkotni
Nekünk meg nem árt betartani.
Illetve csak akkor, ha nyerni akarunk
Hugi71 2005-11-01 :: 16:57
fuzesie Nyerni egyszeri emillel is lehet. Nekem úgy jött össze egy éve egy egerszalóki 2 éjszakás hétvége.
fuzesie 2005-11-01 :: 16:51
Háát Várszegi Viki akkor te nagyon betartod a szabályokat. Én már másoktól is hallottam, hogy többször is próbálkoznak.
Onnan tudom, hogy kizártak abból a jétékból, hogy írtak egy e-mailt, amiben közölték, hogy nem vehetek részt a sorsolásban, mert többször küldtem el a részvételt. Ez csak arra a játékra vonatkozott szerintem
queene 2005-11-01 :: 16:46
fuzesie
Honnan tudod, hogy kizártak?
Smile 2005-11-01 :: 20:29
Már nálam is kezdik megszokni a melóhelyen,hogy egy -egy reggeli vagy uzsi után begyűjtöm az egész csoportom műzlis,joghurtos,medve feliratos dobozát.De nyertem már kollégáknak is,így elfogadják,sőt lottót akarnak velem töltetni,de arra nem vállalkozok.
bolond-szel 2005-11-01 :: 20:24
én nemrég kezdtem, jórészt eme fórum hatására

teszek rá ki-mit gondol, bár melóban engem is kissé bolondnak néznek a dolog miatt

anyuéknak ezen a hétvégén szóltam, hogy kéretik egy dobozt létesíteni és mindent abba dobálni, majd én kiválogatom

az elő nagyobb nyeremény utén szerintem majd mindenki befogja a száját
mercike 2005-11-01 :: 20:19
ez már kezd beteges lenni amiket müvelünk ezekkel a nyereményjátékokkal legalábbis az ismerőseim szerint ugy hogy én már senkinek sem mondom hogy mivel mikor mit nyertem mert kiröhögnek pedig annyira jo érzés bármi is legyen az de lehet hogy csak az irigység beszél belőlük nektek mi a véleményetek?vannak irigyeitek vagy csak én fogtam ki a gonoszkodokat?
fuzesie 2005-11-01 :: 17:53
Igazad van Smile, valóban úgy az igazságos, ha mindenki csak egyszer játszik.
A MAGYAR Posta előfizetéses játékán is lehet nyerni.
Ha 1/4 évre fizetünk elő garantált ajándék egy kiflitartó zacskó, fél év esetén egy 250 dkg-s Omnia. Én fél évre fizettem, de mégis a zacskót kaptam. Nem értem. Talán a sorsoláson szerencsésebb leszek.
Fő az optimtizmus, azért játszom sok nyereményjátékban, bár a legnagyobb nyereményem egy Moulinex kenyérsütőgép volt.
Smile 2005-11-01 :: 17:41
NLC-n én sem nyertem egy évig,le is tettem róla,most meg pár hónap leforgása alatt háromszor is,tényleg szerencse kérdése.és ha őszinte akarok így igazságos,hogy mindenki csak egyszer játszhat,így kb egyformák az esélyek.
queene 2005-11-01 :: 17:31
No én meg a Velveten nem nyerek soha, az nlc-n már többször is sikerült
Minden, de minden csak szerencse kérdése

VárszegiViki 2005-11-01 :: 16:41
fuzesie: a szabályzatban feketén fehéren benne van, hogy egy mail címről illetve egy postacímről csak 1 pályázat küldhető. Én eszerint járok el mindig.
Hugi71 2005-11-01 :: 16:35
én egyet szoktam.
fuzesie 2005-11-01 :: 16:33
Az nlcafe játékokra játékonként hány e*mailt küldtök. Én a múltkor jó párat küldtem és kizártak a játékból.