Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 230 oldal |
Köszi a választ sada. Tévedtem a postával kapcsolatban!!
An.13.
"Készpénzátutalási megbízás" nem a te eseted....
"Készpénzátutalási megbízás" nem a te eseted....
etel80
A kindert nem a sima csomagos postás hozta, hanem a posta futárszolgálat (MPL). Zöld autó ez is, az is, de nem ugyanaz.
A kindert nem a sima csomagos postás hozta, hanem a posta futárszolgálat (MPL). Zöld autó ez is, az is, de nem ugyanaz.
An.13
A sárga csekk is az, amin a villanyt, stb. fizetjük.
A sárga csekk is az, amin a villanyt, stb. fizetjük.
Ma délelőtt a csomagos postás hozott a telephelyre céges csomagot, megkérdeztem, hogy a lakcímünkre nincs e valami, (ugyanaz hozza mindkét helyre) Szétnézett nem talált semmit. Mire hazaérte, ott van az értesitő a kinder takaróról, természetesen olvashatatlanul van minden kitöltve rajta. A régi ha nem talált itthon minket utánunk hozta a telepre. Úgy látom visszafogom sírni az elődőt.
Akkor már csak egy kérdés
" alt="
">
Tulajdonképpen mi az a "Készpénzátutalási megbízás" ?
Mert ennek egységes díja van (260 ft), postautalványnál meg + 260 ft. meg a postautalvány meghatározott díja...
Na, ebbe belekavarodtam
" alt="
">
Tulajdonképpen mi az a "Készpénzátutalási megbízás" ?
Mert ennek egységes díja van (260 ft), postautalványnál meg + 260 ft. meg a postautalvány meghatározott díja...
Na, ebbe belekavarodtam
A nyomtatvány ugyanaz, de nem olcsóbb.
És akkor másfajta nyomtatványt kell hozzá kitöltenem?
Többet nem kérdezek
" alt="
">
Többet nem kérdezek
" alt="
">Köszönöm, eddig házhoz kértem vissza a pénzt, ez átlagban egy hét volt feladástól számítva.
Most jól értelmezem, hogy olcsóbb a feladási díj, ha számlára kérem utaltani az utánvét összegét?
Most jól értelmezem, hogy olcsóbb a feladási díj, ha számlára kérem utaltani az utánvét összegét?
7-10 nap az átfutási idő az én tapasztalatom szerint.
Hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban:
Utánvétel szeretnék valamit feladni, ha azt kérem, hogy az utánvét díját számlára utalják és ne házhozz kézbesítsék vissza akkor annak mennyi kb. az átfutási ideje? Magyarul mennyi idő alatt érkezik be a számlámra?
Köszi előre is a választ
" alt="
">
Utánvétel szeretnék valamit feladni, ha azt kérem, hogy az utánvét díját számlára utalják és ne házhozz kézbesítsék vissza akkor annak mennyi kb. az átfutási ideje? Magyarul mennyi idő alatt érkezik be a számlámra?
Köszi előre is a választ
" alt="
">Köszi sada!
Itt van az oldal alján, csak el kell olvasni.
Mennyibe kerül az A5-ös ajánlott postakész boríték?
A postaoldalán nnem igazodok ki - bocsi!
A postaoldalán nnem igazodok ki - bocsi!
Végre kiderült, hogy a Snickersen nyert Ipodomat a posta eltüntette.
A nyereményjáték info topicban írt kedves hölgy szerint ők (Hps kft.) ajánlva feladták Bp-en, de már Szhelyre nem érkezett meg!!??
30 nap a határidő, amíg a Hps által kért keresésre válaszolnak és ennek függvényében, majd csak azután kapom(?)meg....
Köszönjük posta...
A nyereményjáték info topicban írt kedves hölgy szerint ők (Hps kft.) ajánlva feladták Bp-en, de már Szhelyre nem érkezett meg!!??
30 nap a határidő, amíg a Hps által kért keresésre válaszolnak és ennek függvényében, majd csak azután kapom(?)meg....
Köszönjük posta...
Hát nem örülnék,ha nem kapnám meg.
...és Kaposvárról-Kaposvárra 8 nap alatt, szintén elsőbbségivel!
" alt="
">
" alt="
">Bizakodj! Elsőbbségi levél volt már, hogy 6 nap alatt ért célba Kaposvárról Veszprémbe.
Várok egy csere levelet,amit hétfőn adtak fel elsőbbségivel,szerintetek még megjöhet?
Remélem többször emiatt nem kell bemennem. Amúgy aznap két levelemet küldte vissza. Én is azért kapom a fizut, hogy elvégezzem a munkám, Ő is pontosan azért! Meg ha valami hivatalos levél megy vissza, mert nem találja a céget, akkor az elég kellemetlen. Még egy ajánlott levelet kértem oda, remélem azzal nem lesz gond, mert nem jött meg a héten, és meg kellett volna érkezni. Ha az is visszament, na akkor nem leszek ilyen finom, mint most voltam. Meg az az érdekes, hogy a szám alatt egy idodaház van, és ahogy belép az irodaházba, fel vannak sorolva a cégek, emelet ajtó szerint. A héten helyettesítés volt, minden nap más kézbesített.