Paintuci
Ez csak egy tipp, hogy miért...
Kb. 250000/hóig kompenzáció jár. Ha jogosult vagy rá, erről nyilatkoznod is kellett, hogy igénybe akarod venni. A januárit még nem kaptad meg, majd a következő hónapban ennyivel többet kapsz.
Jan1-től változás volt az adóban? Vagy csak szimplán elszámolták a fizetésem? De általában azt mindig mínuszban teszik...

" alt="

">
Pávaszem süti receptjét melyik Ráma füzetben találom? Köszönöm szépen a választ!
Az Elmű áram szolgáltató a januári számlához küldött kupon füzetet keresek
Aki a Coregával nyert CLASSY CHEF Magas Fazekat lemérné nekem,hogy hány cm magas?köszi
A laptopomon elállítódott valami. A szöveg lefelé összenyomódott és a képek téglalap helyett kockák lettek. Nem találtam állítási lehetőséget. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Hol lehet az eredeti állapotot visszaállítani? Köszi
Nincs valakinek Szegeden 2013-as Hungary Cardja?
Gasex, nem érlek el a 20-as számodon! Más elérhetőséget tudnátok adni?
Nekem most elsősorban az a lényeg,hogy fel tudjak vetetni jegyzőkönyvet,amivel hivatalossá teszem ezt a dolgot az én részemről.Már a feladó is intézkedett,meg letiltatta a kártyákat,szóval nem fog velük sokra menni a tolvaj postás.
Köszi,megpróbálom,a kézbesítő is mondta,hogy igazolja,hogy üres volt.
Felvetetni felvetetheted utólag, de az már nem biztos, hogy javadra döntenek.
A 30.000 Ft-os értékre pedig azt fogják mondani: Miért nem küldték értéklevélben?
Posta.
Aláírtam a tértivevényt,hogy átvettem a levelet,de utána nyomta csak a kezembe a postás,amiből egyértelműen kiderült számomra,hogy a boríték üres.Látszólag sértetlen volt a boríték,de szándékosan nem engedtem el a postást addig,míg előtte fel nem bontottam és tényleg üres volt.Utólag vettem csak észre,hogy egy finom vágás volt a boríték oldalán,amin pont kifért az egyébként 30.000 Ft értékű dolog.Most délután mennék be jegyzőkönyvet felvetetni róla,mivel a kézbesítő is azt mondta,hogy igazolja hogy üres volt.
Van valakinek tapasztalata arról,hogy ilyen esetben is felvetethetem utólag a jegyzőkönyvet vagy megpróbálnak elhajtani?Ja,a feladási díjból is kiderül,hogy nem lehetett üres feladáskor.
Ha egy macskának az egyik szemén a pupillája jobban kitágul, az baj?
Sziasztok!
Van közülünk valaki, aki Nyíregyházán lakik? Ha igen légyszi keressen meg privátban, egy kis segítséget szeretnék kérni. Előre is köszi!
Paintuci
Ügyvédi kamaránál tehetsz feljelentést. mi is ezt tettük...
Ha egy ügyvédnek én utaltam a számlájára, h. intézzen el belőle vmit, de nem tette, őket milyen felügyeleti szerv felügyeli?
Pontosabban:
1.
Cafeteriában ugyanannyiért kapod, mint eddig.
Ha támogatás nélkül, magánemberként veszed meg, akkor kapsz engedményt. Mást is választhatsz cafeteriába.
2.
A cafeteria után nem te fizeted az adót, hanem a munkaadód.
Más kérdés, hogy a keretet egy csomó helyen bruttó módon határozzák meg.
Bérlet. Ez azért gáz! Nem? Cafetériában a drágábbik áron kapod és még az után adózol!

" alt="

">
Sziasztok!
Budapesti fórumos segítségét kérném, akinek útba esik a 7. kerületben, a Murányi utca környéke. Át kellene venni egy terméket, majd postázni nekem. Természetesen nem kérem ingyen!
Privit írj, légyszíves.
Köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások