Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 143 oldal |
marycsiga! Gratulálok a scrablés nyereményedhez. A knorrnál nem mondták mikor lesz lista?
első alkalommal nem sikerült tányért nyerni.5:0 novemberben.a telefonban azt mondta a hölgy egy hajszálon múlt

válaszoltam 

cica írok
Azt hittem ma felteszik az utolsó tányérok nyerteseit 

Aki baranya megyében lakik és tányérokat vár,kérem keressen meg privibe
Kérdésem lenne
Kérdésem lenne

Most voltam a Kátayban, és a Guy Degren tányérok darabja 2990 ft volt. Ugyan az mint a Knorros, csak zöld minta nélkül. Elképesztő.
Megkaptam és válaszoltam.Köszönöm

Nem kaptam meg.
Andi81 írtam emailt.
evelin57!Én szeptemberit nem kaptam meg,szerinted ma hozzák?Én is sz.helyi vagyok.
Most hozták az augusztusi tányérokat, nehezen találtak ide, de csak akkor telefonáltak mikor már negyed órája a házszámot keresték és nem találták. Még ezután mentek 5 címre Szombathelyen.
sziasztok!
én azt tudom mondani, hogy érdeklődjetek mindig a tányérok után. én már nagyon hiányoltam egyszer a májusit, amikor írtam mailt az informaxnak akkor kiderült, hogy már állítólag átvettem. na erre begurultam, és írtam nekik, hogy nézzék már meg az átvételi elismervényt mert csak észrevettem volna ha átveszem. nagyon sokára hozták, egyszerre három hónapnyit.
vki megírná az első két knorr kollekción mit lehetett nyerni? szerintem csúcsok ezek a tányérok!
én azt tudom mondani, hogy érdeklődjetek mindig a tányérok után. én már nagyon hiányoltam egyszer a májusit, amikor írtam mailt az informaxnak akkor kiderült, hogy már állítólag átvettem. na erre begurultam, és írtam nekik, hogy nézzék már meg az átvételi elismervényt mert csak észrevettem volna ha átveszem. nagyon sokára hozták, egyszerre három hónapnyit.
vki megírná az első két knorr kollekción mit lehetett nyerni? szerintem csúcsok ezek a tányérok!
Azt azért csak észrevennéd!
Már azt hittem, véletlenül többet dolgoztam egy nappal 

De nálunk pl. volt szülinap is!
Vagy az nem számít?
Vagy az nem számít?

Igaz, az okt. 23. korábbi...
Talán a 4-re gondol. Akkor verték le a forradalmat anno.
sada, melyik 2 ? Én csak 1 ünnepnapról tudok.
Tizenvalahanyadikán. Plussz most volt 2 ünnepnap ..