Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 135 oldal |
bukósisak cserére vár,csereajánlatokat várok
Tegnap este egy bukó!
Végre!!! öcsémnek 1 bukó! 

hátizsák 

bukósisak
Hátizsák érdekelhet, ha az etap végéig nem nyernénk. Cserébe van sisakunk vagy vezeték nélküli egerünk.
Tegnap egy sisak 

jól működik a rendszer
tegnap 23óra fele küldtem be a kódomat, azóta semmi válasz, erre most 11:24kor jött az SMS: kedves játékos, kérjük kódodat minden nap 12-24 közöttt küldd el, sajnos kódodat nem tudjuk fogadni...
mellesleg Marbis hátizsákomat vmi értelmesebb dologra cserélném, ugyanis van belőle 2db
tegnap 23óra fele küldtem be a kódomat, azóta semmi válasz, erre most 11:24kor jött az SMS: kedves játékos, kérjük kódodat minden nap 12-24 közöttt küldd el, sajnos kódodat nem tudjuk fogadni...
mellesleg Marbis hátizsákomat vmi értelmesebb dologra cserélném, ugyanis van belőle 2db

Tegnap este összejött egy sísak
Egy vezeték nélküli egérre szívesen elcserélném !
Egy vezeték nélküli egérre szívesen elcserélném !
Hálózsák elkelt!

mel6
milyen áron akarod eladni a hálózsákot? (ha már eladtad, megkérdezhetem,h mennyiért?)
milyen áron akarod eladni a hálózsákot? (ha már eladtad, megkérdezhetem,h mennyiért?)

napok óta 10-30 másodperccel maradok le a nyertes időkről

Marlboroval nyert hálózsákomat eladnám vagy valami más hasznosabb dologra cserélném.
Várom az ár-és csereajánlatokat.
gladiátor-téged nem érdekelne.vagy nem te akartál ilyet?
Várom az ár-és csereajánlatokat.
gladiátor-téged nem érdekelne.vagy nem te akartál ilyet?
krysztasz
Hát én biztos az idegosztályon lennék a nagy most kamaszodik a kicsi meg még kicsi ugy hogy állandoan áll a bál köztük.
Hát én biztos az idegosztályon lennék a nagy most kamaszodik a kicsi meg még kicsi ugy hogy állandoan áll a bál köztük.
zsu21
Nem vagy telhetetlen. Mi lenne, ha 6 fiú lenne??
Nem vagy telhetetlen. Mi lenne, ha 6 fiú lenne??

A második fordulóban semmi
De még nincs vége!!!
De még nincs vége!!!
Sajnos ebben a periódusban még nem sikerült nyernem semmit,ha ez továbbra is így marad,a forduló végéig,1 bicós sisakot szeretnék majd cserébe ,vmi nyereménytárgyért!
De,messze még a vég,reménykedem,hogy összeön min. 1db!
De,messze még a vég,reménykedem,hogy összeön min. 1db!

Nyertem egy sisakot ugy örülök de a fiuk fix hogy összevesznek rajta ugy hogy kellene egy másik is.Lehet hogy telhetetlen vagyok?
Gondolom az illető is meglepődött gratulálunk nyertél egy motort. Tök jó érzés lehetett.
Tatyó