valami sugallat??hogy mikor??
köszi

" alt="

">
Drága Fortuna

" alt="

"> Köszönöm a meglepetéseket a kicsinek is nagyon örülünk,de most egy nagyon nagy is jó lenne

" alt="

"> például holnap ,egy kis telhetetlenség néha nem árt

" alt="

"> .A héten is szép számmal örültek a nyereményeknek,persze mindenki aki tesz is érte megérdemli

" alt="

"> csak így tovább

" alt="

">

" alt="

"> Ez jó.
Pénzt, de gyorsan, legalább egy kettest, mert elénekelhetem, hogy "Pénztárcámnak üres a belseje, soká lesz negyedike..."

" alt="

">
bármit

" alt="

">
csak nagyon szeretnékmár végre vmit...mondjuk a piknik kosárnak is nagyon örülnék...
bármit

" alt="

">

" alt="

">
tudom,azt írtam nem kérek semmit...végülis nem kérek

" alt="

">
Magic!
Úgy legyen

" alt="

"> Ámen.
Most szeretnék kérni egy utalványt a Cooptól! Ha a fődíj valakihez jön, legalább fórumos legyen! Kérlek Istenem, adj végre normális internet hozzáférést és nyugalmas internetezést!
S egészséget, egészséget, s hozzá 1 milliót!
Köszönet az eddigi segítségedért!
S persze teljesítsd mindenkinek a kívánságát!
bobi,ne mérgelődj,árt a szépségednek

" alt="

">
Inkább semmit nem kérek,mert ha kérek nem jön be semmi...
Szeretnék kikapcsolódni,elmenekülni a gondok elől pár napra...hogy újult erővel folytassam a harcot...de ehhez valami wellnesst szeretnék nyerni..a többit megoldjuk...köszönöm.
Kérlek Ház ügyben jó döntés felé tereld a férjemet...
Nagyon szeretnék valami nagy dolgot nyerni. Ezen kívül kérek még sok-sok türelmet, hogy el tudjam viselni némely embertársam hülyeségét.
Már Megint én

" alt="

">
Most igazán nagy szükségem lenne a segítségedre,mint még soha.
Ha ez Meglesz akkor majdnem boldog ember leszek..Kérlek segíts,mert már nem bírom ezt sokáig

" alt="

">
Mire rendbe jönnének a dolgok,Ő mindig keresztbe tesz

" alt="

">
Kérlek Nagyon szépen,Állj mellém!
Köszönöm.
Szeretnék köszönetet mondani,hoyg ilyen segítőkész ,barátságos,kedves ismerőseim,barátaim vannak.nagyon sokat jelent számomra,hogy bármiben számíthatok rájuk..bár ne kellene.egyszer remélem viszonozhatom ezt a sok kedvességet,segítséget,szeretetet,amit általuk kapok.
Köszönöm szépen!Imáim meghallgatásra leltek

" alt="

">
vigyázz rá!

" alt="

">
hugi,nem lesz semmi gond

" alt="

">
Fortunácska,ha már nem tudok aludni,legalább nyerjek valamit

" alt="

">
kérlek.
köszönöm!
És vigyázz Dancsira

" alt="

">meg a többiekre is.
Fortunácska!
Most csak annyit kérek,nagyon vigyázz a fiamra ebben a 6 napba amig nem lesz itthon!!!!!!!!Most nekem ez a legfontosabb!!Köszönöm
Oké csajok,mindenre rögtön jön a kifogástalan válasz

" alt="

">

" alt="

">
hát nekem is lenne amit szeretnék eladni,de senkinek nem kell.(((((
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások