Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 9332 oldal |
Vagy nem járultak hozzá a nevük közzétételéhez.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Sziasztok!
Sajnos a chio nyereményjátékon nem sikerült nyerni!
Na de, szerintetek ennyi pótnyertes lesz!?
Nagyon sok helyen látom a listában hogy nincs nyertes név megadva!
Sajnos a chio nyereményjátékon nem sikerült nyerni!
Na de, szerintetek ennyi pótnyertes lesz!?
Nagyon sok helyen látom a listában hogy nincs nyertes név megadva!
OTP - időpont kell (nagy urak) és senki nem tudja, hogy mit kell csinálni
Bravos-ék - a múlt héten írtak mailt, hogy van egy kis gubanc és múlt csütörtökön bementek egyeztetni, de még tegnap nem volt rajta semmi
Én - írtam Nekik, hogy jobb lett volna, ha bekérik a számlaszámunkat és utalják, mint a többiek. Úgy is igazolható az átadás/kifizetés és nem kell ennyi macera
Bravos-ék - a múlt héten írtak mailt, hogy van egy kis gubanc és múlt csütörtökön bementek egyeztetni, de még tegnap nem volt rajta semmi
Én - írtam Nekik, hogy jobb lett volna, ha bekérik a számlaszámunkat és utalják, mint a többiek. Úgy is igazolható az átadás/kifizetés és nem kell ennyi macera
vido56
Köszi 🙂
Köszi 🙂
A Bravos kártyán nekem sincs fedezet. Időpontom van az OTP-ben május 26-ra.
Igen, vegyicsomag és megnyugtattak, hogy nincs elfelejtve! Aztán majd látjuk.
Vár még valaki a márciusi unilever játékból vegyi ajándékcsomagot?
Ennyire körülményes lesz vajon a Nescafe-s bankkártya is, ráadásul sz.ros 10.000 Ft-ért? Nevetséges.
Sziasztok! Van hír a Bravos Prepaid kártya feltöltéséről? Elvileg sikerült nagy nehezen a bankfiókban aktiválni, de nincs rajta fedezet
Felhívott a Pennytől egy nagyon kedves fiatalember Tibi ügyben. Valóban nem értek célba a leveleim. De elintézte, hogy megkapjam a nyereményemet ! Le a kalappal előttük. Nagyon örültem és nagyon köszönöm !!!
Vivcu22:köszönöm
Sziasztok,
Nádudvari túróval nyert fürdőbelépők átruházhatóak/eladhatóak?
Nádudvari túróval nyert fürdőbelépők átruházhatóak/eladhatóak?
Szia törpi, nekem még nem küldték
Screvo Zewa játék Cinema mozijegyeit küldték már valakinek?
emailben küldik hova kell feltőlteni
gyemant 2025-05-19 :: 17:16
Egy kis segítség kellene. Nyertem a mizo játékon a minden órában 5000 Ft-ot, meg kellene adni a bankszamla adataim de a belépéskor nem látom a blokkfotó feltöltés gombot amire kattintva tudnám ezt megtenni. Valaki csinált már ilyet? kōszi
Egy kis segítség kellene. Nyertem a mizo játékon a minden órában 5000 Ft-ot, meg kellene adni a bankszamla adataim de a belépéskor nem látom a blokkfotó feltöltés gombot amire kattintva tudnám ezt megtenni. Valaki csinált már ilyet? kōszi
Tavaly ezek a nyeretlen sorsjegy játékok voltak:
2024.02. Fáraók Kincse
2024.06. Szuper Bankó
2024.08. Fáraók Kincse
2024.10. (Szuper) Black Jack
2024.02. Fáraók Kincse
2024.06. Szuper Bankó
2024.08. Fáraók Kincse
2024.10. (Szuper) Black Jack
Nagyon érdekes ! Most Gmail-on írtam az EVERYDAYME-nek . A "VÁLASZ " -on keresztül. Éés visszajött ! Ezzel a szöveggel :: a cím nem található vagy nem tud leveleket fogadni. Ez most perceken belül megtörtént. A Pennynél csak napok múlva jött vissza. A fene se érti ezt !
anyoka megnéztem fb.-n, október végén volt utoljára élő sorsolás a Black Jack és Szuper Black Jack sorsjegyekkel. Ennél frissebbet semmit nem találtam.
okorszil
Pont tegnap gondolkoztam rajta, hogy mikor volt utoljára. Nekem is gyanús, hogy miért nincs....
Pont tegnap gondolkoztam rajta, hogy mikor volt utoljára. Nekem is gyanús, hogy miért nincs....