bobi Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 17:18
Ennek az egésznek semmi értelme!!! Vagy írjátok a társalgó topicba,bár ezt még a legnagyobb jó indulattal sem lehet annak nevezni !!!!
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 17:13
mia
Reflén.
Paint Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 17:12
bökcs, én nem akarok bökcs maradni.
Szerintem ne veszekedjünk.....
ninike Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 17:10
"Ha nem szóltál volna, bökcs maradtál volna" Ez vonatkozik rám és a többiekre is.
Minya Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 17:03
Paint, jól szóltál !
Paint Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 17:01
Ja meg ha mindig azt nézzük a másiknak mennyivel több pénze van, meg mennyivel jobb autója meg mennyivel jobb állása, élete, telefonja, fel is köthetnénk magunkat. Mivel vkinek mindig jobb.....
" a szomszéd kertje mindig zöldebb"
Paint Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:54
Baris tudod az a baj elszólód magad.... "Van egy levelem ki hogyan nyer"
Amit lehet talán fel akarsz vhol használni..... ez olyan ismerős....
Véleményem szerint a fórum többsége Magyarország átlagfizetéséből játszogat, és nyereget, vagy éppen Magyarország átlag vezetői fizetéséből. Amelyek 100 000-tól max. pár száz ezerig mozoghat. Akinek több ideje van az többet foglalkozik játékkal, és val. szeg többet is nyer. Az hogy kinek mennyi pénze van az magánügy, és mennyi jut játékra az is. Ha vkinek kevés tegyen vmit, hogy több legyen.
Amúgy mindenkinek van rigolyái, meg kell tanulni a másikat elfogadni olyannak amilyen. Az én dolgaimat is kitörlik olykor. Engem nem zavar.
Minya Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:52
Baris, nagyon tetszett a beírásod, de sajnos a felét sem értem.

De biztosan bennem van a hiba .
Baris Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:48
Igazad van Sada! Ahogy itt mindenki
Baris Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:47
Minya örülök, hogy jól szórakozol!!!
Kit utáltak ki??? A nagyja, amibe te is beletartozol!!!!!!
Sok levelet kaptam akkor, hogy maradjak, nem fogod elhinni.
Ebből is látszik kik itt a klikkek.
Sajnos Minya, a házadtáján te sem vagy látom
Hogy ki kit rágalmazott szerintem fogalmad sincs... és az hogy rágalmazás olyan nem igazán volt!!!
Elnézés kérések is voltak.
MINYA, ha már te is ilyen okos vagy, akkor talán jobban is megjegyezhetnél dolgokat.... de ahogy nézem a házadtáját te írtad le....amiben te sem vagy igazán otthon
Én meg rajtad röhögök
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:44
Van olyan ember, akik abban leli örömét, ha a fórumon viszályt szít (ha tud és ha hagyják).
Ki is lehetne törölni, de minek.
Mindenki saját magát minősíti a hozzászólásaival.
mia Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:39
ajjajj

már megint kezdődik

vagy ez a folytatás már?
Viador Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:24
Igazán jó a hangulat máma!
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:21
ninike
Minya Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:20
Én már nagyon jól szórakozom Itt van sada, a rigolyás vénkisasszony ( az egész nagy családjával ) Baris, akit ha jól tudom egyszer már kiutáltak, de nem adja fel és azok akik, másokat rágalmaznak csalással, pedig inkább a saját házuktáján kellene söpörni
vw Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:13
Hát szerintem meg olyan ember felett ítélkeztek akit nem is ismertek.
ninike Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 16:11
Sada
Bocsi, nem ismerlek. Nem tudom nő vagy férfi , fiatal vagy idősebb lehetsz-e, de a hozzászólogatásaid alapján egy megkeseredett, rigolyás vénkisasszonynak tűnsz
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:18
Nem törölte ki senke sem a csereberédet! Keress vissza, ott van, ahová beírtad! Csak utánad már írtak páran.
Baris Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:14
Még a csere-berémet is kitörlöd, mindent! Azért eléggé gusztustalan vagy! Azért mert te csak egy pár körnek vagy a jó haverja, azért másokat jó lenne békénhagyni.
Tudom utálod, hogy itt vagyok, ahogy meg is írtad! De undorító, hogy egy egy senki, mint ahogy én is a másikon akar uralkodni, már pedig ez folyik itt.
Sada, ne légy olyan nagyon okos, mert egyszer még a végén elszállsz vele.
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:10
Ó Nagy Gábor is veled kötekedett, amikor megírta a könyvét?
Baris Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:10
Sada nem hiszi... sajnos van egy levelem, amiben valaki leírta, hogy egyesek hogy nyernek... Bocsi!
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:08
Nem, nem azt érti.
Vannak, akik azt hiszik, csalással nyernek egyesek.
Pedig ez nem igaz.
Baris Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:08
Pain van! Szerintem az összes cuccot be kell küldeni, persze jó fizetésed ha van
Sada, te már megint rosszindulatú vagy!!! Nem tudsz megváltozni? Kicsit uncsi, hogy állandóan belém kötsz. Nincs más dolgod??? Nagyon ráértek a másikkal foglalkozni! Egy páran foglalkozhatnának a családjukkal inkább, ott kéne körülnézni, nem a másikén!!!
nyhpraxis Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 15:06
A programozáson azt érted, hogy mikor küldjünk kódokat, sms-eket? Hár azt hiszem, az az intuíciómon fog múlni... Jó napot nektek, én megyek kertészkedni, meg kipróbálom a "marcipános szilvalekvár készítése" receptet.
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 13:06
"Ne azt nézd, mit mond, hanem, hogy ki mondja.."
Paint Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 11:46
A borítékos játékokra is van ötleted? Ott hogyan kell programozni?
Baris Hozzászólás - 2006. szeptember 09. :: 08:40
nyhpraxis, már csak egy jó programozó kell a családban keresni és a csúcsra jutsz!