Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 487 oldal |
2 db Pedigree kutyatálért Rama sütiskönyvet (2.) keresek.
Cserére vár:
Baba esernyő,borsodi,dreher söröspohár,AÁ. korsó,baba bögre,Jacobs 3 in1 bögre,bedeco póló,PM. puharádió,rádiós toll,nyakbaakik,bicós bukósisak,Delikát8 könyv,Multi hátizsák,Barilla alátétek,Barilla robotgépet-origi kenyérsütőre. 1 thermobögre,hasonló mimt a milkás,műanyag kék színű.
Keresek: mindenféle törcsit,fürdőlepedőt,pl. Knorr 2 fajta is volt,Balaton,Darling,Dove,Pöttyös stb. Milka hátizsákot + minden egyebet.
Baba esernyő,borsodi,dreher söröspohár,AÁ. korsó,baba bögre,Jacobs 3 in1 bögre,bedeco póló,PM. puharádió,rádiós toll,nyakbaakik,bicós bukósisak,Delikát8 könyv,Multi hátizsák,Barilla alátétek,Barilla robotgépet-origi kenyérsütőre. 1 thermobögre,hasonló mimt a milkás,műanyag kék színű.
Keresek: mindenféle törcsit,fürdőlepedőt,pl. Knorr 2 fajta is volt,Balaton,Darling,Dove,Pöttyös stb. Milka hátizsákot + minden egyebet.

4 db Ludwíg múzeumi belépő cserére vár,dec. 31-ig érvényes!
Ki,mit adna érte???
Ki,mit adna érte???
Nokia plüssoroszlánt szeretne valaki ???
Egy falat Thaiföld ill Egy falat Marokkó című könyveket keresem.
Ipod nanomat 1Gb eladnám
Valamint érdekelne 2007es Turizmus kártya...azt meg megbeszélnénk, hogy mit adok érte..
Valamint érdekelne 2007es Turizmus kártya...azt meg megbeszélnénk, hogy mit adok érte..

bvera
dobtam 1 mailt
dobtam 1 mailt

sziasztok.
Ha valakinek van Magyar turizmus kártyája cserére, esetleg vonalkódokért is, akkor légyszi írjon nekem. Igazából a volán és a Máv kedvezmények kellenének belőle. a 2006-os még januárban érvényes. Köszi
Ha valakinek van Magyar turizmus kártyája cserére, esetleg vonalkódokért is, akkor légyszi írjon nekem. Igazából a volán és a Máv kedvezmények kellenének belőle. a 2006-os még januárban érvényes. Köszi
origi fürdőköntöst keresek, ha lehet kapucnisat
van :
2 pöttyös törölköző
avon extraordinary parfüm
avon illatszerek,nyakláncok
pall mall takaró,füstölőszett, narancs és kék kávés szett
baba esernyő
van :
2 pöttyös törölköző
avon extraordinary parfüm
avon illatszerek,nyakláncok
pall mall takaró,füstölőszett, narancs és kék kávés szett
baba esernyő
Tudom,hogy talán reménytelenül irok ide,de keresek régi bugyis cicákat.Olyan,hogy ha hütöbe tetted a bugyija szine elváltozott.Elsősorban cumis szürke cicát keresek,de sokféle szoba jöhet.Kutyába és babákba is voltak ilyenek.Kopottan is és mindenféle képp érdekelne akár cserére vagy megvételre.
Ezen kivül keresek cicás dolgokat,cicás bugyikat és @ mintás dolgokat
Ezen kivül keresek cicás dolgokat,cicás bugyikat és @ mintás dolgokat
Itt vagyok ragyokok jó sokan írtatok, válaszoltam mindenkinek...korsó, illetve spar ügyben. Megvárom mindenki válaszát, és utána mazsolázok.
Oki?
Oki?

20db fornetti
3 db milka vonalkod
3 db dm pont
6 db spar sziv
1 db tinipezsgő vonalkod
danoninos hűtőmágnes
O,Ó,L,E,N,A,Á,K,T
pickwickes teás kanna cserére vár
ami érdekelne:
milka thermo bögre,vagy ird meg mit adnál érte
3 db milka vonalkod
3 db dm pont
6 db spar sziv
1 db tinipezsgő vonalkod
danoninos hűtőmágnes
O,Ó,L,E,N,A,Á,K,T
pickwickes teás kanna cserére vár
ami érdekelne:
milka thermo bögre,vagy ird meg mit adnál érte
Demjén 60 koncertre (dec.30.) tegnap nyertem 2 db jegyet (álló). Elcserélném ülőre bárhova, vagy valamilyen nyereménytárgyra. Sűrgős.
milka thermo bögrét keresek ha valakinek lenne cserére légyszi irjon
Keresek borsodi bivaly korsót. Akár 2-t is. Akár kp-ért is. 

Keresek milka hátizsákot, ha lenne valakinek cserére, sok mindenem lenne érte
Luci, válaszoltam
Luci, válaszoltam

Galeria
Írtam @-t
Írtam @-t

Egy barátomnak lenne üdülési csekkje eladó, 47 ezer Ft értékben. Asszem, 2007. március 31. és május 31-ig érvényesek.
Ha valakit érdekel, írjon, és "megteremtem" a kapcsolatot
Ha valakit érdekel, írjon, és "megteremtem" a kapcsolatot

The Temptations és Dorina Játékország CD-jét elcserélném.
Lenne egy eladó multis hűtőm, akit érdekel írjon kérem, biztos megegyezünk